Kancelaria Ultimatum opinie i recenzje o firmie

Kancelaria Ultimatum opinie i recenzje o firmie

Opinie o Kancelaria Ultimatum

Opinie

Firma windykacyjna, która przede wszystkim pomaga potrzebującym

17 października 2018

Znana i lubiana Kancelaria windykacyjna Ultimatum cieszy się świetną renomą wśród klientów biznesowych i prywatnym, którym pomogli odzyskać łącznie ponad kilka milionów złotych na przełomie 15 lat. Nie wiem czy udało się Wam zobaczyć program w polsacie na którym jednoznacznie możemy dostrzec i jednoznacznie potwierdzić że nikomu nie podarują. Konkretny pozytyw!

Leopold

Partner biznesowy niezbędny przy operacjach windykacyjnych

16 października 2018

Mieliśmy jednego takiego kontrahenta (o którym długo nie zapomnimy), który „zapominał” płacić za towar, płacił w ratach, opóźnienia były i na sam koniec nabrał na masę towaru i zniknął. Dobrze, że Kancelaria Ultimatum ściągnęła z niego cały dług co do złotówki i teraz nasz firmowy oszust i naciągacz ten znany wszystkim dłużnik został puszczony w skarpetkach i już na pewno nigdy nikogo nie okantuje.

Bolesław

Warto mieć taką firmę windykacyjną po swojej stronie

15 października 2018

Są najlepsi do ścigania każdego oszusta bez znaczenia gdzie się ukrywa to Kancelaria Ultimatum wytropi jego osobę i ściągnie z niego wszystkie zaległe pieniądze. U nas w firmie pilnują wszystkich przeterminowanych płatności i nie możemy narzekać.

Mirexoon

Windykacja najlepsza w kraju

14 października 2018

Pomagają każdej osobie w potrzebie i na dodatek nie pobierają zaliczek za zajęcie się naszą sprawą. Wszystko mają zorganizowane i cały proces odzyskiwania długu przebiega w przyspieszonym tempie. Polecam wszystkim

Heniek

Powrót do normalności

13 października 2018

Długi z zaległych poborów od byłych pracodawców nie dawały mi wrócić do normalności. Zwróciłam się do firmy Ultimatum i odzyskali całość bez mojego udziału, a ja już nie chciałam patrzeć na ludzi którzy zniszczyli moje życie. Polecam z pełną odpowiedzialnością. Trzeba zdawać sobie sprawę, że oszuści nie mają szans z tymi specjalistami windykacyjnymi.

Zofia

Pomoc bez wstępnej wpłaty

13 października 2018

Miałem problem z odzyskaniem pieniędzy od byłej żony. Wzięliśmy razem kredyt, ale po rozwodzie nie chciała spłacać swojej połowy. Z pomocą przyszła Kancelaria Ultimatum, teraz mogę już spać spokojnie. Pełen profesjonalizm.

Zenon

Odzyskanie długu od osoby prywatnej

13 października 2018

Nie wierzyłam, że kiedykolwiek odzyskam pieniądze pożyczone przyjacielowi, bo ten wyjechał i ślad po nim zaginął. Nadszedł czas kiedy bardzo potrzebowałam tej kasy na leczenie córki. Zwróciłam się do ULTIMATUM i kasa była na moim koncie w ciągu 4 miesięcy, godni polecenia.

Wdzieczna

Ocena pomocy w odzyskaniu pieniędzy od ojca dziecka

12 października 2018

Dzięki tej firmie odzyskałam zaległe alimenty od ojca dziecka, który ich praktycznie nie płacił, a miałam z tym problem od 5 lat i gdyby nie Kancelaria Ultimatum byłabym w fatalnej sytuacji finansowej. Można powiedzieć, że mój były mąż oszukał mnie, a Ultimatum to właśnie taki swoistego rodzaju bat na dłużników, którego boją się jak diabeł wody święconej.

Grazi

Odzyskane pieniądze

12 października 2018

Wpadłem w tarapaty finansowe ponieważ spółka z którą współpracowała nasza firma zbankrutowała i zostaliśmy na lodzie, ale z pomocną dłonią wyszła do nasz Kancelaria Ultimatum i pomogła nam wyjść z problemów. Polecam!

