Opinie o AIRMAX.PL INTERNET

Oferowanie usług związanych z dostarczaniem internetu.

Opisanie działalności AIRMAX INTERNET:
Firma AirMAX oznajmia, że posiada doświadczenie w branży usług związanych z dostarczaniem internetu w wielu województwach mogąc zaspokoić potrzeby osób indywidualnych tzw. prywatnych odbiorców jak i klientów biznesowych a wachlarz możliwości praktycznie nie zna końca. Zadbali żeby ich potencjalni klienci myśleli że są wiarygodnym dostawcą usług telekomunikacyjnych gdzie można sprawdzić jak w rzeczywistości wygląda wpisując zapytanie w wyszukiwarce internetowej związane z opiniami o Airmax Internet. Gwarantują, że działania jakich mogą się podjąć mają na celu zwiększenie zadowolenia użytkowników od samego początku do samego końca jeśli chodzi o oferowane usługi.

Jednak nie jest tak kolorowo z wypłacalnością firmy jak mogłoby się wydawać ponieważ firma Airmax ma liczne zobowiązania z których nie chce się rozliczyć co przekłada się na ogólną kondycję i reputację firmy. Możemy znaleźć mnóstwo informacji na temat długów przez dłużnika zarządzającego firmą, któremu nie śpiesznie do uregulowania należności finansowych. Z miesiąca na miesiąc firma Airmax opinie ma gorsze ze względu na poziom świadczonych usług. Patrząc na opinie o firmie Airmax Internet można już od pierwszego spojrzenia wywnioskować, że poziom oferowanego internetu jest karygodnie niezadowalających użytkowników a z tego co osoby opiniujące piszą już po kilku dniach od podłączenia internetu sygnał spada niemalże do zera co koliduje w komfortowym korzystaniu z internetu.

Internet AIRMAX.pl Best Partner Andrzej Czachor

Adres: Xawerego Dunikowskiego 16c, 46-020 Opole

Adres strony internetowej:
airmax.pl

Telefon: 71 717 05 30

AirMAX internet opinie

AirMAX internet opinie

Airmax- ta firma to ściema!!

1,0 rating
5 czerwca 2020

Jestem klientem airmaxa niejako z przymusu, nie bylo tu gdzie mieszkam alternatywy (chyba, ze orange w kablu na szalonym poziome 10mb). Niestety jest to internet radiowy, zamowiony w sierpniu 2019, pierwsze miesiace dzialal ok, nie bylo jakis zastrzezen, speedtestow nie robilismy bo nie bylo potrzeby. Od konca marca nie da sie korzystac z internetu. Place niemal 150 zl za internet 150mb a na speedtestach jest 2mb, czasem 6, w nocy 30. Wydzwanianie na numer podany na stronie i zglaszanie awarii daje tyle co nic. Tak zgloszenie przyjete, technik sprawdzi. I tak od ponad 2 miesiecy. Rachuneczki za to przychodza zawsze na czas. Teraz dodatkowo od 2 tygodni nie mozna sie nawet dodzwonic do nich na glowny numer, wiec jak dzis internet od rana nie dziala wcale to nawet nie mozna zglosic- okazuje sie ze moj numer zostal po prostu zablokowany, z innego normalnie sie mozna dodzwonic. To juz jest jawne robienie z klientow idiotow! Oficjalna reklamacje olali, rzekomo trafila do spamu… ale jak chcialam zamowic internet i pisalam na tego samego maila to udalo sie odczytac i baaaa nawet odpisac. Bo tak maila, a wyslalam ich juz kilka jak nie kilkanascie, zostaja bez echa. Rozwazam zgloszenie sprawy do odpowiedniego urzedu bo mam dosc. Nie polecam, jesli ktos ma jakis wybor to niech wybierze cos innego :/ Niestety na te strone trafilam dopiero teraz, wczesniej sprawdzajac opinie o airmax trafilam tylko na te swietne

Kaludia

Gorzej być nie moze

1,0 rating
18 kwietnia 2020

Internet po okresie próbnym nie działa!!!!! Brak infolinii, kasa wywalona w błoto, poczytajcie sioebie o Czachorze- mnóstwo oszukanych.

