Opinie o AIRMAX.PL INTERNET

Oferowanie usług związanych z dostarczaniem internetu.

Opisanie działalności AIRMAX INTERNET:
Firma AirMAX oznajmia, że posiada doświadczenie w branży usług związanych z dostarczaniem internetu w wielu województwach mogąc zaspokoić potrzeby osób indywidualnych tzw. prywatnych odbiorców jak i klientów biznesowych a wachlarz możliwości praktycznie nie zna końca. Zadbali żeby ich potencjalni klienci myśleli że są wiarygodnym dostawcą usług telekomunikacyjnych gdzie można sprawdzić jak w rzeczywistości wygląda wpisując zapytanie w wyszukiwarce internetowej związane z opiniami o Airmax Internet. Gwarantują, że działania jakich mogą się podjąć mają na celu zwiększenie zadowolenia użytkowników od samego początku do samego końca jeśli chodzi o oferowane usługi.

Jednak nie jest tak kolorowo z wypłacalnością firmy jak mogłoby się wydawać ponieważ firma Airmax ma liczne zobowiązania z których nie chce się rozliczyć co przekłada się na ogólną kondycję i reputację firmy. Możemy znaleźć mnóstwo informacji na temat długów przez dłużnika zarządzającego firmą, któremu nie śpiesznie do uregulowania należności finansowych. Z miesiąca na miesiąc firma Airmax opinie ma gorsze ze względu na poziom świadczonych usług. Patrząc na opinie o firmie Airmax Internet można już od pierwszego spojrzenia wywnioskować, że poziom oferowanego internetu jest karygodnie niezadowalających użytkowników a z tego co osoby opiniujące piszą już po kilku dniach od podłączenia internetu sygnał spada niemalże do zera co koliduje w komfortowym korzystaniu z internetu.

Internet AIRMAX.pl Best Partner Andrzej Czachor

Adres: Xawerego Dunikowskiego 16c, 46-020 Opole

Adres strony internetowej:
airmax.pl

Telefon: 71 717 05 30

AirMAX internet opinie

AirMAX internet opinie

Airmax opinia - chyb już gorzej być nie może

1,0 rating
11 października 2020

Tego czegoś nie nawet nie powinno się nazywać firmą Airmax tylko mafią i bandytami.

Martyna

Danuta

1,0 rating
11 października 2020

Jak to jest możliwe, że w tych czasach działają takie firmy??? Przecież, to nie jest szewc który po pijanemu naprawia buty i znają go tylko nieliczni mieszkańcy. Oni mają zawarte na pewno tysiące umów i nikt tych oszustów nie może zamknąć. To skandal!!

Danuta

Szukam osób oszukanych przez Airmax

1,0 rating
28 września 2020

Dzień dobry. Bardzo proszę o kontakt osoby, które zostały oszukane przez firmę Air max w jakikolwiek sposób. Ja w dniu dzisiejszym dostałam informację o wszczęciu postępowania komorniczego, w powiązaniu z wnioskiem o zapłatę z 2014 r., który został wydany na jakiejś rozprawie, o której również nie miałam pojęcia (oczywiście odwołuję się od tego – składam wniosek do sądu w tej sprawie, ale chętnie nawiązałabym kontakt z osobami, które są w podobnej sytuacji). W okolicach 2011 roku miałam podpisaną z nimi umowę na dostawę internetu, nie wywiązywali się z prędkości, która była ok tylko podczas okresu próbnego. W związku z czym przy końcu umowy wysłałam wypowiedzenie, a wygląda na to, że oni tego wypowiedzenia nie uznali i naliczali mi dalej opłaty. Efekt na dzień dzisiejszy, z opłatami komorniczymi, ok 3tys. zł. Jak zbierze się więcej osób może będzie łatwiej coś z tymi oszustami zrobić. Proszę osoby zainteresowane o kontakt tel. 503 338 007 (może być sms).

Basia

To naciągacz z Opola - interent nie działa!!!!!!!!

1,0 rating
19 września 2020

Tylko faktury wysyła, a filmu nie da się obejrzec ani wejśc na stronę!! Tak jak opisane w sieci – smi sobie pisze komentarze, policja i prokuratura go poszukują.

Grzegorz Pytel

Dramat jeśli chodzi o prędkość internetu u operatora airmax opole

1,0 rating
17 września 2020

Zamówiłem internet airmax głównie do grania i można już teraz powiedzieć że wtopiłem kasę na cały okres umowy jaką podpisałem z tą firmą i mogę to stwierdzić już po miesiącu że nie ma szans na poprawę. Nie da się grać online to jeden minus ale po zakończeniu okresu testowego nawet na facebooka nie ma co wchodzić bo laguje.