Stanisław

Bardzo dobrzy specjaliści windykacyjni

11 października 2018

Widać już po ich pierwszych ruchach, że znają się na rzeczy. U nas np. odzyskanie całego długu przez Kancelarię Ultimatum trwało 5 miesięcy, ale słyszałem że czasami sprawy są zamykane w 3 miesiące jeśli mowa o postępowaniach na drodze sądowej. Polecam i pozdrawiam 🙂

Andrzej

Świetna agencja windykacyjna, która odzyskała moje pieniądze

10 października 2018

Kompleksowo obsługują firmy i osoby prywatne stąd mają duże doświadczenie w odzyskiwaniu długów od osób indywidualnych bądź kontrahentów w rozmaitych przedsiębiorstwach. Borykałem się z pójściem do ich biura, więc wysłałem wszystkie dokumenty na ul. Złota 59, 00-120 Warszawa po czym przeanalizowali moją sytuację i dostałem odpowiedź oznajmiającą o pozytywnym rozpatrzeniu postępowania. Bezpłatnie wszystko oczywiście. Polecam

Elektryk

Polecam

17 sierpnia 2018

Firma godna zaufania.

Robert

Pozytywna opinia

13 sierpnia 2018

Oferują w Ultimatum pomoc na jasnych zasadach działania o czym świadczą bardzo dobre opinie klientów z całego kraju.

HENRYK

Szybko i skutecznie

14 lipca 2018

Bez ukrytych kosztów i zaliczki. Polecam

NATANIEL

Załatwiają w 100% wszystko za klienta

26 czerwca 2018

U mnie było tak że byłem ze swoja sprawa u innej firmy windykacyjnej, wiec mam porównanie i Kancelaria Ultimatum naprawdę ma dużą przewagę.

MAREK

Opinia o Ultimatum jak najbardziej pozytywna

18 maja 2018

Dużym ich plusem jest Przede wszystkim to że nie pobierają żadnych opłat wstępnych za zajęcie się dłużnikiem.

STEFAN

Unikalny tok myślenia pozwala osiągnąć więcej

9 maja 2018

Po dwóch tygodniach sprawa już była w sądzie, a po 3 miesiącach pieniądze były w całości zwrócone na moje konto.

ALEX

Mają wgląd w wiele miejsc gdzie ja nie miałem

14 kwietnia 2018

Firma Ultimatum sprawdziła majątek dłużnika i okazało się że znaleźli działkę, którą przepisał dłużnik na żonę. Polecam

JÓZEF

Załatwili nakaz na dłużnika w szybkim czasie

4 kwietnia 2018

Dobrze że na nich trafiłem bo męczyłem się z dłużnikiem a jak wkroczyło do działania Ultimatum to po miesiącu miałem nakaz na dłużnika i później już poszło z górki. Pozdrawiam całe biuro 🙂

KAZIMIERZ

Zabezpieczenie majątku niemalże natychmiast

29 marca 2018

W Ultimatum zabezpieczają majątek dłużnika od razu jak uzyskają stosowne dokumenty.

GUSTAW

Polecam firmę Ultimatum

11 marca 2018

Znakomite wyczucie rynku windykacyjnego i znajomość prawa na wysokim poziomie.

GRACJAN

Wszystkie ich usługi wypróbowałem i do żadnej nie mam zastrzeżeń

23 lutego 2018

Ultimatum świadczy kompleksowe usługi z zakresu windykacji, których jest naprawdę sporo.

RYSZARD

Elegancka firma na wysokim poziomie

11 lutego 2018

Wszystko zajęło może jakieś 4 miesiące ale dług w całości spłacony.

KONSTANTY

Opinia Klienta Kancelaria Ultimatum zajmującej się windykacją długów

22 stycznia 2018

Dłużnik rozliczony co do złotówki i to mi się podoba, że działają a nie tylko grają na czas jak inne firmy.

ANDRZEJ

Polecam w 100% usługi Kancelarii Ultimatum z Warszawy

2 stycznia 2018

Nie mam żadnych zastrzeżeń do firmy Ultimatum.

ALEKS

Szybko załatwiają dłużników w Ultimatum

2 grudnia 2017

Dziękuję Wam za pomoc przy długu z obligacji, który odzyskaliście raptem w 20 dni – sam w ogóle nie dawałem rady ogarnąć tematu.

