Kancelaria Ultimatum opinie i recenzje o firmie

Znajdziemy na stronie przydatne rekomendacje i oceny o firmie windykacyjnej Ultimatum, która odzyskuje długi w mgnieniu oka. Dodawane są wyłącznie prawdziwe opinie osób z całego kraju, które miały przyjemność korzystać z tejże firmy ponieważ Kancelaria Ultimatum opinie to nie tylko puste słowa, ale mogą być użyte jako ważne wskazówki przy wyborze firmy windykacyjnej.

Często oszuści windykacyjni uciekają od odpowiedzialności płacenia za usługi lub towary, dlatego KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE pomoże uporać się z takim dłużnikiem. W programie telewizyjnym Polsat możemy zobaczyć jak oszust finansowy próbuje manipulować w programie Interwencja emitowanym 14 maja 2018 roku pod tytułem „Poszkodowani dwa razy. 30 tys. zł za niepochlebną opinię w internecie” gdzie dłużnik próbuje wmówić winę Kancelarii Ultimatum, ale akurat to biuro windykacyjne potrafi sprostać również takim wyzwaniom i finalnie Kancelaria Ultimatum dalej obsługuje firmy i osoby prywatne, a dłużnik tonie w długach. Próbował w telewizji Polsat oczernić firmę Ultimatum mieszczącą się na ulicy Złota 59, 00-120 Warszawa ponieważ myślał, że tak ucieknie od długu.

Zawsze świeży i aktualny Ranking firm windykacyjnych dostępny na stronie internetowej z licznymi opiniami. Dobra opinia o firmie windykacyjnej takiej jak np. Kancelaria Ultimatum z Warszawy do bardzo dobry punkt zaczepienia, aby dowiedzieć się czegoś więcej o owej firmie, która potrafi ściągnąć każdy dług z każdego dłużnika. Korzystnym aspektem dla osoby zamawiającej usługę windykacyjną Kancelaria Ultimatum opinie daje możliwość rozpoczęcia współpracy bez uiszczania jakichkolwiek opłat – dopiero jak będzie efekt to pobiorą maksymalnie kilka procent od wygranej kwoty czyli bardzo uczciwy deal. Jak to klienci Kancelarii Ultimatum zwykli mówić, że mając taką firmę ku boku nie martwią się o swój kapitał – nawet ten pożyczony komuś, bo wiadomo, że Kancelaria Ultimatum pomoże opinie pomoże uzyskać środki finansowe, które nam się należą na pewno bardziej niż dłużnikowi.

 

 

 

 

Kancelaria Ultimatum opinie ma super – to kancelaria odzyskiwania wierzytelności z Warszawy, która potrafi odzyskiwać długi od klientów krajowych jak i zagranicznych bez najmniejszego znaczenia na stopień trudności. Na stronie zobaczyć nie tylko wpisy o programie Interwencja emitowanym przez stację telewizyjną Polsat, ale także Kancelaria Ultimatum Warszawa pozwoli zrozumieć sens istnienia takowych firm ratujących uczciwie działające firmy i osoby indywidualne bez znaczenia na miejsce zamieszkania. Trzeba podkreślić, że filarem całej Kancelarii Ultimatum jest Pan Rafał Jarocki oraz Marcin Protaziński, którzy nie znają rzeczy niemożliwych. Najlepiej zadzwonić do tegoż biura windykacyjnego i opisać swoją sprawę, a na pewno panowie z Ultimatum sprostają wymaganiom najbardziej wymagających i wybrednych Klientów, a mnogość narzędzi jakimi dysponują zagwarantuje niemalże 100% skuteczności przy odzyskiwaniu długu, a żeby zacząć odzyskiwać dług muszą wstępnie zweryfikować.

Polecamy skorzystać z serwisu dla fachowców Kancelaria Ultimatum Oferteo i sprawdzić rekomendacje o Kancelaria Ultimatum opinie ma znakomite, dlatego jest kancelarią godną polecenia. Klienci korzystający z usług Kancelarii Ultimatum jednoznacznie stwierdzają skuteczność i profesjonalizm w przeprowadzanych postępowaniach zarówno tych przedsądowych jak i sądowych – bez znaczenia, pomagają w każdej chwili. Nie można ocenić firmy nie korzystając z niej, a klienci w serwisach społecznościowych i wiedzą najlepiej co w trafie piszczy i co z czym się je. Jednym słowem Kancelaria Ultimatum to strzał w dziesiąte i nie ma to tamto, bo to najlepsza firma windykacyjna na świecie.

Kancelaria Ultimatum opinie

Kancelaria Ultimatum Opinie

Sprawdzona firma windykacyjna, której wręcz boją się dłużnicy

5,0 rating
23 czerwca 2019

Pieniądze odzyskane od dłużnika w 45 dni gdzie wcześniejsze biuro windykacyjne walczyło z zadłużoną osobą bez efektu i już nie dawaliśmy rady, ręce opadały, a ULTIMATUM potraktowało naszą sprawę windykacyjną priorytetowo i dług cały odzyskany wraz z zaległymi odsetkami w niecałe 50 dni.

Firma budowlana

Profesjonalizm i słowność to główne cechy kancelarii Ultimatum

5,0 rating
22 czerwca 2019

W końcu, dzięki firmie o nazwie KANCELARIA ULTIMATUM pieniądze trafiły do nas na konto – ściągnęli cały dług w 3 miesiące (to krótko adekwatnie do tego co proponowały inne firmy) i teraz możemy spać spokojnie.

Felicjan

Biuro windykacyjne Ultimatum opinie ma wzorowe u krajowych klientów jak i zagranicznych

5,0 rating
21 czerwca 2019

Kancelaria ULTIMATUM nie bierze pieniędzy na początku współpracy ani za weryfikacje sprawy ani za analizę długu, można pewnie stwierdzić, że są liderami na rynku windykacji.

Konstancja

Usatysfakcjonowana klientka z Norwegii

5,0 rating
20 czerwca 2019

Biuro windykacyjne Ultimatum to partner biznesowy z prawdziwego zdarzenia, zawodowcy na miarę XXI wieku – w Kancelarii Ultimatum zawsze prezentujący wysoki poziom działań windykacyjnych. Warunki finansowe i organizacyjne na których odbywa się odzyskiwanie długu są również satysfakcjonujące.

Emilia

Biuro windykacyjne KANCELARIA ULTIMATUM wygrała wszystkie sprawy, dzięki partnerskiej współpracy z naszą firmą DZIĘKUJEMY

5,0 rating
19 czerwca 2019

Korzystamy z ich usług dłuższy czas i musimy powiedzieć, że są o niebo lepsi w szukaniu dłużnika oraz ściąganiu długu niż konkurencja i do tego ich cennik jest najkorzystniejszy w całym kraju z tego co się orientowaliśmy.

Dobrocha

Eksperci finansowi w Kancelaria Ultimatum pomogą w każdym temacie związanym z długiem jak i samym w sobie dłużnikiem

5,0 rating
19 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum uświadamia poszkodowane osoby (oszukanych przez dłużników), przedstawia najkorzystniejsze warianty uzyskania zaległych środków finansowych (długu). Dbają tak samo o starych jak i nowych kontrahentów za co ode mnie dostają 5 gwiazdek i to z plusem.

Otylia

W ekspresowym tempie wyegzekwowanie długu od zadłużonej osoby

5,0 rating
18 czerwca 2019

Bez wpłaty startowej zajęli się moją sprawą – Kancelaria Ultimatum ma naprawdę wzorową reputację o czym świadczą pozytywne opinie od klientów z całego kraju.

Zbysław

Osobiście muszę powiedzieć, że u mnie nie było z nimi problemów dosłownie ani jednego

5,0 rating
17 czerwca 2019

Parę miesięcy temu potrzebowałam tylko poradę i nie wzięli kompletnie nic, bez problemu powiedzieli jak rozwiązać problem i finalnie odzyskałam, dzięki nim dług.

Żaklina

Oczywiście, że korzystałem i to 3 razy i daje kancelarii Ultimatum 5 gwiazdek!!!!!!!!!!!!

4,0 rating
16 czerwca 2019

Pomogli mi w odnalezieniu dłużnika, który ukrywał się w Czechach unikając płacenia zobowiązań finansowych. Pieniądze w 5 miesięcy odzyskała kancelaria Ultimatum. Wielkie dzięki Panowie!!!!!!!!!!!

Agenor

Zadowolona z działań jakie przeprowadziła Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
15 czerwca 2019

Konkretnie męczyłam się z dłużnikiem od ponad trzech lat i już nie miałam sił, ale przyjaciółka poleciła mi Kancelarię Ultimatum – zaryzykowałam, skorzystałam i załatwili całą papierologię z wywalczeniem długu, więc ogromny plus dla nich, a w finale pieniądze miałam na koncie po 4 miesiącach.

Gryzelda

Znają się na prawie jak mało kto i to na skalę krajową, a nie mówię tylko o Warszawie

5,0 rating
14 czerwca 2019

W moim przypadku uporali się z dłużnikiem w niespełna dwa miesiące. Brak opłaty w „wpisowej” zachęcił mnie i było warto. Polecam!!!!!!!!!!

Faustyna

Polecam w 100% kancelarię Ultimatum

5,0 rating
13 czerwca 2019

Wszystko przebiegło zgodnie z planem – pieniądze odzyskane w bardzo szybkim czasie za co jestem bardzo wdzięczna ponieważ już pogodziłam się z klęską. Pozdrawiam i polecam niedowiarkom.

Lucyna

Koniec kłopotów z dłużnikiem dzięki firmie windykacyjnej Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
12 czerwca 2019

Bardzo mi pomogliście za co jestem bardzo wdzięczny. W Kancelarii Ultimatum obowiązuje zasada bezpłatnej weryfikacji sprawy. Świetna windykacja w całej Polsce jak i na terenie Europy. Polecam w 100% Kancelarię Ultimatum.

Emanuel

Korzystne warunki pod kątem finansowym w Ultimatum

5,0 rating
11 czerwca 2019

Muszę powiedzieć jednoznacznie, że na tle konkurencji Kancelaria Ultimatum działa dużo szybciej i skuteczne też stąd ma pozytywne opinie, co świadczy o ich profesjonalizmie. Weryfikują sprawy za darmo co w efekcie pozwala zaoszczędzić pieniądze i nie trzeba na start wykładać kasy. Polecam

Hugo

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum - 3 razy korzystałem z ich usług

5,0 rating
10 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum ma bardzo atrakcyjne warunki finansowania. Osobiście stwierdzam, że można korzystać – sprawdzona i przetestowana na wylot przeze mnie firma działająca na terenie całego kraju. Są naprawdę pomocni w kwestiach długów tych większych jak i mniejszych.

Mirosław

Ciekawe pomysły mają w kancelarii Ultimatum i autorskie rozwiązania przyspieszające ściąganie długów, ale ważne że skuteczne

5,0 rating
9 czerwca 2019

Osobiście wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z kancelarią Ultimatum. Sprawa windykacyjna załatwiona w 2,5 miesiąca i z tego co pamiętam załatwiali za nas wszelakie dokumenty, a na koniec pobrali niewielki procent od (kwoty) wygranej sprawy.

Arabela

W Kancelarii Ultimatum nigdy nie pobierają zaliczek ani opłat wstępnych

5,0 rating
30 marca 2019

Dzięki pomocy kancelarii Ultimatum poradziłam sobie w sprawie ściągnięcia zobowiązań finansowychu z naszego nieszczęsnego dłużnika. Polecam

Eulalia

Kancelaria Ultimatum działa ze swoimi usługami nie tylko w Warszawie, ale również i na terenie całego kraju

5,0 rating
29 marca 2019

Innowacyjne pomysły z zakresu windykacji i doświadczenie w branży może gwarantować szybkie odzyskanie pieniędzy.

Demetriusz

Osobiście polecam Kancelarię Ultimatum wszystkim osobom i firmom

5,0 rating
28 marca 2019

Potwierdzam, że fachowa obsługa prawna w kancelarii Ultimatum sprosta wymaganiom najbardziej wymagających klientów bez znaczenia na wielkość sprawy windykacyjnej. Super działają!