Airmax.pl niezadowolony klient

Negatywna opinia o firmie airmax internet

2,0 rating
15 września 2020

Miało być tak pięknie i cudownie jak mnie zapewniano podczas podpisywania umowy a dzień po zakończeniu okresu testowego internet tak zwolnił że graniczy z cudem sprawdzenie pogody na onecie już nie mówię o oglądaniu filmów bo co można zobaczyć przy jednym kilobicie prędkości. DNO !!!

Paweł

W miejscowości Dzierżoniów internet airmax.pl tragicznie działa

1,0 rating
13 września 2020

Bardzo ciężki kontakt z obsługą firmy powoduje to że internet nie działa w airmax a na dodatek nikt nie chce mi pomóc w naprawie jego. Dzwoniłem kilka dni pod rząd do obsługi i najpierw obiecywali, potem zganiali na wirusa a teraz każdy numer z którego zadzwonie do airmax.pl to mnie odrzuca. Nie polecam.

Kacper internet airmax Dzierżoniów

Mieszkam w mieście Świdnica i odradzam internet airmax

1,0 rating
10 września 2020

Internet airmax to jedno wielkie nieporozumienie… nawet mesendżer nie działa facebookowy a o filmach online to można już zapomnieć w Świdnicy. Próbowałem polubownie rozwiązać umowę bo nie pokrywa się z faktycznym stanem rzeczy ale oni idą w zaparte i kazali mi spadać na drzewo. Poszedłem do prawnika i już jest szykowane pismo sądowe żeby odciąć się od tej nieszczęsnej firmy.

Klient Świdnica airmax internet

Żałuję że zdecydowałem się na internet airmax ponieważ w lokalizacji takiej jak Strzelce Opolskie działanie ich łącza jest nie do przyjęcia

1,0 rating
7 września 2020

WOW nie wiedziałem że podpisując umowę z airmax internet dostanę w gratisie darmowe przeniesienie się w czasie o jakieś 20 lat bo taki internet miałem na modemie w 2000 roku jak teraz mam… żenada. Stanowczo odradzam firmę jak ktoś nie chce marnować czasu i denerwować się.

Strzelce Opolskie airmax.pl

W miejscowości Kalisz internet airmax to jakieś nieporozumienie

2,0 rating
5 września 2020

Nie ładują się filmy na youtube ani poczty nie mogę pobrać tak wolny internet jest z airmaxa !!! Dałem się wrobić i już żałuję że podpisałem umowy bo to byłą jedna wielka ściema. Zrobili mnie jak dziecko…

Tani internet Kalisz airmax

Dla airmax internet opole daję jedną gwiazdkę z minusem

1,0 rating
2 września 2020

Obecywali złote góry jeśli chodzi o prędkość neta a tak naprawdę w ogóle nie działa internet w airmax. Podziałał na początku trochę to fakt, ale jak skończył się okres żeby wypróbować ich możliwości to prędkość łącza spadła do 100-200 kb/s co nie pozwala na normalne użytkowanie internetu, więc daję 1 gwiazdkę i żałuję że nie ma opcji żeby dać 0 gwiazdek.

Klient airmax internet

Airmax opole internet Czachor Andrzej

1,0 rating
1 sierpnia 2020

Nie mogę zrozumieć, jak oni mogą jeszcze funkcjonować, gdzie jest prokuratura, gdzie jest policja? Gdzie jest Giodo? Gdzie jest uokik? Tylko rzecznik stanął w obronie oszukanych i okradzionych klientów i zrobił w miarę rzetelny program o nich. Cała działalność ich sprowadza się do wyłudzania pieniędzy.
Chamscy w obyciu, publikują po internecie fałszywe informacje o swoich usługach Ukrywają się, podają fałszywe adresy, firma zerejstrowana na jakiegoś Czachora , obsolutnie bez żadnego majątku, na słupa. Wzywam z tego miejsca organy ścigania aby zrobiły porządek z Andrzejem Czachor który sprzedaje antenki z koronawirusem.
100% nie legalny biznes.
Od wielu lat podają fałszywe adresy niedawno podawali na stronie, że ma siedzibę Xawerego Dunikowskiego 16c, 46-020 Opole – to ściema tam nikogo nie ma!!!!!!!!

Janina

Airmax- ta firma to ściema!!