ARKADIUSZ

Kancelaria Ultimatum pozytywna opinia

3 listopada 2017

Zostałem oszukany przez znajomego na sprzedaży działki, po prostu pożyczył pieniądze i ślad po nim zaginął, ale Ultimatum już w 2 tygodnie go namierzyło, a potem nie było najmniejszych problemów z odzyskaniem należności finansowych.

DORIAN

Zostałem oszukany przez znajomą

6 października 2017

Mimo tego że nie mam pieniędzy to pożyczyłem znajomej 1000 zł, podpisała się na „umowie” i w ogóle nie chciała ani jednej złotówki oddać, Ultimatum przemówiło jej do rozumu i kobieta nie dość że oddała tego tysiaka to jeszcze odsetki musiała zapłacić.

LEONARD

Pomagają a nie tylko gadają

8 września 2017

Byłam u 3 prawników, nie miałam umowy, każdy rozkładał ręce, a Kancelaria Ultimatum zgodziła się pomóc mi i to na bardzo korzystnych warunkach finansowych.

BRAJAN

Kancelaria Ultimatum opinie o ich działaniach windykacyjnych

11 sierpnia 2017

W firmie windykacyjnej Ultimatum przyjęli tą według prawnika beznadziejną sprawę i przeprowadzili cały proces jako umowę ustną bez żadnych dowodów gdzie inni nawet nie dawali szansy na wygraną to oni wygrali bez zająknięcia się.

TEODOR

Polecam Panów z firmy Ultimatum

13 lipca 2017

Znają się na windykacji i nie ma to tamto, po prostu weryfikują sprawę, przedstawiają najkorzystniejsze wyjście z sytuacji i dążą do celu. Polecam

ALEXANDER

Polecam firmę windykacyjną Ultimatum

18 czerwca 2017

Wszystko z nimi jak najbardziej okej.

JULIUSZ

Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna

18 maja 2017

Mój dłużnik odwołał się po moich pismach ale dzięki Ultimatum w sądzie nie wiem jak ale przegrał i musiał mi oddać pieniądze.

JACEK

Opinia pozytywna

21 kwietnia 2017

Spisali się na 5 gwiazdek z dużym plusem. Dziękuję za zrozumienie i wytrwałość przy mojej sprawie – wiem że nie było lekko, ale daliście radę!

JEREMI

Polecam, osobiście korzystałem

26 marca 2017

Bez zaliczki sprawdzili czy jest sens walczyć z dłużnikiem, okazało się że dług do odzyskania to złożyli w moim imieniu multum dokumentów do sądu i przyniosło to super efekt. Polecam

JĘDRZEJ

Polecam Kancelarię Ultimatum - odzyskany dług

28 lutego 2017

W tym tygodniu licytują dom dłużnikowi, sprawiedliwości stało się zadość.

REMIGIUSZ

Świetna firma windykacyjna

30 stycznia 2017

Ciągnie się to już 4 miesiące, ale pragnę podziękować Kancelarii Ultimatum za pomoc jaką mnie obdarowała.

FELIKS

Opinia pozytywna o Ultimatum

1 grudnia 2016

Moja opinia o Kancelarii Ultimatum pozytywna w 100% 🙂

ALBERT

Wszystko załatwione przez Kancelarię Ultimatum

4 listopada 2016

Opinia o Kancelarii Ultimatum pozytywna ponieważ sami skompletowali wszystkie dokumenty i wysłali w moim imieniu tam gdzie trzeba co przyspieszyło działania windykacyjne.

NORBERT

Prawnicy na wysokim poziomie

7 października 2016

Spłaciłam pożyczkę za sąsiada i mnie olał przy spłacie nie oddając ani złotówki, ale Ultimatum zajęła się sprawą niezwłocznie bez opłat przy weryfikacji sprawy.

KORDIAN

Fachowcy windykacyjni

9 września 2016

Prawnicy z Kancelarii Ultimatum przyjęli sprawę windykacyjną bez opłat wstępnych i doprowadzili do finału (pieniądze już wróciły na konto), dlatego moja opinia o tej firmie jest bardzo pozytywna 🙂

SEWERYN

Pozytywna

11 sierpnia 2016

Dzięki Wam moja trzecia sprawa zakończyła się sukcesem – moja opinia jak najbardziej pozytywna o Ultimatum.