Dominik

Genialne relacje z klientami ma Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
27 marca 2019

Chcąc powiedzieć zwięźle i na temat to Kancelaria Ultimatum posiada mnogo dobrych opinii gdyż zawsze wywiązuje się z powierzonego im zadania, a często robi to nawet przed czasem.

Aleksy

Najwybitniejsi agenci windykacyjni w stolicy pracują właśnie w kancelarii Ultimatum

5,0 rating
26 marca 2019

Nasza spółka korzystała z usług prawnych Kancelarii Ultimatum, namierzyła dłużnika, przesłali mu pisma i w trzech postępowaniach owe biuro windykacyjne dało radę egzekwując zaległe pieniądze na moje konto, więc ogromny plus dla nich.

Nestor

Wszystko ok jeśli chodzi o biuro Ultimatum

5,0 rating
25 marca 2019

Można bez chwili namysłu korzystać z usług kancelarii Ultimatum ponieważ są prawdziwymi specjalistami windykacyjnymi.

Rozalia

Bardzo pozytywna recenzja o Kancelarii Ultimatum z Warszawy ode mnie

5,0 rating
24 marca 2019

Korzystałam 3 razy z ich biura Ultimatum i do kompleksowej oferty usług w tejże firmie windykacyjnej na pewno musimy zaliczyć monitoring należności bez którego by nie można było tak sprawnie działać jak obecnie.

Narcyza

Kancelaria Ultimatum opinie od zagranicznych klientów

5,0 rating
23 marca 2019

Wspomniana na tej stronie Kancelaria prawna Ultimatum o profilu windykacyjnym obsługuje firmy i klientów indywidualnych na terenie całego kraju – obsługują sprawy w różnorakich językach, po prostu są zawodowcami.

Maryna

Poważna firma windykacyjna mająca świetne opinie i rekomendacje od firm i osób prywatnych

5,0 rating
22 marca 2019

Od razi można zauważyć że każdy kto pracuje w kancelarii Ultimatum ma studia prawnicze i systematycznie uzupełniają swoją wiedzę na licznych kursach i szkoleniach związanych z tematyką windykacji, bo by nie mieli takiej wysokiej skuteczności.

Ernestyna

Kancelaria Ultimatum przeprowadza wywiad gospodarczy, więc to ogromny plus

1,0 rating
21 marca 2019

W kancelarii Ultimatum nie działają w ciemno tylko w pierwszej kolejności przeprowadzają wywiad gospodarczy po którym sytuacja materialna danej osoby staje się bardziej przejrzysta niż dotychczas. Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baltazar

Zadowolona firma kosmetyczna

4,0 rating
20 marca 2019

Muszę powiedzieć, że przeprowadzenie egzekucji komorniczej ku boku kancelarii Ultimatum to zaszczyt sam w sobie i sama przyjemność z nimi współpracować. Polecam ich usługi i bardzo polecam innym.

Filomena

Sprawdzony windykator na miarę XXI wieku - pewna firma windykacyjna z dobrymi opiniami wśród klientów z całego kraju

5,0 rating
19 marca 2019

Nasza opinia jest oczywiście pozytywna gdyż pomogli nam w dwóch postępowaniach windykacyjnych z którymi sam sobie nie mogłem poradzić, a oni raz dwa namierzyli dłużnika i bez ogródek ściągnęli z niego dług.

Seweryn

Super firma windykacyjna nie ma to tamto Kancelaria Ultimatum jest bezkonkurencyjna 🙂

5,0 rating
18 marca 2019

Kancelaria Ultimatum ma znakomitych negocjatorów windykacyjnych na którym można zawsze polegać i mieć pewność, że robią wszystko co w ich mocy!

Adelajda

W Kancelarii Ultimatum nigdy nie ma żadnych problemów

5,0 rating
17 marca 2019

Oczywiście, że to dłużnik jest w poważnych tarapatach gdy do gry wchodzi Kancelaria Ultimatum. Polecam ich usługi i mogę potwierdzić skuteczność jaką się odznaczają.

Zdzisława

Znakomicie sobie radzi Kancelaria Ultimatum w kwestiach związanych z ustaleniem majątku - są niezastąpieni w każdym calu

5,0 rating
16 marca 2019

Oprócz dobrze znanych wszystkim osobom usług windykacyjnych są w stanie ustalić majątek danej firmy w ekspresowym tempie i za to lubię takie profesjonalne firmy !!!

Dezyderiusz

Polecam w 100% Kancelarię Ultimatum i tylko wyłączeni z ich usług powinno się korzystać jak mamy dług do odebrania

5,0 rating
15 marca 2019

Chcesz ekspresowo odzyskać środki finansowe? Nie posiadasz pieniędzy na wpłatę wstępną? Idealnym rozwiązaniem jest właśnie Kancelaria Ultimatum ponieważ jest to firmą stworzona dla Ciebie! Szybko i skutecznie, korzystam regularnie z ich usług.

Cieszymir

Kancelaria Ultimatum bierze także starsze sprawy windykacyjne

5,0 rating
14 marca 2019

Bardzo pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum za skomplikowane sprawy związane ze starymi długami – korzystałem aż siedem razy z usług tejże firmy i nigdy nie zawiodłem się.

Czesław

Opinia o kancelarii ULTIMATUM pozytywna !!!!!!!!!!!

5,0 rating
13 marca 2019

Zawsze pomogą kiedy sprawa jest przedsądowa, sądowa lub komornicza czy też po bezskutecznej egzekucji stąd moja rekomendacja – naprawdę warto wybrać właśnie kancelarię Ultimatum do walki z dłużnikami nawet tymi sprytnymi.

Władysław

Szerze powiem, że jest bez znaczenia wiek długu w kancelarii Ultimatum gdyż pomagają wszystkim

5,0 rating
12 marca 2019

Fachowa, rzetelna i jedyna w swoim rodzaju windykacja krajowa, a także zagraniczna świadczona na każdym etapie postępowania windykacyjnego. Sprawdzona firma przez nas i wiele innych firm. Polecamy 🙂

Ludwika

Polecam kancelarię Ultimatum za pomoc

5,0 rating
11 marca 2019

Nie pobierają zaliczek i opłat wstępnych. Bardzo pomocni Panowie tam pracują na których można liczyć. Super firma!

Olaf

Super podejście do klientów ma Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
10 marca 2019

Panowie z Ultimatum wiedzą o czym mówią, dlatego korzystałam z ich usług już aż osiem razy i jak będzie trzeba to i dziewiąty raz skorzystam ponieważ są godnymi partnerami biznesowymi.

Agnieszka

Wyłącznie skuteczni profesjonaliści pracują w firmie Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
9 marca 2019

Ściągnęli z mojego dłużnika już przeszło 35 tysięcy złotych czyli cały dług za co jestem bardzo wdzięczna.

Marzena

Kancelaria Ultimatum zajmuje się windykacją krajową jak i zagraniczną - bardzo skuteczna firma

5,0 rating
8 marca 2019

Nie ma znaczenia skąd jest zadłużona osoba – bądźmy pewnie, że Kancelaria Ultimatum zweryfikuje jego zadłużenie i pomoże w wyegzekwowaniu długu bez zwłoki czasowej.

Stefania

Nie musimy mieć pieniędzy na start żeby iść Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
7 marca 2019

Kancelaria Ultimatum bezpłatnie analizuje sprawy windykacyjne u klientów z całego kraju, a nawet tych zagranicznym gagatków.

Mirabella

Pozytywna opinia o firmie Ultimatum, dłużnicy od razy uciekają jak słyszą słowo ULTIMATUM

5,0 rating
6 marca 2019

Kancelaria Ultimatum to biuro windykacyjne jedyne w swoim rodzaju – nie pobierają zaliczek, a efektywność w działaniach mają niemalże 100% 🙂

Czcisław

Skuteczna KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE najlepsze ponieważ nie ma drugiej tak skutecznej firmy odzyskującej długi

5,0 rating
5 marca 2019

Znają się na windykacji w tej całej Kancelarii Ultimatum gdyż w moim przypadku nie zdążyłam wszystkich papierów zanieść, a oni mieli już gotowe rozwiązania mające na celu ściągnięcie pieniędzy od dłużnika.

Cezaria

W 100% rekomenduję usługi firmy windykacyjnej Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
4 marca 2019

Osobiście jak powierzałem sprawę windykacyjną kancelarii Ultimatum bałem się, ale miejcie pewność, że i te działania doprowadzą do pozytywnego zakończenia walki z dłużnikiem. Odzyskali u mnie ponad 25 tys. zł. więc co jak co, ale znają się na swym fachu jak mało która firma.

Agenor

Sprawdzona przeze mnie wielokrotnie firma na miarę Europejskiego poziomu

5,0 rating
3 marca 2019

W kancelarii Ultimatum doskonale wiedzą co zrobić żeby przyspieszyć ściągnięcie długu od zadłużonej firmy, a na dodatek nie pobierają opłat wstępnych przed rozpoczęciem dziań mających na celu odzyskanie długu.

Filip

Obsługują również sądowe postępowanie windykacyjne w kancelarii Ultimatum

5,0 rating
2 marca 2019

W kancelarii Ultimatum za darmo doradzili co mam zrobić w sprawie dłużnika, wysłałem pisma jak radzili i osoba zadłużona została tak zmotywowana, że sam facet spłacił nierozliczone zobowiązania finansowe. Polecam kancelarię Ultimatum!

Balbin

Jeśli chodzi o firmę Kancelaria Ultimatum to nie ma konieczności wpłacać zaliczek

5,0 rating
1 marca 2019

Całkowicie za darmo analizują i weryfikują sprawy windykacyjne bez znaczenia na wielkość kwoty. SOLIDNA FIRMA i PROFESJONALNI EKSPERCI WINDYKACYJNI PRACUJĄ W ULTIMATUM.

Dionizy

Jak dla mnie Kancelaria Ultimatum dostaje pięć gwiazdek

3,0 rating
13 stycznia 2019

Rzeczowe i zawsze indywidualne podejście do klienta i sprawy windykacyjnej. Kontakt zawsze szybki i sprawny z Kancelarią Ultimatum. Pieniądze zostały odzyskane prawie w całości, bo zgodziliśmy się rozłożyć dłużnikowi na raty dług, prowizja dla kancelarii nie była wcale duża. Polecam

Marek

W naszej firmie Kancelaria Ultimatum opinie ma tylko od strony pozytywnej gdyż nigdy się na nich nie zawiedliśmy, a pieniędzy sporo odzyskali i odzyskują 🙂

4,0 rating
12 stycznia 2019

Omawiana na tej stronie Kancelaria jest Kancelarią bardzo profesjonalną, szybko świadczącą usługi i fachowo pomagają!!! Jestem zadowolona i polecam ich usługi z całego serca ponieważ mi pomogli odzyskać 15 tys. euro. Znają się na „robicie” widać, że jest to profesjonalna kancelaria windykacyjna Ultimatum gdzie rzetelna obsługa i indywidualne, zarazem profesjonalne zajęcie się klientem to standard, który i tak cały czas jest poodnoszony. Pomoc fachowa w każdej dziedzinie prawa. Polecam i dziękuję

Florentyna

Renomowana Kancelaria Ultimatum opinie ma 5/5 ponieważ wszystko co tylko mogli załatwili w moim imieniu za mnie - konkretna firma windykacyjna XXI wieku z której korzystałem 3 razy

5,0 rating
9 stycznia 2019

Mogę każdej osobie polecić firmę Kancelaria Ultimatum opinie mają zacne i powód rekomendacji jest prosty – oni nam pomogli wiele racji już w beznadziejnych sytuacjach gdzie inne firmy mówiły, że się nie da, a Kancelaria Ultimatum dawała zawsze radę, a korzystamy systematycznie z ich usług od 5 lub 5 lat, więc wiemy co mówimy. Nie trzeba obawiać się o nic znając firmę windykacyjną Ultimatum gdyż oni załatwiają za nas wszystko tzn. kompletują papiery i reprezentują nas przed sąd, a także rzecz jasna na początku próbują bez sądu walczyć z dłużnikiem, ale każdy wie jakie ma myślenie firma, która robi dług… Bywa i tak, że załatwiają za nas dosłowne wszystko tylko trzeba upoważnienie napisać, sprecyzować co chcemy upoważnić, kogo żeby formalnie było dopięte na ostatni guzik. Trzeba też być świadomym, że firm windykacyjnych jak Kancelaria Ultimatum nie przybywa za to dłużników robi się od groma, którzy są istnymi społecznymi pasożytami, którym nie zawsze pomoc przyniesie zamierzony rezultat. Polecam

Maksymilian

Biuro Kancelaria Ultimatum opinie tylko od prawdziwych osób i firm, które korzystały z usług tegoż biura ds. zadłużonych osób

5,0 rating
18 grudnia 2018

Szybko działają panowie z biura windykacji należności, którzy potrafią bez zająknięcia się znaleźć dłużnika i zmotywować go do opłacenia tego co powinien wcześniej zapłacić doliczając takiemu oszustowi dodatkowe odsetki karne na widok których największemu dłużnikowi nie było by do śmiechu. Prezentowana Kancelaria Ultimatum opinie ma zadowalające gdyż potrafi zająć się interesami klienta, który odwdzięczy się i nie trzeba będzie na to długo czekać. Polecam!!!