Bartek Zawilo KUHP

Unikac- usługa nie działa

1,0 rating
8 kwietnia 2020

Niestety nie polecam. Walczę z nimi od 2 miesięcy o łącze. Dział techniczny problemu nie widzi (zakrywając się tym że połączenie od nich do mnie jest bez wad). Mój problem to brak prędkości do zagranicznych serwerów (amazon, github, dropbox, play.pl – tez). Łącze to 100/10 speed test po Polsce pokazuje 50Mb co jest git, do Niemiec już 20Mbps a dalej już zależy US to 0.5 do 3Mbps DL zależnie od dnia (i pory), ale nie zależnie od testowanego serwera – Nie powiem zdarzało się lepiej (w okolicy 20Mbps). Dodam że połączenie do wierzy z anteną airmax jest bardzo dobre – sygnał na poziomie 55-60dbi, jakościowo w okolicach 95-97%. Łącze działało poprawnie w okresie testowym, i działało akceptowalnie przez 2 tygodnie po miesiącu od podpisania umowy, po za tymi przedziałami non stop problemy. Obsługa – zależy na kogo się trafi, jedni sugerują że człowiek jest idiotą i że problemu nie ma. Inni sa zdziwieni i próbuja pomóc. Dodzwoniłem się do gościa z którym otwierałem strone play.pl – u niego 10sekund, u mnie 50. Wysyłam screenshoty, wysłałem film nagrany z pulpitu robiąc różne testy, prosiłem o kontakt z możliwością udostępnienia zdalnego pulpitu, składałem reklamacje – nic nie daje skutku, odpowiedź cały czas ta sama – Problemu nie ma. Nikt jednak niestety nawet nie próbował się ze mną kontaktować.

Figuro

To sciema nie internet

1,0 rating
4 kwietnia 2020

Nie polecam. Wszystko ładnie śmiga na okresie testowym dopóki nie podpisze się 2-letniej umowy, wtedy magicznie ze stabilnego 60 Mbit/s (umowa podpisana na „do 96 Mbit/s”) robi się 7 Mbit/s przy niezmienionych parametrach odbioru. Firma nie odpowiada na maile, zgłoszenia telefoniczne są olewane.

Siemianowice

Oszustwo???

1,0 rating
29 marca 2020

Kilka wskazówek jak się bronić przed tymi ludźmi. Jak już byłeś naiwny i wpłaciłeś im jakieś pieniądze i podpisałeś jakiekolwiek dokumenty to pamiętaj że: Zawsze mozesz wypowiedzic, bo nic ni działa. Ta firma to nie jest żaden dostarczyciel internetu tylko firma krzak na słupa zarejestrowana na Czachora Andrzeja Publikują w internecie fałszywe opinie na swoj temat wpisują tam jacy to ludzie sa zadowoleni z tego internetu. Te umowy z airmax.pl proszę zanosić na Policję. Iinformować GIODO podając jako przykład stronę http://www.kancelariaultimatum.pl/rejestr,dluznikow/airmax,czachor,andrzej-1966.xhtml zobaczcie ile oszukanych osób tylko na tej jednej liście a list jest więcej. Umowy zawierają zapisy abuzywne i są w świetle prawa nie ważne, proszę je kierować do prokuratury i do UOKIK Czachor w Polsce podaje fałszywe adresy, teraz np. podają że są w Opolu wystarczy zadzwonić i zapytać, nigdy o nich tam nie słyszeli W kontaktach z Policją i Urzędami dobrze informować o śledczym reportażu TVN o nich, Prokuratury prowadzą sprawy przeciwko nim, warto dostarczyć materiały i pozwolić uchronić inne osoby przed oszustwem tego wymaga odrobina solidarności społecznej

Andrzej

Dbaja o wizerunek jak ktos napisał zmyslonymi i kupionuymi komentarzami.