SAMUEL

Polecam

14 lipca 2016

Dziękuję WAM z całego serca Kancelario Ultimatum za poświęcenie przy mojej sprawie, dlatego otrzymujecie ocenę 5 gwazdek.

OLIVER

Firma z polecenia

18 czerwca 2016

Ponad 5 lat starań i problemów związanych z odzyskaniem długu ciągnęło się w nieskończoność, ale natrafiłem na Kancelarię Ultimatum, która zniwelowała moje problemy finansowe niemalże do zera.

LUDWIK

Bez zaliczki i opłat wstępnych.

21 maja 2016

Bezpłatnie analizują sprawę windykacyjną i jeżeli są wszystkie dokumenty to załatwią najszybciej na rynku windykacyjnym wszystkie postępowania.

FLORIAN

Polecam serdecznie firmę Ultimatum

22 kwietnia 2016

Działają na terenie całego kraju, więc duży atut w stosunku do konkurencyjnych firm. Polecam ich!

CYPRIAN

Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest szczerze pozytywna

25 marca 2016

Ku mojemu zaskoczeniu Panowie z Kancelarii Ultimatum doprowadzili moją sprawę do satysfakcjonującego finału w bardzo krótkim czasie, dlatego opinia jak najbardziej na plus.

WŁADYSŁAW

Super firma, super ludzie tam pracują

29 lutego 2016

Wszystko załatwili za mnie włącznie z dłużnikiem, który musi teraz spłacać w ratach zobowiązania finansowe.

DARIUSZ

Są naprawdę skuteczni

3 stycznia 2016

Nie mają sobie równych w całym kraju. Polecam i pozdrawiam

JEREMIASZ

Perfekcyjnie załatwiony dłużnik

29 grudnia 2015

Osoba nie specjalnie paląca się do oddania mi pieniędzy dzięki interwencji biura windykacyjnego ULTIMATUM zaczął szybciutko regulować należności finansowe.

Właściciel firmy

Zadowolony klient z Olsztyna

26 listopada 2015

Miałem problem z dłużnikami do momentu kiedy poznałem firmę Ultimatum, która wyprostowała moją sytuację finansową. Dziękuję

LUCJAN

Polecam Kancelarię Ultimatum

22 października 2015

Zajęli się moją sprawą w tym samym dniu kiedy zgłosiłem się do ich biura i muszę powiedzieć że są bardzo zorganizowani – nic nie wzięli ode mnie za analizę sprawy.

MAXIMILIAN

Dziękuję! Naprawdę polecam kancelarię Ultimatum 🙂

19 września 2015

Pomogli mi przy dwóch sprawach za co bardzo dziękuję!

MARIUSZ

Polecam firmę Ultimatum

17 sierpnia 2015

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna za to że nie wzięli zaliczki (za darmo zabrali się do pracy), a dług odzyskali jak bym im nie wiadomo ile na starcie zapłacił, po wszystkim wzięli znikomy % od sprawy.

MAURYCY

Pozytywna opinia i firmie Ultimatum od klienta z Torunia

14 lipca 2015

Dziękuję bardzo za wygraną sprawę w tak szybkim czasie. Jestem pełen podziwu dla Was!

BENIAMIN

Sprawa windykacyjna przeciwko mojej byłej żonie

13 czerwca 2015

Ze sprawami rodzinnymi jeśli chodzi o windykację radzą sobie lepiej niż komornicy czy inni pseudo profesjonaliści.

SZCZEPAN

Są nie do zastąpienia

11 maja 2015

Pozytywne opinie o Kancelarii Ultimatum świadczą nie tylko o ich skuteczności, ale również o zaufaniu szerokiego grona osób.

ALEKSY

Są bardzo przyjacielscy w stosunku do klienta

10 kwietnia 2015

Potrafią w Ultimatum zrozumieć niemalże każdy problem ich klientów, a to coś więcej niż zwykła usługa.