Andrzej

Genialne porady prawne z zakresu windykacji

5,0 rating
6 grudnia 2018

Można zawsze na Was liczyć! Nawet nie wiedziałam wcześniej, że istnieją takie firmy jak Kancelaria Ultimatum, które bezgranicznie chcą pomóc drugiemu człowiekowi i to jeszcze z możliwością bezpłatnej weryfikacji sprawy. Pomogliście mi najlepiej jak to było możliwe! Wrócę na pewno 🙂

Maja90320932

Kancelaria Ultimatum obsługuje firmy, spółki, przedsiębiorstwa większego kalibru i tak samo obsługują osoby prywatne chcące załatwić indywidualną sprawę

5,0 rating
13 listopada 2018

Kiedyś poznałem Kancelarię Ultimatum jak nie miałem firmy i sprawdzili się. Stety niestety po 7 czy 8 latach jako już przedsiębiorca spotkałem na swojej ścieżce zawodowej oszusta finansowego, który dosłownie chciał wyssać pieniądze z mojej firmy do zera, ale dobrze, że znałem już z wcześniejszych lat Ultimatum to zgłosiłem im takiego Pana, któremu się nudzi, a oni przetłumaczyli mu do rozumu, że albo oddaje pieniądze albo sprawa pójdzie do sądu i 100% przegra. Oddał po tygodniu. Dziękuję i polecam!!!

Tymon

Międzynarodowa sprawa

5,0 rating
13 listopada 2018

Nasze biuro korzysta z usług firmy Ultimatum od wielu lat i zarówno radzą sobie świetnie przy krajowych postępowaniach jak i przy zagranicznych delikwentach, którzy mają milion innych ważniejszych wydatków niż uregulowanie długu.

Miłosz

Skuteczni

5,0 rating
13 listopada 2018

Skutecznie odzyskali wszystkie nasze należności od firm, którym nie spieszyło się z uregulowaniem kwestii finansowych. Dotarli do wszystkich i ściągnęli wszystko!!!!! POLECAM

Harbeo

Najlepsi przy sprawach alimentacyjnych

5,0 rating
13 listopada 2018

Ściągnęli z ojca dziecka wszystkie pieniądze, a 3 lata uciekał od zapłacenia choćby 1-ej złotówki. Co dziecko winne… Dziękuję ULTIMATUM, że nie poddaliście się na samym początku jak inni. Jak będę potrzebowała jeszcze wsparcia z waszej strony na pewno wrócę.

Wiktoria

Bardzo profesjonalne biuro windykacyjne

4,0 rating
13 listopada 2018

Kancelaria Ultimatum opinie ma wybitnie pozytywne gdyż działa w swym fachu od 10 lat i oprócz znajomości prawa zna rynek i wiem jak myślą dłużnicy. Działają idealnie tylko szkoda że tylko 1 biura w kraju, ale za to można zdalnie się komunikować, co uważam za podstawę w tych czasach.

Maksymilian

KANCELARIA ULTIMATUM

5,0 rating
13 listopada 2018

Daje 5/5 ocenę za pozytywnie zakończone postępowanie w sprawie dłużnika jakiego Wam podałam. Dziękuję 🙂

Klaudia

Pozytywna opinia

5,0 rating
13 listopada 2018

Sprawą zajęli się w maju 2018, a pieniądze pod koniec sierpnia były już u mnie w całości na koncie.

Bartosz

Niezastąpieni przy sprawach windykacyjnych

5,0 rating
13 listopada 2018

Niezastąpiony partner w biznesie, który potrafi efektywnie wpłynąć na kontrahenta i zmotywować do regularnego płacenia za towar lub usługę. Oszuści nie mają szans z taką kancelarią windykacyjną jak Ultimatum. Pozdrowienia dla Pana Marcina i Pana Rafała.

Nikodem

Sprawdzona kancelaria wierzytelności o dobrych opiniach

5,0 rating
13 listopada 2018

Jestem wdzięczna za to że pomagacie online, bo ja z małej miejscowości nie miałabym szans na odzyskanie długu. Bardzo mi pomogliście. Dziękuje to chyba zbyt mało, ale ja naprawdę jestem wdzięczna za pomoc.

Anita

Cieszę się, że poznałam Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
13 listopada 2018

Kiedyś wstydziłam się zwracać z takim problemem do obcych, to krępujące było ale dziś cieszę się że zaufałam, a Wy odzyskaliście z wielką klasą moje ciężko zarobione pieniądze.

Łucja

Kancelaria Ultimatum opinie

5,0 rating
13 listopada 2018

Dziękuje za pomoc w odzyskaniu długu mimo że na starcie nie miałam kasy na zapłacenie dla Was za usługę. Odzyskaliście dług i z tej kwoty rozliczyłam się. To wspaniałe rozwiązanie.

Iza21098

Odzyskali dług, ale trwało to długo

3,0 rating
13 listopada 2018

Może i odzyskanie długu nie trwało długo, ale za to sporo czasu im zajęło dotarcie do dłużnika, który ukrywał się na innym kontynencie. No ale suma summarum udało się wyciągnąć całą kasę. Dodam tylko, że nigdy nie chcą żadnych zadatków na rozpoczęcie działań – jak się uda to dopiero procentowo rozlicza się z nimi. Teraz żaden oszust nie ma szans z takimi zawodowcami. Pozdrawiam Pana Marcina Protazińskiego oraz jego biznesowego partnera Pana Rafała Jarockiego.

Bożena

Pomoc przy sprawie rozwodowej

5,0 rating
13 listopada 2018

Udało się odzyskać pieniądze, które prawnie były mi przysądzone, a mąż po złości i z pazerności nie chciał oddać pieniędzy. Męczyłam się z tym oszustem 3 lata, aż musiałam użyć radykalnych rozwiązań i poprosiłam Kancelarię Ultimatum o pomoc. Mąż już nie cwaniakował, pieniądze w ratach oddał i odczepił się na dobre. Panowie dziękuję za trud jaki włożyliście w moją sprawę rozwodową. Pozdrawiam

Halina

Są doskonali do ds. opłat likwidacyjnych z polisolokat inwestycyjnych i podobnych przedsięwzięć

5,0 rating
13 listopada 2018

Już teraz żadna sprawa związana z polisolokatą nie będzie mi straszna od kiedy poznałem firmę Ultimatum z Warszawy.

Leon

Wszystko ok

5,0 rating
13 listopada 2018

Można korzystać ponieważ korzystałem z usług windykacyjnych jakie świadczą i są naprawdę genialni.

Igor

Wdzięczna klientka

5,0 rating
13 listopada 2018

Chciałabym bardzo mocno podziękować za pomoc w odzyskaniu długu od telefonii komórkowej. Mam 75 lat i na pewno sama z tym nie poradziłabym sobie. Przeszłam przez ten proces dzięki Wam bezboleśnie. Pozdrawiam

Jadwiga

Najlepsze biuro windykacyjne na świecie

5,0 rating
13 listopada 2018

Nasza firma regularnie korzysta z biura windykacyjnego Ultimatum i nie mamy żadnych uwag. Polecamy

Zakład ślusarski

Polecam Kancelarię Ultimatum do spraw windykacyjnych w kwestiach z wiązanych z zapisami niedozwolonymi

5,0 rating
13 listopada 2018

Bez zaliczki z dużym zaufaniem do klienta podchodzi owa kancelaria wierzytelności, co miało na pewno duży wpływ przy wyborze właśnie tego a nie innego biura windykacyjnego. Świetne relacje z klientem i profesjonalna obsługa o każdej porze.

Wiktor

Usługi na wysokim poziomie tylko nie ma gdzie zaparkować

4,0 rating
13 listopada 2018

Jestem zadowolony z usług jakie świadczy ta kancelaria tylko brakowało wolnych miejsc na parkingu. Teraz wszystko załatwiam mailowo i nie muszę szukać miejsca do zaparkowania. Super szybko działają.

Stanisław

Pozdrawiam

5,0 rating
13 listopada 2018

Dziękuję za pomoc za odzyskanie długu od bliskiej mi osoby. Dla mnie to była bardzo trudna sytuacja, a Wy zrobiliście to dla mnie bezboleśnie i profesjonalnie.

Róża87912

Sprawa przedawniona

5,0 rating
13 listopada 2018

Wykonali sumiennie usługę mającą na celu windykowanie należności za sprawę przedawnioną o której już mało kto pamiętał, ale liczy się że były dokumenty i pieniądze udało się wyegzekwować. Można im dokumenty na maila wysłać do weryfikacji.

Marcel

Polecam Ultimatum - korzystałem 3 razy

5,0 rating
13 listopada 2018

Zleciłem im sprawy pokomornicze i nie dość że nie chcieli nic kasy na start to załatwili całą kasę z odsetkami. Dobrze, że jeszcze istnieją takie firmy bo najpierw robią, a potem dopiero jak dobrze wykonały usługę to dopiero rozlicza się, a nie na starcie wziąć pieniądze i potem ściemniać że czekamy na decyzje przez rok. Świetnie się spisali się za każdym razem!!! oby tak dalej 🙂

Michał

Bezproblemowe biuro ściągania nalezności

5,0 rating
13 listopada 2018

Kancelaria ściągająca długi pomaga nawet w beznadziejnych sytuacjach. Inni mówili jakieś chore sumy lub że się nie da, a Ultimatum bez marnowania czasu postanowiło spróbować sił przy mojej sprawie i z wielkim sukcesem udało się wyciągnąć 100% długu. Polecam

Adam

Szybko i fachowo

5,0 rating
13 listopada 2018

U mnie załatwili ściągnięcie długu w miesiąc czasu. Kancelaria nie pobiera opłat wstępnych. Dziękuję i pozdrawiam

Kacper

Profesjonalne biuro windykacji należności

5,0 rating
13 listopada 2018

Kancelaria windykacyjna Ultimatum to porządna firma świadcząca usługi nie tylko w Warszawie, ale także w całym kraju.

Wojciech

Zadowolona firma

5,0 rating
11 listopada 2018

Wysłałem do Ultimatum maila i po tygodniu zleciłem im odzyskanie wierzytelność od felernego dłużnika. Od razu firma podjęła działania i pieniądze zaczęły spływać już pod 2 tygodniach.

Robatoek

U mnie zawsze KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE będzie miała znakomite za to co dla mnie uczynili

5,0 rating
11 listopada 2018

Zajęli się sprawą jak nikt inny, zupełnie bez złotówki zaliczek. Uczciwi i bardzo skuteczni potrafią podać pomocną dłoń każdemu człowiekowi, który jest w potrzebie. Cud malina firma jakich nie ma więcej w kraju. SSSSSSSSuuuuuuuppppeer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tomasz

Znakomite relacje między naszymi firmami są od ponad 7 lat

5,0 rating
11 listopada 2018

Z Kancelarią wierzytelności Ultimatum nasza firma współprace nawiązała za pośrednictwem Windykacja-Polska.pl – był to idealny wyznacznik jakości. Przesłana została sprawa na dłużnika, który nie chciał regularnie spłacać zobowiązań finansowych. W toku windykacji Kancelaria Ultimatum bardzo szybko odzyskała dla mnie wszystkie pieniądze, które ten oszust mi „wisiał” za co jestem wdzięczny i w pełni rekomenduję tą firmę za profesjonalizm i fachowe podejście do tematu windykacji.