1,0 rating
5 czerwca 2020

Jestem klientem airmaxa niejako z przymusu, nie bylo tu gdzie mieszkam alternatywy (chyba, ze orange w kablu na szalonym poziome 10mb). Niestety jest to internet radiowy, zamowiony w sierpniu 2019, pierwsze miesiace dzialal ok, nie bylo jakis zastrzezen, speedtestow nie robilismy bo nie bylo potrzeby. Od konca marca nie da sie korzystac z internetu. Place niemal 150 zl za internet 150mb a na speedtestach jest 2mb, czasem 6, w nocy 30. Wydzwanianie na numer podany na stronie i zglaszanie awarii daje tyle co nic. Tak zgloszenie przyjete, technik sprawdzi. I tak od ponad 2 miesiecy. Rachuneczki za to przychodza zawsze na czas. Teraz dodatkowo od 2 tygodni nie mozna sie nawet dodzwonic do nich na glowny numer, wiec jak dzis internet od rana nie dziala wcale to nawet nie mozna zglosic- okazuje sie ze moj numer zostal po prostu zablokowany, z innego normalnie sie mozna dodzwonic. To juz jest jawne robienie z klientow idiotow! Oficjalna reklamacje olali, rzekomo trafila do spamu… ale jak chcialam zamowic internet i pisalam na tego samego maila to udalo sie odczytac i baaaa nawet odpisac. Bo tak maila, a wyslalam ich juz kilka jak nie kilkanascie, zostaja bez echa. Rozwazam zgloszenie sprawy do odpowiedniego urzedu bo mam dosc. Nie polecam, jesli ktos ma jakis wybor to niech wybierze cos innego :/ Niestety na te strone trafilam dopiero teraz, wczesniej sprawdzajac opinie o airmax trafilam tylko na te swietne

Kaludia

Gorzej być nie moze

1,0 rating
18 kwietnia 2020

Internet po okresie próbnym nie działa!!!!! Brak infolinii, kasa wywalona w błoto, poczytajcie sioebie o Czachorze- mnóstwo oszukanych.

Bartek Zawilo KUHP

Unikac- usługa nie działa

1,0 rating
8 kwietnia 2020

Niestety nie polecam. Walczę z nimi od 2 miesięcy o łącze. Dział techniczny problemu nie widzi (zakrywając się tym że połączenie od nich do mnie jest bez wad). Mój problem to brak prędkości do zagranicznych serwerów (amazon, github, dropbox, play.pl – tez). Łącze to 100/10 speed test po Polsce pokazuje 50Mb co jest git, do Niemiec już 20Mbps a dalej już zależy US to 0.5 do 3Mbps DL zależnie od dnia (i pory), ale nie zależnie od testowanego serwera – Nie powiem zdarzało się lepiej (w okolicy 20Mbps). Dodam że połączenie do wierzy z anteną airmax jest bardzo dobre – sygnał na poziomie 55-60dbi, jakościowo w okolicach 95-97%. Łącze działało poprawnie w okresie testowym, i działało akceptowalnie przez 2 tygodnie po miesiącu od podpisania umowy, po za tymi przedziałami non stop problemy. Obsługa – zależy na kogo się trafi, jedni sugerują że człowiek jest idiotą i że problemu nie ma. Inni sa zdziwieni i próbuja pomóc. Dodzwoniłem się do gościa z którym otwierałem strone play.pl – u niego 10sekund, u mnie 50. Wysyłam screenshoty, wysłałem film nagrany z pulpitu robiąc różne testy, prosiłem o kontakt z możliwością udostępnienia zdalnego pulpitu, składałem reklamacje – nic nie daje skutku, odpowiedź cały czas ta sama – Problemu nie ma. Nikt jednak niestety nawet nie próbował się ze mną kontaktować.

Figuro

To sciema nie internet

1,0 rating
4 kwietnia 2020

Nie polecam. Wszystko ładnie śmiga na okresie testowym dopóki nie podpisze się 2-letniej umowy, wtedy magicznie ze stabilnego 60 Mbit/s (umowa podpisana na „do 96 Mbit/s”) robi się 7 Mbit/s przy niezmienionych parametrach odbioru. Firma nie odpowiada na maile, zgłoszenia telefoniczne są olewane.

Siemianowice

Oszustwo???