1,0 rating
29 marca 2020

Niestety nie polecam. Walczę z nimi od 2 miesięcy o łącze. Dział techniczny problemu nie widzi (zakrywając się tym że połączenie od nich do mnie jest bez wad). Mój problem to brak prędkości do zagranicznych serwerów (amazon, github, dropbox, play.pl – tez). Łącze to 100/10 speed test po Polsce pokazuje 50Mb co jest git, do Niemiec już 20Mbps a dalej już zależy US to 0.5 do 3Mbps DL zależnie od dnia (i pory), ale nie zależnie od testowanego serwera – Nie powiem zdarzało się lepiej (w okolicy 20Mbps). Dodam że połączenie do wierzy z anteną airmax jest bardzo dobre – sygnał na poziomie 55-60dbi, jakościowo w okolicach 95-97%. Łącze działało poprawnie w okresie testowym, i działało akceptowalnie przez 2 tygodnie po miesiącu od podpisania umowy, po za tymi przedziałami non stop problemy. Obsługa – zależy na kogo się trafi, jedni sugerują że człowiek jest idiotą i że problemu nie ma. Inni sa zdziwieni i próbuja pomóc. Dodzwoniłem się do gościa z którym otwierałem strone play.pl – u niego 10sekund, u mnie 50. Wysyłam screenshoty, wysłałem film nagrany z pulpitu robiąc różne testy, prosiłem o kontakt z możliwością udostępnienia zdalnego pulpitu, składałem reklamacje – nic nie daje skutku, odpowiedź cały czas ta sama – Problemu nie ma. Nikt jednak niestety nawet nie próbował się ze mną kontaktować

Fryderyk

To krzak

1,0 rating
27 marca 2020

Firma tragedia internet za który płace 130 zł chodzi z prędkością 1 – 3 mbit a miał bć 150 mbit w orange na kablu z którego zrezygnowałem na poczet Airzmuły i płaciłem 60 zł miałem 6-9 mbit a umowa była do 10 mbit odradzam tak jak moi poprzednicy.

Krzysztof

Nie działa!!

1,0 rating
8 stycznia 2020

Porażka

Klinet

Opinia na temat firmy Airmax internet z Opola

4,0 rating
1 lutego 2019

Ładnie mówią a trochę gorzej to w praktyce wygląda.

Krzysiek

Dałem się nabrać na reklame

1,0 rating
29 października 2018

Usłauga po okresie testowym nie działa, infolinia nie działa, po podjechaniu pod firme nikogo nie ma…
Założyli w internecie kilkanaście stron na których sami sobie napisali pozytywne komentarze w celu wprowadzenia w błąd potencjalnych klientów. Aby kroić naiwnych staruszków muszą dbać o wizerunek w sieci, dla nich opinia jest podstawą pracy, tym bardziej, że interesuje się nimi od dawna Policja i Prokuratura. Niech wymienię kilka stron przez nich zarejestrowanych których celem jest oszukanie klientów i wzbudzenie zaufania naiwnych ludzi:
https://opiniuj24.pl/opinie/AirMAX.pl
https://portal-konsumenta.pl/opinie-o/airmax.pl
https://operatorzy.net
https://www.bestpartner.pl/
Wszystkie te strony są ich dziełem i mają na celu zatarcie faktycznego obrazu i rozmiaru nadużyć które robią

Naiwny po szkodzie

Podsumowanie

1.1
1,1 rating
1.1 out of 5 stars (based on 21 reviews)
Znakomite opinie0%
Bardzo dobre5%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe95%
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
1.5 based on 86 votes
Brand Name
Opinie o INTERNET AIRMAX.PL
Product Name
Opinie o INTERNET AIRMAX.PL