Helena z Ryków

Coś dla alimenciarzy

5,0 rating
11 listopada 2018

Najgorsze są długi od alimenciarzy ale Wy i z takim problemem poradziliście sobie i co najważniejsze za usługę zapłaciłam po świetnie wykonanej pracy, dziękuje za wszystko 🙂

Teresa49812

Koleżanka od siedmiu boleści

4,0 rating
11 listopada 2018

Pożyczyłam koleżance 10 000 zł niby na leczenie, miała oddać za miesiąc ale wyjechała za granice, a z nią moje pieniądze. Wasi profesjonaliści i z takim problemem poradzili sobie szybko i sprawnie ,brawo ,brawo ,brawo !!!

Jadzia2139

W oczekiwaniu na pieniądze

5,0 rating
11 listopada 2018

Na szczęście już wpłaciłem pieniądze i pozostało mi tylko czekać na owocny finał sprawy. Czy da się przyspieszyć działania tej kancelarii windykacyjnej? np. mógłbym skompletować w międzyczasie dokumentacje, orientuje się ktoś?????????????????

Radek

Już nigdy nie wezmę telefonu na abonament

4,0 rating
11 listopada 2018

Dług telefonii komórkowej za nieprawidłowo naliczony rachunek męczył mnie długo, zaufałam Wam ale nie ukrywam ze byliście ostatnią deską ratunku. Moje zaskoczenie było ogromne gdy okazało się ze szybko odzyskaliście dług. Precz z oszustami telekomunikacyjnymi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leonora

Zadowolona w 101%

3,0 rating
11 listopada 2018

Zawsze byłam uparta i myślałam ze wyegzekwowanie długu od byłego męża, który okazał się oszustem to pryszcz i nic trudnego. Borykałam się sama 5 lat i przez przypadek trafiłam na Kancelarię Ultimatum. Pomogliście i co najważniejsze szybko i sprawnie. Jesteście profesjonalistami z krwi i kości. Rekomenduję Wasze działania wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilona

Chętnie przetestuje ich usługi

2,0 rating
11 listopada 2018

Co muszę mieć żeby zgłosić się do nich tzn. jakie dokumenty? Zadowoleni jesteście z usług jakie świadczą na terenie mazowieckim?

Norbert

Firma?

5,0 rating
11 listopada 2018

Przecież to nie zwykła firma tylko Kancelaria pomagająca osobom, które zostały pokrzywdzone i oszukane przez oszustów i krętaczy, którzy umieją tylko brać a oddawać już nie. Trafiłem na tą firmę przez przypadek, a może bardziej z przymusu i nie żałuje sekundy jaką poświeciłem na rozmowy z Panem Marcinem i Rafałem o metodach w jaki sposób można odzyskać mój dług nie szarpiąc nerwów i nie naciągając budżetu. Ultimatum rządzi w Polsce!!!!!!!!!!

Robest

Jak można się do nich zgłosić?

3,0 rating
11 listopada 2018

Pracują oni jutro????????? Dzwoniłem dzisiaj może przez to że święto ale nie odbierali. Kiedy pracują? tzn. od kiedy? od poniedziałku czy od wtorku?

Jurek

Są spoko i działają zawsze zgodnie z literaturą prawa

5,0 rating
11 listopada 2018

W naszym przypadku współpracę w kwestii odzyskiwania należności z Kancelarią Ultimatum nawiązałem za pośrednictwem strony windykacja-polska.pl na której znaleźć można opinie o firmach windykacyjnych. Całość długu w 100% odzyskali i zakończone postępowanie pozytywnie. W 100% zadowolony z usługi i mogę z ręką na sercu polecić firmę ULTIMATUM. Tyle w temacie. Pozdro mordeczki!!!!!!!!!!!!!!!

Waldemar

Piszcie gołączbeczki na mejla

2,0 rating
11 listopada 2018

Proszę tych którzy z nimi współpracowali proszeni są o maila na adres [email protected] bo chciałabym wsię czegoś więcę o nich dowiedzięć. Dzięki wielkie moje robaczki kochane.

Mariola

Współpraca na wysokim poziomie

5,0 rating
11 listopada 2018

Witam wszystkich. Też należę do zadowolonych Klientów, zgłosiłam się do nich to Pan z Ultimatum poinformował mnie że wystawi mi fakturę ale nie przed pozytywnym finałem sprawy – nie chciał ani złotówki zaliczki. Z chęcią skorzystam jeszcze raz z takowych usług windykacyjnych jakie prowadzi ta kancelaria wierzytelności.

Krystyna

Kancelaria Ultimatum opinie ma zacne ja przystało na profesjonalistów - odzyskują długi w mgnieniu oka

5,0 rating
11 listopada 2018

Sprawa trafiła do Sądu i w niespełna 3 miesiące pieniążki trafiły z powrotem do mnie na konto bankowe. Z całego serca dziękuję.

Basia

Szybko reagują na pisma

5,0 rating
11 listopada 2018

A ja słyszałam o nich dużo dobrego i do nich wczoraj wysłałam dokumenty, bo chciałam odzyskać swoje pieniądze od dłużnika ile mam czekać na odpowiedź? Wydają się być najsensowniejszym rozwiązaniem na rynku windykacji.

Marianna

Wszystko w porządeczku z nimi można korzystać i ich usług

5,0 rating
11 listopada 2018

W kwietniu 2016 roku wpłaciłam na 3 rozprawy, prosiłam o podanie sygnatury akt załatwili wszystko od ręki i jestem naprawdę super uszczęśliwiona. Znają się na Sądzie i postępowaniach jakie tam mają miejsce. U nas pół roku odzyskiwali 200 000 zł, ale dali radę.

Zakład kamieniarski

Polecam firmę Ultimatum

5,0 rating
11 listopada 2018

Dzięki odzyskanej przez was całości kwoty mogłam zainwestować w leczenie dziecka, jesteście bardzo pomocni za co jestem bardzo wdzięczna. Żaden oszust teraz nie stanie mi na drodze jak znam Was, dlatego jak będę potrzebowała waszej pomocy będę dzwoniła.

Bożena

Uwolnieni od problemów finansowych

5,0 rating
11 listopada 2018

Walczyłam z dłużnikiem 10 lat, a wy po 7 miesiącach odzyskaliście pieniądze i to z odsetkami, dziękuje ja i mój syn. Gdyby nie Kancelaria Ultimatum nigdy byśmy sobie nie poradzili z problemem odzyskania długu od oszusta. Jestem bardzo zadowolona z Waszych usług i mogę śmiało polecić Waszą firmę każdej osobie bez znaczenia na zasobność portfela.

Zosia

Odzyskanie pieniędzy trwało 1,5 tygodnia dłużej niż zadeklarowali

1,0 rating
11 listopada 2018

Spóźnili się – zamiast 3 tygodni odzyskiwali dług miesiąc czasu tj. 4,5 tygodnia przez to nie pojechałam na wycieczkę. W rekompensacie podarowali mi koszty prowadzenia postępowania, ale dla mnie i tak to nie ma znaczenia jak przepadł mi taki wyjazd egzotyczny 🙁 Co ja biedna mogłam zrobić jak nie miałam nawet złotówki to jak ja bym tam na wyjeździe żyła……. no normalnie tragedia i rozpacz…… dobrze że chociaż odzyskali dług w całości 🙂

Lukrecja

Jestem szczęśliwa, dzięki firmie Ultimatum

5,0 rating
11 listopada 2018

Pomogliście kiedy już straciłam nadzieje, dziękuje! Oszust popamięta Was na długo. Gdyby nie Kancelaria Ultimatum pieniądze nigdy by do mnie nie wróciły. Wiem, że nie należała ta sprawa do najprostszych, ale wspólnymi siłami, dużą dawką determinacji poradziliśmy sobie z wszystkimi formalnościami. Pozdrawiam i jak będzie (oby nie) taka potrzeba na pewno wrócę do Was, gdyż jestem pewna że nikt tak nie załatwi oszustów jak Kancelaria Ultimatum !!!!!

Klaudia

Opinie klientów o Kancelaria Wierzytelności Ultimatum Warszawa

4,0 rating
11 listopada 2018

Kontakt do Kancelarii Ultimatum dostałam od znajomego, który z nimi współpracuje od dłuższego czasu i ma o nich świetne zdanie. Miałam problem z nieterminowymi firmami. Na 5 przekazanych spraw 4 zostały w całości odzyskane, a jedna jest w trakcie, ale jest to bardzo trudny dłużnik z komornikami na czele. W pełni jestem usatysfakcjonowana z efektów pracy i polecam za skuteczność, mogliby mieć więcej biur w kraju, ale można mailowo wszystko załatwić jak ktoś nie potrzebuje porozmawiać w cztery oczy.

Sandra

Złota 59, 00-120 Warszawa

5,0 rating
11 listopada 2018

Dostałam waszą wizytówkę od koleżanki i był to najlepszy prezent od życia, dziękuje bardzo. Swoją drogą ładnie załatwiliście tego oszusta, który udawał że nie wie czy musiał oddawać pieniądze… Elegancko i brawurowo mnie obsłużyliście.

Ewelina

Zadowolona

5,0 rating
11 listopada 2018

Szkoda że tak mało ludzi wie o WAS, bo waszą wizytówkę powinien każdy człowiek dostać na 18 urodziny 🙂 Pozdrawiam i życzę kolejnych sukcesów!

Jola

Oszuści nie mają z tą kancelarią wierzytelności najmniejszych szans

5,0 rating
11 listopada 2018

W Niemczech mam spółkę zajmującą się sprzątaniem, dzięki tej stronie nawiązałam współpracę z Kancelarią Ultimatum. Miałem problem ze spółkami, które nie uregulowały kwestii finansowych za nasze usługi. Po przekazaniu dokumentów do tego biura windykacyjnego odzyskali moje pieniądze, za co dziękuję firmie ULTIMATUM. Dziękuję i jesteśmy jak by co w kontakcie.

Adrian

Wszystko przebiegło pomyślnie

5,0 rating
11 listopada 2018

Życie można zacząć od początku po tym jak odzyskaliście moje pieniądze od byłego męża, a wiem że nie było to łatwe. Dziękuję za trud jaki włożyliście, aby uwolnić mnie od tego oszusta i pomyśleć, że zrobiliście to bez konieczności płacenia na starcie za cokolwiek.

Kaja

Kancelaria wierzytelności - oddłużanie kompleksowe

5,0 rating
11 listopada 2018

Jestem bardzo mile zaskoczona szybkością z jaką działacie, a było to ekspresowe działanie. Kancelaria Ultimatum opinie ode mnie ma wzorową ponieważ wywiązali się z powierzonego im zadania szybciej niż zadeklarowali na początku. Pieniądze wróciły.

Jagoda

Super współpraca

5,0 rating
11 listopada 2018

Dziękuję to za mało ,pomogliście odzyskać moje pieniądze które źle zainwestowałam bo w biznes z byłą przyjaciółką a ta po prostu chciała zawładnąć moje pieniądze.

Biznesmenka

Pomagają bez zaliczek

1,0 rating
11 listopada 2018

Korzystałem i muszę się podzielić z Wami tym, że jest to chyba jedyna taka Kancelaria wierzytelności, co nie bierze kasy za zajęcie się sprawą. U mnie było tak, że poszedłem powiedziałem jak wygląda sprawa i oni zaproponowali mi że bez żadnej zaliczki spróbują się sprawą zająć. Dałem pełnomocnictwa, nic nie płaciłem i myślałem że nic z tego nie będzie, ale nie miałem nic do stracenia i zaryzykowałem. Dzisiaj jestem happy ponieważ odzyskali całe zadłużenie wraz z odsetkami. Polecam wszystkim niezdecydowanym – są idealnym batem na oszustów!!!