1,0 rating
29 marca 2020

Kilka wskazówek jak się bronić przed tymi ludźmi. Jak już byłeś naiwny i wpłaciłeś im jakieś pieniądze i podpisałeś jakiekolwiek dokumenty to pamiętaj że: Zawsze mozesz wypowiedzic, bo nic ni działa. Ta firma to nie jest żaden dostarczyciel internetu tylko firma krzak na słupa zarejestrowana na Czachora Andrzeja Publikują w internecie fałszywe opinie na swoj temat wpisują tam jacy to ludzie sa zadowoleni z tego internetu. Te umowy z airmax.pl proszę zanosić na Policję. Iinformować GIODO podając jako przykład stronę http://www.kancelariaultimatum.pl/rejestr,dluznikow/airmax,czachor,andrzej-1966.xhtml zobaczcie ile oszukanych osób tylko na tej jednej liście a list jest więcej. Umowy zawierają zapisy abuzywne i są w świetle prawa nie ważne, proszę je kierować do prokuratury i do UOKIK Czachor w Polsce podaje fałszywe adresy, teraz np. podają że są w Opolu wystarczy zadzwonić i zapytać, nigdy o nich tam nie słyszeli W kontaktach z Policją i Urzędami dobrze informować o śledczym reportażu TVN o nich, Prokuratury prowadzą sprawy przeciwko nim, warto dostarczyć materiały i pozwolić uchronić inne osoby przed oszustwem tego wymaga odrobina solidarności społecznej

Andrzej

Dbaja o wizerunek jak ktos napisał zmyslonymi i kupionuymi komentarzami.

1,0 rating
29 marca 2020

Niestety nie polecam. Walczę z nimi od 2 miesięcy o łącze. Dział techniczny problemu nie widzi (zakrywając się tym że połączenie od nich do mnie jest bez wad). Mój problem to brak prędkości do zagranicznych serwerów (amazon, github, dropbox, play.pl – tez). Łącze to 100/10 speed test po Polsce pokazuje 50Mb co jest git, do Niemiec już 20Mbps a dalej już zależy US to 0.5 do 3Mbps DL zależnie od dnia (i pory), ale nie zależnie od testowanego serwera – Nie powiem zdarzało się lepiej (w okolicy 20Mbps). Dodam że połączenie do wierzy z anteną airmax jest bardzo dobre – sygnał na poziomie 55-60dbi, jakościowo w okolicach 95-97%. Łącze działało poprawnie w okresie testowym, i działało akceptowalnie przez 2 tygodnie po miesiącu od podpisania umowy, po za tymi przedziałami non stop problemy. Obsługa – zależy na kogo się trafi, jedni sugerują że człowiek jest idiotą i że problemu nie ma. Inni sa zdziwieni i próbuja pomóc. Dodzwoniłem się do gościa z którym otwierałem strone play.pl – u niego 10sekund, u mnie 50. Wysyłam screenshoty, wysłałem film nagrany z pulpitu robiąc różne testy, prosiłem o kontakt z możliwością udostępnienia zdalnego pulpitu, składałem reklamacje – nic nie daje skutku, odpowiedź cały czas ta sama – Problemu nie ma. Nikt jednak niestety nawet nie próbował się ze mną kontaktować

Fryderyk

To krzak

1,0 rating
27 marca 2020

Firma tragedia internet za który płace 130 zł chodzi z prędkością 1 – 3 mbit a miał bć 150 mbit w orange na kablu z którego zrezygnowałem na poczet Airzmuły i płaciłem 60 zł miałem 6-9 mbit a umowa była do 10 mbit odradzam tak jak moi poprzednicy.

Krzysztof

Nie działa!!

1,0 rating
8 stycznia 2020

Porażka

Klinet

Opinia na temat firmy Airmax internet z Opola

4,0 rating
1 lutego 2019

Ładnie mówią a trochę gorzej to w praktyce wygląda.

Krzysiek

Dałem się nabrać na reklame

1,0 rating
29 października 2018

Usłauga po okresie testowym nie działa, infolinia nie działa, po podjechaniu pod firme nikogo nie ma…
Założyli w internecie kilkanaście stron na których sami sobie napisali pozytywne komentarze w celu wprowadzenia w błąd potencjalnych klientów. Aby kroić naiwnych staruszków muszą dbać o wizerunek w sieci, dla nich opinia jest podstawą pracy, tym bardziej, że interesuje się nimi od dawna Policja i Prokuratura. Niech wymienię kilka stron przez nich zarejestrowanych których celem jest oszukanie klientów i wzbudzenie zaufania naiwnych ludzi:
https://opiniuj24.pl/opinie/AirMAX.pl
https://portal-konsumenta.pl/opinie-o/airmax.pl
https://operatorzy.net
https://www.bestpartner.pl/
Wszystkie te strony są ich dziełem i mają na celu zatarcie faktycznego obrazu i rozmiaru nadużyć które robią

Naiwny po szkodzie

Podsumowanie

1.2
1,2 rating
1.2 out of 5 stars (based on 39 reviews)
Znakomite opinie0%
Bardzo dobre2%
Zadowalające0%
Mizerne8%
Słabe90%
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
1 based on 226 votes
Brand Name
Opinie o INTERNET AIRMAX.PL
Product Name
Opinie o INTERNET AIRMAX.PL