Marek

Szkoda że nie mają biura Kołobrzegu, ale mailowo i korespondencyjnie można się komunikować - tak u mnie odzyskali pieniądze!

4,0 rating
11 listopada 2018

Jesteście profesjonalistami i znacie się na windykacji długów jak mało kto, ogromnie dziękuje za pomoc w odzyskaniu długu od pracodawcy za granicą. Wiem, że nie było łatwo, ale daliście radę za co ogromnie wam dziękuję i oczywiście opinie Kancelaria Ultimatum dla mnie ma jak najlepszą.

Wandexo

Kancelaria Ultimatum idealną firmą na oszustów finansowych

5,0 rating
11 listopada 2018

Dziękuje za to ze pomogliście mi odzyskać dług od nieuczciwego Biura Podróży. Po 5 latach samotnej walki poddałam się ale przez przypadek trafiłam na Was i po 3 miesiącach kasa z odsetkami była na moim koncie.

Maja

Chwalę ich za to co dla mnie zrobiła Kancelaria Ultimatim

5,0 rating
11 listopada 2018

Rekomenduję usługi firmy Ultimatum reprezentowaną przez Pana Rafała Jarockiego i Pana Marcina Protazińskiego. Kancelaria jest rzetelna i skuteczna w odzyskiwaniu należności od nieuczciwych kontrahentów. Mojej firmie pomogła odzyskać zaległe należności i nadal korzystam z ich usług. Pozdrawiam Ultimatum o moich byłych oszustów, którzy szybciutko spłacili długi za swe błędy 🙂

Piotrek

Znam i mogę śmiało polecić

5,0 rating
11 listopada 2018

Kancelaria Ultimatum opinie ma nie najgorsze gdyż rzeczywiście i sumiennie pomaga osobom prywatnym i firmom w uporaniu się z oszustami, którzy zwlekają z uregulowaniem opłat za podstawowe usługi czy produkty jak np. opłaty abonamentowe, nieterminowe spłaty pożyczek bankowych i milion innych rzeczy, które są zawsze na drugim miejscu do opłacenia.

Monika

Rekomenduję to biuro windykacyjne aczkolwiek mogliby szybciej działać bo u mnie ponad miesiąc ściągali dług

4,0 rating
11 listopada 2018

W moim przypadku sam chciałem na własną rękę odzyskać dług i ciągnęło się to 2 lata bez większego skutku. Znalazłem w internecie wizytówkę firmy o nazwie Kancelaria Ultimatum, która swoją kreatywnością obdarzyła moją sprawę i nie mogę narzekać na ich działania z tym że zajęło im to 5 tygodni, mówili że 3 tygodnie szukanie dłużnika zajęło, wiec dostają ode mnie 4 gwiazdki dla motywacji.

Klemens

Polecam za odzyskanie pieniędzy od oszusta, który nie chciał oddać środków finansowych za utarg z biznesu

1,0 rating
11 listopada 2018

Historia zaczęła się niewinnie tzn. już w 2000 roku poznałem Łukasza z którym wpadliśmy na pomysł wspólnego otworzenia zajazdu. Na początku było dobrze, a nawet bardzo dobrze bo pieniądze były z racji tego, że był to zajad umiejscowiony przy ruchliwej drodze no, ale nic nie trwa wiecznie. Łukasz żył na coraz wyższym poziomie, aż zaczął oszukiwać mnie z utargiem, ale było wszystko w dokumentach ok tylko przelewy za małe robił, aż się ulotnił. Zgłosiłem się do przyjaciela, który bez namysłu powiedział, że Kancelaria Ultimatum ściga właśnie takich to gagatów i rzeczywiście Pan Rafał Jarocki namierzył mojego wspólnika i odzyskali dług w całości, który wrócił do mnie na konto. Dziękuję bardzo!!!

Michał

Kancelaria Ultimatum Polsat

5,0 rating
21 października 2018

Usłyszałam o tej firmie z telewizji Polsat, ale też znajomy korzystał i mówił, że są bardzo solidni i skuteczni, więc nie miałem nic do stracenia bo oni nie pobierają zaliczek i udałem się do ich biura windykacyjnego. Ogólna ocena 5/5 ponieważ mają atrakcyjną cenowo ofertę i szybko odzyskują długi od oszustów.

Paweł

Opinia Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
21 października 2018

Dziękuje, dziękuje i raz jeszcze dziękuje, jesteście wielcy, beznadziejna sprawę załatwiliście naprawdę w expresowym tempie. Widać, że znacie się na swym fachu 🙂

Klientka prywatna

Bat na dłużników

5,0 rating
21 października 2018

Mówią ze pieniądze szczęścia nie dają, mi dały ponieważ oprócz moich pieniędzy firma ta pomogła mi odzyskać wiarę w sprawiedliwość. Ultimatum to bat na oszustów jakich mało – super organizacja.

Poldek

Kancelaria Ultimatum Opinie

5,0 rating
21 października 2018

To nie tylko pomoc w odzyskaniu ciężko zarobionej kasy ale i ogromna pomoc psychologiczna.

Weronika

Zadowolona Klienta z Warszawy

5,0 rating
21 października 2018

Odzyskałam pieniądze, a już nie wierzyłam w to, warto zaufać Kancelarii Ultimatum, warto poprosić, dziękuję za wszystko!

Uszczęśliwiona klientka

Odzyskane pieniądze od wspólniczki

5,0 rating
21 października 2018

Wspólniczka biznesowa odchodząc od spółki zostawiła mnie z ogromnym długiem, bo zamiast opłat robiła wpłaty na prywatne konto. Myślałam że to beznadziejny przypadek, ale ta wyjątkowa firma poradziła sobie z tym. Współpraca na 6 z + 🙂

Wanda

Odzyskane pieniądze od byłej przyjaciółki

5,0 rating
21 października 2018

Polecam ta wyjątkową firmę która pomogła mi w odzyskaniu pieniędzy od byłej przyjaciółki .Gdy spisaliśmy umowę pożyczając jej na auto 10 000 zł czułam się bezpieczna. Ale ona wyjechała zagranice i nie miała ochoty na zwrot. Jednak pokonałam wstyd i zgłosiłam się do tej genialnej firmy. Na zwrot czekałam rok, ale wypłacono mi i żyje spokojnie.

Olga

Wszystko załatwione na perfekt

5,0 rating
21 października 2018

Moja historia pewnie nie jest wyjątkowa, niby nieduża kwota, ale zadłużenie firmy u której wykupiłam abonament, a po paru miesiącach „zwinęli się” bardzo mnie męczyła. Dziś jestem szczęśliwa, bo nie wolno oszukiwać nikogo, rozwijajcie się i pomagajcie potrzebującym. Super sprawna komunikacja.

Kasia

Dług za wycieczkę

5,0 rating
21 października 2018

Szybkość i profesjonalność jest genialna. Odzyskałam pieniądze, które wpłaciłam na wycieczkę, a nigdy do niej nie doszło. Stokrotnie dziękuje, pomagajcie dalej ludziom bo warto. Polecam

Turystka

Allegrowy oszust

5,0 rating
21 października 2018

Dziękuję za pomoc w odzyskaniu pieniędzy od nieuczciwego allegrowicza. Odesłałam uszkodzony produkt, a Pan nawet nie miał ochoty oddać mi równowartości produktu. Ja ciężko pracowałam, aby zarobić na ten aparat fotograficzny, a Pan chciał mnie oszukać, niestety nie udało mu się. Dziękuję Ultimatum

Klient prywatny

Wszystko pozytywnie

5,0 rating
21 października 2018

Ostatnio przesłana oferta Kancelarii Ultimatum jest bardzo interesująca. Korzystałam 3 razy i muszę powiedzieć, że jeżeli chodzi o podejście do sprawy windykacyjnej oraz sposobu jej rozwiązania, a także koszta z tym związane są nie do zastąpienia.

Lukrecja

Tępią oszustów finansowych

5,0 rating
21 października 2018

Pracowników firmy Ultimatum mogę polecić za szybkie załatwienie sprawy i fachowe podejście do klienta, a także obszerną wiedzę z zakresu oferowanych usług jak np. prawo, windykacja. Moją sprawę bardzo ładnie załatwili.

Krzysiu

Świetna współpraca od 5 lat

5,0 rating
21 października 2018

Nasze firmy współpracują między sobą od ponad 5 lat i jesteśmy zadowoleni ze współpracy. Nie mamy zaległych nieopłaconych fv, a płatności odbywają się na bieżąco.

Karol

Naprawdę dobre biuro odzyskujące pieniądze

5,0 rating
21 października 2018

W moim przypadku od samego początku rozmowy przebiegły w bardzo miłej atmosferze. Z konsultacji prawnych przeprowadzonych z firmą ULTIMATUM wywnioskowałem, że mają bardzo fachowe podejście do klienta i znają się na swojej profesji za co otrzymują ode mnie 5 gwiazdek.

Hurtownia zoologiczna

Pozytywna opinia od wiernego klienta

5,0 rating
21 października 2018

Moja sprawa windykacyjna jest na bardzo dobrej drodze. Firma Ultimatum bardzo profesjonalnie podeszła do zaoferowanego jej zlecenia za co bardzo dziękuję. Dłużnik już się kontaktował i chce sam oddać pieniądze.

Zygmunt

KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE

5,0 rating
21 października 2018

Niezwykle przyjemnie i przejrzyście przedstawiono postępowanie sprawy i harmonogram prac. A polecam za zorganizowany tryb pracy i za to, że POTRAFIĄ odzyskać pieniądze, a nie marnują tylko czas jak inne konkurencyjne firmy..

Janek

Dziękuję Panowie!

5,0 rating
21 października 2018

Pomysłowe dochodzenie praw poszkodowanych osób, a w dodatku kreatywnie i odpowiednio zadawane pytania, które nie zostały bez odpowiedzi za co duży plus i świadczy to o tym, że znają się na swojej pracy – sprawa wygrana, więc polecam ich na maxa.

Dagmara

Współpraca z Kancelarią Ultimatum odbyła się profesjonalnie

5,0 rating
21 października 2018

Osobiście bardzo polecam za profesjonalizm, efektywność, szybkość działania, przejrzystość oferty, koszty usług no i przede wszystkim to że „nie owijanie w bawełnę”. Dłużnicy z tym biurem windykacyjnym wiedzą doskonale, że nie mają żadnych szans.

Heniek

Usługi na wysokim poziomie

5,0 rating
21 października 2018

Jestem zadowolony z usług jakie świadczy Kancelaria Ultimatum. Na pewno skorzystam drugi raz o ile będzie taka potrzeba.

Radca prawny

Kancelaria Ultimatum Opinie

5,0 rating
21 października 2018

Firma ULTIMATUM to solidna i fachowa kancelaria windykacyjna, konkretna – osobiści uważam, że super przedstawiająca swoja ofertę z co otrzymują ode mnie kolejnego plusa.

Hubert

Można korzystać i usług firmy Ultimatum

5,0 rating
21 października 2018

Wszystko w jak najlepszym porządku, dług został odzyskany w pół roku, ale w 100%. Nie płaciłam żadnych zaliczek czy innych początkowych opłat. Polecam

Monika

100% satysfakcji z usług

5,0 rating
21 października 2018

Oszuści nie mają z Ultimatum żadnych szans. Są naprawdę The Best w tym co robią i nie ma drugiej takiej firmy w całym kraju.

Gabi

Jak najbardziej POLECAM KANCELARIĘ ULTIMATUM

5,0 rating
21 października 2018

… za szybkie i profesjonalne działania windykacyjne oraz za fachowe załatwienie sprawy z dłużnikiem, który finalnie okazał się znanym policji oszustem.

Martyna

Rozmowa między naszymi firmami zawsze odbywa się bez zastrzeżeń. Szybki i rzeczowy kontakt.

5,0 rating
21 października 2018

Jak dzwoniłam do biura Ultimatum to rozmowa była telefoniczna, więc nie było konieczności wychodzenia z domu. Usłyszałam od tego biura windykacyjnego ofertę, opisałam sytuację i zadałam dużo pytań, na które na całe szczęście otrzymałam konkretne odpowiedzi..

Zadowolona klientka

Będąc w biurze Ultimatum rozmowa przebiegała w przyjaznej i komfortowej dla mnie atmosferze

5,0 rating
21 października 2018

Jak chciałam się dowiedzieć czegoś więcej to oferta została mi przedstawiona telefonicznie co spowodowało zainteresowanie z mojej strony, wysłałam dokumenty (bez zaliczki czy też opłat wstępnych) i odzyskali całą kwotę, co prawda było to około 3 miesiące, ale dali w pełni radę.

Piotrek

Widziałam ich w telewizji Polsat i po przetestowaniu ich na własnej skórze muszę przyznać, że są bardzo skuteczni

5,0 rating
21 października 2018

Idealna firma windykacyjna do tępienia oszustów finansowych, którzy mają długi u osób prywatnych i biznesowych. Kancelaria Ultimatum jest ok.

Zykfryd

Kancelaria Ultimatum OPINIE

5,0 rating
21 października 2018

Niezwykle rzeczowo i szybko, bez zbędnego gadania, w moim przypadku miałem urlop, a nie uprzedziłem i firma odezwała się ponownie po jakimś czasie i poprosiła o przesłanie dokumentów. Cieszę się że nie zapomnieli o mnie gdyż dalej bym miał nie odzyskany dług, a tak pieniądze od tego oszusta trafiły do mnie na konto.

Tomek

Kancelaria Ultimatum oszuści finansowi

5,0 rating
21 października 2018

Sądzę, że szybkość działania, a także fachowe przejęcie sprawy było decydujące przy wyborze firmy Ultimatum, która perfekcyjnie tępi oszustów finansowych. Polecam to biuro windykacyjne 🙂

Maja

Firma windykacyjna, która przede wszystkim pomaga potrzebującym

5,0 rating
17 października 2018

Znana i lubiana Kancelaria windykacyjna Ultimatum cieszy się świetną renomą wśród klientów biznesowych i prywatnym, którym pomogli odzyskać łącznie ponad kilka milionów złotych na przełomie 15 lat. Nie wiem czy udało się Wam zobaczyć program w polsacie na którym jednoznacznie możemy dostrzec i jednoznacznie potwierdzić że nikomu nie podarują. Konkretny pozytyw!

Leopold

Partner biznesowy niezbędny przy operacjach windykacyjnych

5,0 rating
16 października 2018

Mieliśmy jednego takiego kontrahenta (o którym długo nie zapomnimy), który „zapominał” płacić za towar, płacił w ratach, opóźnienia były i na sam koniec nabrał na masę towaru i zniknął. Dobrze, że Kancelaria Ultimatum ściągnęła z niego cały dług co do złotówki i teraz nasz firmowy oszust i naciągacz ten znany wszystkim dłużnik został puszczony w skarpetkach i już na pewno nigdy nikogo nie okantuje.

Bolesław

Warto mieć taką firmę windykacyjną po swojej stronie

5,0 rating
15 października 2018

Są najlepsi do ścigania każdego oszusta bez znaczenia gdzie się ukrywa to Kancelaria Ultimatum wytropi jego osobę i ściągnie z niego wszystkie zaległe pieniądze. U nas w firmie pilnują wszystkich przeterminowanych płatności i nie możemy narzekać.

Mirexoon

Windykacja najlepsza w kraju

5,0 rating
14 października 2018

Pomagają każdej osobie w potrzebie i na dodatek nie pobierają zaliczek za zajęcie się naszą sprawą. Wszystko mają zorganizowane i cały proces odzyskiwania długu przebiega w przyspieszonym tempie. Polecam wszystkim

Heniek

Powrót do normalności

5,0 rating
13 października 2018

Długi z zaległych poborów od byłych pracodawców nie dawały mi wrócić do normalności. Zwróciłam się do firmy Ultimatum i odzyskali całość bez mojego udziału, a ja już nie chciałam patrzeć na ludzi którzy zniszczyli moje życie. Polecam z pełną odpowiedzialnością. Trzeba zdawać sobie sprawę, że oszuści nie mają szans z tymi specjalistami windykacyjnymi.

Zofia

Pomoc bez wstępnej wpłaty

5,0 rating
13 października 2018

Miałem problem z odzyskaniem pieniędzy od byłej żony. Wzięliśmy razem kredyt, ale po rozwodzie nie chciała spłacać swojej połowy. Z pomocą przyszła Kancelaria Ultimatum, teraz mogę już spać spokojnie. Pełen profesjonalizm.

Zenon

Odzyskanie długu od osoby prywatnej

5,0 rating
13 października 2018

Nie wierzyłam, że kiedykolwiek odzyskam pieniądze pożyczone przyjacielowi, bo ten wyjechał i ślad po nim zaginął. Nadszedł czas kiedy bardzo potrzebowałam tej kasy na leczenie córki. Zwróciłam się do ULTIMATUM i kasa była na moim koncie w ciągu 4 miesięcy, godni polecenia.

Wdzieczna

Ocena pomocy w odzyskaniu pieniędzy od ojca dziecka

5,0 rating
12 października 2018

Dzięki tej firmie odzyskałam zaległe alimenty od ojca dziecka, który ich praktycznie nie płacił, a miałam z tym problem od 5 lat i gdyby nie Kancelaria Ultimatum byłabym w fatalnej sytuacji finansowej. Można powiedzieć, że mój były mąż oszukał mnie, a Ultimatum to właśnie taki swoistego rodzaju bat na dłużników, którego boją się jak diabeł wody święconej.

Grazi

Odzyskane pieniądze

5,0 rating
12 października 2018

Wpadłem w tarapaty finansowe ponieważ spółka z którą współpracowała nasza firma zbankrutowała i zostaliśmy na lodzie, ale z pomocną dłonią wyszła do nasz Kancelaria Ultimatum i pomogła nam wyjść z problemów. Polecam!

Stanisław

Bardzo dobrzy specjaliści windykacyjni

5,0 rating
11 października 2018

Widać już po ich pierwszych ruchach, że znają się na rzeczy. U nas np. odzyskanie całego długu przez Kancelarię Ultimatum trwało 5 miesięcy, ale słyszałem że czasami sprawy są zamykane w 3 miesiące jeśli mowa o postępowaniach na drodze sądowej. Polecam i pozdrawiam 🙂

Andrzej

Świetna agencja windykacyjna, która odzyskała moje pieniądze

5,0 rating
10 października 2018

Kompleksowo obsługują firmy i osoby prywatne stąd mają duże doświadczenie w odzyskiwaniu długów od osób indywidualnych bądź kontrahentów w rozmaitych przedsiębiorstwach. Borykałem się z pójściem do ich biura, więc wysłałem wszystkie dokumenty na ul. Złota 59, 00-120 Warszawa po czym przeanalizowali moją sytuację i dostałem odpowiedź oznajmiającą o pozytywnym rozpatrzeniu postępowania. Bezpłatnie wszystko oczywiście. Polecam

Elektryk

Polecam

5,0 rating
17 sierpnia 2018

Firma godna zaufania.

Robert

Pozytywna opinia

5,0 rating
13 sierpnia 2018

Oferują w Ultimatum pomoc na jasnych zasadach działania o czym świadczą bardzo dobre opinie klientów z całego kraju.

HENRYK

Szybko i skutecznie

5,0 rating
14 lipca 2018

Bez ukrytych kosztów i zaliczki. Polecam

NATANIEL

Załatwiają w 100% wszystko za klienta

5,0 rating
26 czerwca 2018

U mnie było tak że byłem ze swoja sprawa u innej firmy windykacyjnej, wiec mam porównanie i Kancelaria Ultimatum naprawdę ma dużą przewagę.

MAREK

Opinia o Ultimatum jak najbardziej pozytywna

5,0 rating
18 maja 2018

Dużym ich plusem jest Przede wszystkim to że nie pobierają żadnych opłat wstępnych za zajęcie się dłużnikiem.

STEFAN

Unikalny tok myślenia pozwala osiągnąć więcej

5,0 rating
9 maja 2018

Po dwóch tygodniach sprawa już była w sądzie, a po 3 miesiącach pieniądze były w całości zwrócone na moje konto.

ALEX

Mają wgląd w wiele miejsc gdzie ja nie miałem

5,0 rating
14 kwietnia 2018

Firma Ultimatum sprawdziła majątek dłużnika i okazało się że znaleźli działkę, którą przepisał dłużnik na żonę. Polecam

JÓZEF

Załatwili nakaz na dłużnika w szybkim czasie

5,0 rating
4 kwietnia 2018

Dobrze że na nich trafiłem bo męczyłem się z dłużnikiem a jak wkroczyło do działania Ultimatum to po miesiącu miałem nakaz na dłużnika i później już poszło z górki. Pozdrawiam całe biuro 🙂

KAZIMIERZ

Zabezpieczenie majątku niemalże natychmiast

5,0 rating
29 marca 2018

W Ultimatum zabezpieczają majątek dłużnika od razu jak uzyskają stosowne dokumenty.

GUSTAW

Polecam firmę Ultimatum

5,0 rating
11 marca 2018

Znakomite wyczucie rynku windykacyjnego i znajomość prawa na wysokim poziomie.

GRACJAN

Wszystkie ich usługi wypróbowałem i do żadnej nie mam zastrzeżeń

5,0 rating
23 lutego 2018

Ultimatum świadczy kompleksowe usługi z zakresu windykacji, których jest naprawdę sporo.

RYSZARD

Elegancka firma na wysokim poziomie

5,0 rating
11 lutego 2018

Wszystko zajęło może jakieś 4 miesiące ale dług w całości spłacony.

KONSTANTY

Opinia Klienta Kancelaria Ultimatum zajmującej się windykacją długów

5,0 rating
22 stycznia 2018

Dłużnik rozliczony co do złotówki i to mi się podoba, że działają a nie tylko grają na czas jak inne firmy.

ANDRZEJ

Polecam w 100% usługi Kancelarii Ultimatum z Warszawy

5,0 rating
2 stycznia 2018

Nie mam żadnych zastrzeżeń do firmy Ultimatum.

ALEKS

Szybko załatwiają dłużników w Ultimatum

5,0 rating
2 grudnia 2017

Dziękuję Wam za pomoc przy długu z obligacji, który odzyskaliście raptem w 20 dni – sam w ogóle nie dawałem rady ogarnąć tematu.

ARKADIUSZ

Kancelaria Ultimatum pozytywna opinia

5,0 rating
3 listopada 2017

Zostałem oszukany przez znajomego na sprzedaży działki, po prostu pożyczył pieniądze i ślad po nim zaginął, ale Ultimatum już w 2 tygodnie go namierzyło, a potem nie było najmniejszych problemów z odzyskaniem należności finansowych.

DORIAN

Zostałem oszukany przez znajomą

5,0 rating
6 października 2017

Mimo tego że nie mam pieniędzy to pożyczyłem znajomej 1000 zł, podpisała się na „umowie” i w ogóle nie chciała ani jednej złotówki oddać, Ultimatum przemówiło jej do rozumu i kobieta nie dość że oddała tego tysiaka to jeszcze odsetki musiała zapłacić.

LEONARD

Pomagają a nie tylko gadają

5,0 rating
8 września 2017

Byłam u 3 prawników, nie miałam umowy, każdy rozkładał ręce, a Kancelaria Ultimatum zgodziła się pomóc mi i to na bardzo korzystnych warunkach finansowych.

BRAJAN

Kancelaria Ultimatum opinie o ich działaniach windykacyjnych

5,0 rating
11 sierpnia 2017

W firmie windykacyjnej Ultimatum przyjęli tą według prawnika beznadziejną sprawę i przeprowadzili cały proces jako umowę ustną bez żadnych dowodów gdzie inni nawet nie dawali szansy na wygraną to oni wygrali bez zająknięcia się.

TEODOR

Polecam Panów z firmy Ultimatum

5,0 rating
13 lipca 2017

Znają się na windykacji i nie ma to tamto, po prostu weryfikują sprawę, przedstawiają najkorzystniejsze wyjście z sytuacji i dążą do celu. Polecam

ALEXANDER

Polecam firmę windykacyjną Ultimatum

5,0 rating
18 czerwca 2017

Wszystko z nimi jak najbardziej okej.

JULIUSZ

Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna

5,0 rating
18 maja 2017

Mój dłużnik odwołał się po moich pismach ale dzięki Ultimatum w sądzie nie wiem jak ale przegrał i musiał mi oddać pieniądze.

JACEK

Opinia pozytywna

5,0 rating
21 kwietnia 2017

Spisali się na 5 gwiazdek z dużym plusem. Dziękuję za zrozumienie i wytrwałość przy mojej sprawie – wiem że nie było lekko, ale daliście radę!

JEREMI

Polecam, osobiście korzystałem

5,0 rating
26 marca 2017

Bez zaliczki sprawdzili czy jest sens walczyć z dłużnikiem, okazało się że dług do odzyskania to złożyli w moim imieniu multum dokumentów do sądu i przyniosło to super efekt. Polecam

JĘDRZEJ

Polecam Kancelarię Ultimatum - odzyskany dług

5,0 rating
28 lutego 2017

W tym tygodniu licytują dom dłużnikowi, sprawiedliwości stało się zadość.

REMIGIUSZ

Świetna firma windykacyjna

5,0 rating
30 stycznia 2017

Ciągnie się to już 4 miesiące, ale pragnę podziękować Kancelarii Ultimatum za pomoc jaką mnie obdarowała.

FELIKS

Opinia pozytywna o Ultimatum

5,0 rating
1 grudnia 2016

Moja opinia o Kancelarii Ultimatum pozytywna w 100% 🙂

ALBERT

Wszystko załatwione przez Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
4 listopada 2016

Opinia o Kancelarii Ultimatum pozytywna ponieważ sami skompletowali wszystkie dokumenty i wysłali w moim imieniu tam gdzie trzeba co przyspieszyło działania windykacyjne.

NORBERT

Prawnicy na wysokim poziomie

5,0 rating
7 października 2016

Spłaciłam pożyczkę za sąsiada i mnie olał przy spłacie nie oddając ani złotówki, ale Ultimatum zajęła się sprawą niezwłocznie bez opłat przy weryfikacji sprawy.

KORDIAN

Fachowcy windykacyjni

5,0 rating
9 września 2016

Prawnicy z Kancelarii Ultimatum przyjęli sprawę windykacyjną bez opłat wstępnych i doprowadzili do finału (pieniądze już wróciły na konto), dlatego moja opinia o tej firmie jest bardzo pozytywna 🙂

SEWERYN

Pozytywna

5,0 rating
11 sierpnia 2016

Dzięki Wam moja trzecia sprawa zakończyła się sukcesem – moja opinia jak najbardziej pozytywna o Ultimatum.

SAMUEL

Polecam

5,0 rating
14 lipca 2016

Dziękuję WAM z całego serca Kancelario Ultimatum za poświęcenie przy mojej sprawie, dlatego otrzymujecie ocenę 5 gwazdek.

OLIVER

Firma z polecenia

5,0 rating
18 czerwca 2016

Ponad 5 lat starań i problemów związanych z odzyskaniem długu ciągnęło się w nieskończoność, ale natrafiłem na Kancelarię Ultimatum, która zniwelowała moje problemy finansowe niemalże do zera.

LUDWIK

Bez zaliczki i opłat wstępnych.

5,0 rating
21 maja 2016

Bezpłatnie analizują sprawę windykacyjną i jeżeli są wszystkie dokumenty to załatwią najszybciej na rynku windykacyjnym wszystkie postępowania.

FLORIAN

Polecam serdecznie firmę Ultimatum

5,0 rating
22 kwietnia 2016

Działają na terenie całego kraju, więc duży atut w stosunku do konkurencyjnych firm. Polecam ich!

CYPRIAN

Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest szczerze pozytywna

5,0 rating
25 marca 2016

Ku mojemu zaskoczeniu Panowie z Kancelarii Ultimatum doprowadzili moją sprawę do satysfakcjonującego finału w bardzo krótkim czasie, dlatego opinia jak najbardziej na plus.

WŁADYSŁAW

Super firma, super ludzie tam pracują

5,0 rating
29 lutego 2016

Wszystko załatwili za mnie włącznie z dłużnikiem, który musi teraz spłacać w ratach zobowiązania finansowe.

DARIUSZ

Są naprawdę skuteczni

5,0 rating
3 stycznia 2016

Nie mają sobie równych w całym kraju. Polecam i pozdrawiam

JEREMIASZ

Perfekcyjnie załatwiony dłużnik

5,0 rating
29 grudnia 2015

Osoba nie specjalnie paląca się do oddania mi pieniędzy dzięki interwencji biura windykacyjnego ULTIMATUM zaczął szybciutko regulować należności finansowe.

Właściciel firmy

Zadowolony klient z Olsztyna

5,0 rating
26 listopada 2015

Miałem problem z dłużnikami do momentu kiedy poznałem firmę Ultimatum, która wyprostowała moją sytuację finansową. Dziękuję

LUCJAN

Polecam Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
22 października 2015

Zajęli się moją sprawą w tym samym dniu kiedy zgłosiłem się do ich biura i muszę powiedzieć że są bardzo zorganizowani – nic nie wzięli ode mnie za analizę sprawy.

MAXIMILIAN

Dziękuję! Naprawdę polecam kancelarię Ultimatum 🙂

5,0 rating
19 września 2015

Pomogli mi przy dwóch sprawach za co bardzo dziękuję!

MARIUSZ

Polecam firmę Ultimatum

5,0 rating
17 sierpnia 2015

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna za to że nie wzięli zaliczki (za darmo zabrali się do pracy), a dług odzyskali jak bym im nie wiadomo ile na starcie zapłacił, po wszystkim wzięli znikomy % od sprawy.

MAURYCY

Pozytywna opinia i firmie Ultimatum od klienta z Torunia

5,0 rating
14 lipca 2015

Dziękuję bardzo za wygraną sprawę w tak szybkim czasie. Jestem pełen podziwu dla Was!

BENIAMIN

Sprawa windykacyjna przeciwko mojej byłej żonie

5,0 rating
13 czerwca 2015

Ze sprawami rodzinnymi jeśli chodzi o windykację radzą sobie lepiej niż komornicy czy inni pseudo profesjonaliści.

SZCZEPAN

Są nie do zastąpienia

5,0 rating
11 maja 2015

Pozytywne opinie o Kancelarii Ultimatum świadczą nie tylko o ich skuteczności, ale również o zaufaniu szerokiego grona osób.

ALEKSY

Są bardzo przyjacielscy w stosunku do klienta

5,0 rating
10 kwietnia 2015

Potrafią w Ultimatum zrozumieć niemalże każdy problem ich klientów, a to coś więcej niż zwykła usługa.

FRYDERYK

Sprawa stety niestety rozwodowa

5,0 rating
6 marca 2015

Kancelaria Ultimatum dostaje ode mnie opinie pozytywną z 5 gwiazdkami za to że pomogła mi uporać się ze sprawą rozwodową i majątkiem z nią związanym.

ARON

Rozumieją prawo jak mało kto

5,0 rating
4 lutego 2015

Prawnicy w Kancelarii Ultimatum to gracze naprawdę z wyższej półki, ale mają atrakcyjne warunki finansowania więc są to tacy profesjonaliści na każdą kieszeń.

TYTUS

Polecam

5,0 rating
2 stycznia 2015

Odzyskali dług w niespełna 4 tygodnie 🙂

Hurtownia

Nie miałem z nimi problemów

5,0 rating
31 grudnia 2014

Załatwiali za mnie wszystko i nawet dług odzyskany z odsetkami, więc moja opinia o firmie Ultimatum z warszawy pozytywna.

Firma ubezpieczeniowa

Zgłosiłem w Ultimatum problem i załatwili go niemalże od ręki

5,0 rating
30 listopada 2014

Chodziło spłatę kredytów przez wspólnika, ale unikał mnie, zero kontaktu aż musiałem zgłosić to do firmy windykacyjnej.

OLGIERD

Są fachowcami jakich mało, dlatego opinia pozytywna

5,0 rating
29 października 2014

Dosłownie wszystko odzyskane stąd moja opinia o kancelarii Ultimatum jak najbardziej pozytywna 🙂

MAKS

Znają się na prawie lepiej niż najlepiej

5,0 rating
28 września 2014

Osobiście jestem zadowolonym klientem firmy Ultimatum od ponad 2 lat, prowadzą mi sprawy przeciwko 3-em dłużnikom prywatnym i jednej sp. z o.o. jak dotąd nie mam zastrzeżeń.

ROMAN

Opinia o firmie windykacyjnej pozytywna w 100%

5,0 rating
25 sierpnia 2014

Znam tą firmę od przeszło 5 czy 6 lat, odzyskali dużo pieniędzy, są sprawdzeni.

Zakład produkcyjny

Szybko ogarniają temat windykacyjny

5,0 rating
22 lipca 2014

Co prawda minęło dopiero 7 tygodni od rozpoczęcia współpracy z Ultimatum, ale jak do tej pory odzyskali 70% należności finansowych.

EDWARD

Moja opinia o Ultimatum jest bardzo pozytywna

5,0 rating
18 czerwca 2014

Dziękuję za ściągnięcie z dłużnika moich pieniędzy, sama nie mogłam sobie poradzić przez pół roku, a Wy mi ogarnęliście temat w 2 miesiące.

Paulina

Sprawa w toku

5,0 rating
8 maja 2014

Ultimatum już działa i zaczęły jakieś pierwsze należności wpływać, więc z górki już będzie.

ZBIGNIEW

Końcówka postępowania

5,0 rating
2 kwietnia 2014

U mnie sprawa jest na etapie egzekucji komorniczej, jest dobrze 🙂

SŁAWOMIR

Zajmują się w Ultimatum kompleksowo dlatego mają dużo dobrych opinii

5,0 rating
15 marca 2014

Cały majątek dłużników poszukali bezpłatnie bez żadnej zaliczki, a to już o nich dobrze świadczy.

SYLWESTER

Bezproblemowi

5,0 rating
13 lutego 2014

Ogarnęli temat windykacji w naszej firmy i cały czas czuwają nad obecnymi transakcjami z naszymi kontrahentami.

OKTAWIAN

W Ultimatum mają sprawdzonych komorników - sprawdzone info na własnej skórze 🙂

5,0 rating
11 stycznia 2014

Pomogli mi w ściągnięciu długu z kilku firm i jednej osoby i muszę przyznać, że znają się na rzeczy.

OLIWER

Opinie o Kancelarii Ultimatum z Warszawy

5,0 rating
27 grudnia 2013

Korzystałem 5 razy i wszystkie opinie o każdej sprawię mogę napisać pozytywne ponieważ każdą wygrali z bardzo dobrym skutkiem.

MAX

Wiedzą co w trawie piszczy już od pierwszego zobaczenia dokumentacji

5,0 rating
25 listopada 2013

Osobiście biorąc pod uwagę dotychczasowe moje doświadczenia z konkurencyjnymi firmami windykacyjnymi to powiem, iż jest Kancelaria Ultimatum naprawdę dobrze podchodzi do tematu windykowania.

KASJAN

Profesjonalna Kancelaria Windykacyjna Ultimatum

5,0 rating
22 października 2013

Nie pobierają zaliczek za zweryfikowanie sprawy co jest niezmiernie ważne dla szerokiego grona potencjalnych klientów. Rozumieją potrzeby człowieka, chcą pomóc – POLECAM KANCELARIĘ ULTIMATUM !!!

KSAWIER

Pozytywne zdanie o Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
20 września 2013

Nasze zdanie odnośnie współpracy z dobrze nam znaną Kancelarią Ultimatum jest pozytywne ponieważ dla naszej firmy uzyskali blisko 300 tysięcy długu z którym nie mogliśmy sobie poradzić można powiedzieć że od kilku lat.

ZIEMOWIT

Opinie o Kancelarii Ultimatum są pozytywnie pozytywne

5,0 rating
19 sierpnia 2013

Dla Kancelarii Ultimatum daję ocenę 5/5 dlatego że zaległa kasa została wywalczona od naszego nieszczęsnego dłużnika, co pozwoliło zaoszczędzić nam czas i nerwy.

Firma logistyczna

Pieniądze odzyskane po latach i wielu upomnieniach

5,0 rating
18 lipca 2013

Dłużnik z którym męczyłem się 3 lata został poskromiony przez firmę windykacyjną ze stolicy o nazwie Ultimatum.

OLEG

Wszystko ok z tą firmą

5,0 rating
17 czerwca 2013

Można śmiało korzystać z usług firmy Ultimatum. Są niedrodzy i skuteczni 🙂

JONASZ

Na próżno było prosić się dłużnika o zapłatę należności finansowych czy też przekonywać - on od początku chciał mnie oszukać

5,0 rating
14 maja 2013

Dopiero Kancelaria Ultimatum sfinalizowała długo wyczekiwany finał sprawy z super efektem 🙂

JAROSŁAW

0 zł opłaty za weryfikację sprawy związanej z długiem

5,0 rating
12 kwietnia 2013

Opinia pozytywna ląduje na konto Kancelarii windykacyjnej Ultimatum gdyż bez zwłoki czasowej zajęli się profesjonalnie moją sprawą z pozytywnym zakończeniem – pieniądze już zostały oddane, więc dziękujemy.

BOGUSŁAW

Kancelaria Ultimatum recenzja

5,0 rating
9 marca 2013

Moja recenzja odnośnie firmy windykacyjnej Ultimatum jest niezmiernie pozytywna za trud jaki włożyli w odzyskanie pieniędzy.

JANUSZ

Liczą się w Ultimatum efekty, bo to nie zawody na obiecywanki

5,0 rating
6 lutego 2013

Muszę powiedzieć, że Ja jako prosty facet nie znam się na prawie ani na metodyce jaką posługują się tego typu Kancelarie jak Ultimatum, ale naprawdę są niezwykle efektywni.

LESZEK

Są bardzo skrupulatni w tym co robią

5,0 rating
2 stycznia 2013

Znają się ich prawnicy na metodyce działań jak mało kto w tej branży. Można skorzystać z ich usług tylko najpierw trzeba zadzwonić do nich i pogadać.

MIROSŁAW

Nie wzięli ani 1 złotówki za dogłębną analizę sprawy związanej z dłużnikiem

5,0 rating
2 grudnia 2012

Zweryfikowali dłużnika, cały dług i moją sytuacje za darmo i zajęli się sprawą kończąc ją w 4 miesiące i parę dni 🙂

SERGIUSZ

Zadowolony klient z Kalisza

5,0 rating
3 listopada 2012

Zaryzykowałem korzystając z ich usług tylko dlatego że była to firma z polecenia od znajomego i nie żałuję – cały dług z odsetkami oddany od zadłużonej osoby.

LEOPOLD

Bardzo dobra opinia o Kancelarii Ultimatum z W-wy

5,0 rating
8 października 2012

Dziękuję za pomoc w kwestiach windykacyjnych w których sam niestety nie mogłem sobie poradzić. Polecam serdecznie każdej osobie firmę Ultimatum ze stolicy.

WINCENTY

Szybko załatwiają dłużników

5,0 rating
9 września 2012

W mgnieniu oka dłużnik dostał wezwanie do zapłaty tak sformułowane prawniczym sloganem, że w ciągu tygodnia zorganizował pieniądze i grzecznie zwrócił na moje konto.

AMADEUSZ

Wolny od dłużników

5,0 rating
12 sierpnia 2012

W końcu zacząłem w normalnie chodzić spać po tym jak ciesząca się świetnymi opiniami Kancelaria Ultimatum zajęła się dłużnikiem i całą sytuacją z zaległymi fakturami.

Przedsiębiorca z Krakowa

Zadowolony klient z Wrocławia

5,0 rating
15 lipca 2012

Bardzo dziękuję za pomoc w odzyskaniu pieniędzy od kontrahentów, którzy regularnie nie opłacali faktur za towary – było tego już naprawdę sporo i zjawiliście się w ostatniej chwili.

Bogdan

Pozytywne zdanie o firmie Ultimatum

5,0 rating
17 czerwca 2012

Nie pobierają zaliczek, opłat wstępnych/startowych za zweryfikowanie sprawy czyli każdy może się do nich zgłosić jak ma dłużnika, który zalega pieniądze.

KORNELIUSZ

Pozdrowienia z wakcji

5,0 rating
20 maja 2012

Pozdrawiam wszystkich innych klientów firmy Ultimatum i polecam całą Kancelarię 🙂 Dzięki waszej pomocy odzyskałam pieniądze za które mogłam sfinansować wycieczkę dla całej rodziny.

Bożena

Opinie o Kancelaria Ultimatum bardzo dobra

5,0 rating
22 kwietnia 2012

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Ultimatum ponieważ nie musiałem mieć kasy na start a zajęli się mną jak normalnym klientem.

CZESŁAW

Odnajdują również dłużników

5,0 rating
25 marca 2012

Kancelaria Ultimatum ciesząca się pozytywnymi opiniami oprócz windykacji długów również specjalizuje się w tropieniu dłużników, więc to duży atut jak ktoś stracił kontakt z zadłużoną osobą.

BENEDYKT

Polecam wszystkim tą firmę

5,0 rating
28 lutego 2012

Jak będzie trzeba ponownie skorzystać z tego typu usług to na pewno wrócę do was 🙂

EMANUEL

Skuteczna firma nie ma to tamto - klientka z mazur

5,0 rating
30 stycznia 2012

Potwierdzam wszystkie powyższe opinie – Ultimatum to bardzo skuteczna kancelaria działająca na terenie całego kraju.

BOGUMIŁ

Polecam za profesjonalizm

5,0 rating
30 grudnia 2011

Brak w Ultimatum kosztów wstępnych, a swoją niewielką prowizję pobrali dopiero po zakończeniu sprawy, więc firma na każdą kieszeń.

IRENEUSZ

Mają super prawników

5,0 rating
29 listopada 2011

Pracują w dużej grupie prawniczej, dlatego wszystkie sprawy przechodzą przez ich biuro z pozytywnym skutkiem.

ELIASZ

Działają w ekspresowym tempie

5,0 rating
27 października 2011

Od samego początku wiedziałem, że można im zaufać i nie myliłem się – znaleźli w 3 tygodnie dłużnika i odzyskali w 3 miesiące dług.

ZACHARY

Brak zastrzeżeń

5,0 rating
25 września 2011

Wszystko zgodnie z umową przebiegło. Kasa jest od dawna na moim koncie, teraz walczymy o zadośćuczynienie.

Edmund

Opinia pozytywna

5,0 rating
23 sierpnia 2011

Spisali się bardzo dobrze i można powiedzieć że ponadprogramowo wywiązali się z zadeklarowanych przez nich obietnic. Duży pozytyw!

MARIAN

Wielgachny pozytyw dla Panów z Ultimatum

5,0 rating
22 lipca 2011

Kancelaria Ultimatum załatwiła sprawę jak najporządniej, z niewielką ilością formalności, za co bardzo dziękuję.

ZYGMUNT

Pozytywne odczucia

5,0 rating
20 czerwca 2011

Wykonali swoje zadanie lepiej niż najlepiej. Dziękuję i pozdrawiam

Marek

Najlepsze biuro prawnicze w kraju

5,0 rating
18 maja 2011

W Ultimatum zajęli się praktycznie wszystkim od A do Z. Finalnie Ultimatum wywalczyło z odsetkami większy zwrot niż pożyczone pieniądze i za to ich cenię. Oby tak dalej Panowie – jesteście mistrzami.

GNIEWOSZ

Zadowolona firma ze Szczecin

5,0 rating
14 kwietnia 2011

Spisaliście się super odzyskują zaległy dług 🙂 Dziękuję i pozdrawiam

WINCENT

Alimentami zajmują się najlepiej w kraju

5,0 rating
10 marca 2011

Bardzo chciałam podziękować za przeprowadzenie sprawnie sprawy sądowej i odzyskanie alimentów oraz zmotywowanie ojca dziecka do regularnego płacenia.

Marianna

Profesjonalizm to ich domena

5,0 rating
3 lutego 2011

Potrafią w przeciągu miesiąca namierzyć dłużnika i odzyskać pieniądze tak jak było to w moim przypadku.

BRONISŁAW

Skuteczne biuro windykacyjne z Warszawy

5,0 rating
1 stycznia 2011

KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE naszej firmy są jak najbardziej pozytywne.

Firma ogrodnicza

Pozytywna opinia o Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
30 grudnia 2010

Potwierdzam wszystkie powyższe opinie, bardzo skuteczna firma z tej całej Kancelarii Ultimatum. Potrafi odzyskać każdy dług. Bezpłatna weryfikacja to dodatkowy atut.

ERWIN

Opinia na maxa pozytywna

5,0 rating
29 listopada 2010

W Ultimatum obowiązuje całkowity brak kosztów wstępnych, swoją prowizję pobrali dopiero po zakończeniu sprawy, więc nie trzeba kasy żeby iść do nich tylko musimy mieć dłużnika 🙂

ANTONIO

Bezkonfliktowe biuro windykacji

5,0 rating
27 października 2010

Znaleźli szybciej dłużnika niż 5 innych firm 🙂

OLEK

Moja opinia o Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna

5,0 rating
24 września 2010

Niesamowita pomoc Panów z biura windykacji Ultimatum.

Magda z Poznania

Super firma windykacyjna

5,0 rating
20 sierpnia 2010

Korzystałem z usług kilku innych firm windykacyjnych i mam porównanie… muszę przyznać, że Ultimatum ma super opinie klientów z całego kraju i ja dołączyłem pewien czas temu do tego grona.

RADZIMIR

Bez jakichkolwiek zastrzeżeń

5,0 rating
19 lipca 2010

Współpraca przebiegła naprawdę miło i co ważniejsze skutecznie.

CYRYL

Odzyskany dług przez Ultimatum

5,0 rating
18 czerwca 2010

Po 30 dniach wszystko odzyskane, dlatego opinia pozytywna i daje 5 gwiazdek 🙂

FELIX

Skuteczni i pomocni

5,0 rating
16 maja 2010

Opinie o kancelarii ULTIMATUM są jak najbardziej zasłużone ponieważ naprawdę wkładają Panowie z tej firmy dużo pracy żeby cokolwiek zaskoczyło, a jak wszyscy wiedzą branża nie należy do najłatwiejszych.

XAWERY

Super zadowolony klient

5,0 rating
12 kwietnia 2010

Bardzo, ale to bardzo dziękuję za ściagnięcie należności finansowych z mojego nieszczęsnego kontrahenta. Cieszę się, że w końcu się udało 🙂

BARTEK

Lepiej by tego nikt nie załatwił niż Ultimatum

5,0 rating
9 marca 2010

Sprawa windykacyjna jak i całe postępowanie ciągnęło się ponad 2 lata, ale nie musiałem na całe szczęście widzieć się z dłużnikiem ponieważ Ultimatum załatwiło wszystko jak trzeba bez mojej pomocy.

Ewelina

Pozytywnie zaskoczony szybkim finałem postępowania

5,0 rating
6 lutego 2010

Niespodziewanie patrzę na list, a tam potwierdzenie wpłaty od dłużnika. W końcu zrozumiał swoje położenie. Dziękuję!

FRANEK

Nie pobierają opłat wstępnych

5,0 rating
2 stycznia 2010

Są naprawdę szybcy w działaniach i nie chcą zaliczek.

GERARD

Podsumowanie

4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 260 reviews)
Znakomite opinie92%
Bardzo dobre4%
Zadowalające2%
Mizerne1%
Słabe1%

Kategoria: Windykacja
Adres: Warszawa

Dział obsługi Klienta
605 448 944

Godziny otwarcia:
Poniedziałek: 0:00-0:00
Wtorek: 0:00-0:00
Środa: 0:00-0:00
Czwartek: 0:00-0:00
Piątek: 0:00-0:00
Sobota: 0:00-0:00
Niedziela: Zamknięte

605 448 944 Sektor szybkiej pomocy windykacyjnej Kancelaria Ultimatum opinie