FRYDERYK

Sprawa stety niestety rozwodowa

6 marca 2015

Kancelaria Ultimatum dostaje ode mnie opinie pozytywną z 5 gwiazdkami za to że pomogła mi uporać się ze sprawą rozwodową i majątkiem z nią związanym.

ARON

Rozumieją prawo jak mało kto

4 lutego 2015

Prawnicy w Kancelarii Ultimatum to gracze naprawdę z wyższej półki, ale mają atrakcyjne warunki finansowania więc są to tacy profesjonaliści na każdą kieszeń.

TYTUS

Polecam

2 stycznia 2015

Odzyskali dług w niespełna 4 tygodnie 🙂

Hurtownia

Nie miałem z nimi problemów

31 grudnia 2014

Załatwiali za mnie wszystko i nawet dług odzyskany z odsetkami, więc moja opinia o firmie Ultimatum z warszawy pozytywna.

Firma ubezpieczeniowa

Zgłosiłem w Ultimatum problem i załatwili go niemalże od ręki

30 listopada 2014

Chodziło spłatę kredytów przez wspólnika, ale unikał mnie, zero kontaktu aż musiałem zgłosić to do firmy windykacyjnej.

OLGIERD

Są fachowcami jakich mało, dlatego opinia pozytywna

29 października 2014

Dosłownie wszystko odzyskane stąd moja opinia o kancelarii Ultimatum jak najbardziej pozytywna 🙂

MAKS

Znają się na prawie lepiej niż najlepiej

28 września 2014

Osobiście jestem zadowolonym klientem firmy Ultimatum od ponad 2 lat, prowadzą mi sprawy przeciwko 3-em dłużnikom prywatnym i jednej sp. z o.o. jak dotąd nie mam zastrzeżeń.

ROMAN

Opinia o firmie windykacyjnej pozytywna w 100%

25 sierpnia 2014

Znam tą firmę od przeszło 5 czy 6 lat, odzyskali dużo pieniędzy, są sprawdzeni.

Zakład produkcyjny

Szybko ogarniają temat windykacyjny

22 lipca 2014

Co prawda minęło dopiero 7 tygodni od rozpoczęcia współpracy z Ultimatum, ale jak do tej pory odzyskali 70% należności finansowych.

EDWARD

Moja opinia o Ultimatum jest bardzo pozytywna

18 czerwca 2014

Dziękuję za ściągnięcie z dłużnika moich pieniędzy, sama nie mogłam sobie poradzić przez pół roku, a Wy mi ogarnęliście temat w 2 miesiące.

Paulina

Sprawa w toku

8 maja 2014

Ultimatum już działa i zaczęły jakieś pierwsze należności wpływać, więc z górki już będzie.

ZBIGNIEW

Końcówka postępowania

2 kwietnia 2014

U mnie sprawa jest na etapie egzekucji komorniczej, jest dobrze 🙂

SŁAWOMIR

Zajmują się w Ultimatum kompleksowo dlatego mają dużo dobrych opinii

15 marca 2014

Cały majątek dłużników poszukali bezpłatnie bez żadnej zaliczki, a to już o nich dobrze świadczy.

SYLWESTER

Bezproblemowi

13 lutego 2014

Ogarnęli temat windykacji w naszej firmy i cały czas czuwają nad obecnymi transakcjami z naszymi kontrahentami.

OKTAWIAN

W Ultimatum mają sprawdzonych komorników - sprawdzone info na własnej skórze 🙂

11 stycznia 2014

Pomogli mi w ściągnięciu długu z kilku firm i jednej osoby i muszę przyznać, że znają się na rzeczy.

OLIWER

Opinie o Kancelarii Ultimatum z Warszawy

27 grudnia 2013

Korzystałem 5 razy i wszystkie opinie o każdej sprawię mogę napisać pozytywne ponieważ każdą wygrali z bardzo dobrym skutkiem.

MAX

Wiedzą co w trawie piszczy już od pierwszego zobaczenia dokumentacji

25 listopada 2013

Osobiście biorąc pod uwagę dotychczasowe moje doświadczenia z konkurencyjnymi firmami windykacyjnymi to powiem, iż jest Kancelaria Ultimatum naprawdę dobrze podchodzi do tematu windykowania.

KASJAN

Profesjonalna Kancelaria Windykacyjna Ultimatum

22 października 2013

Nie pobierają zaliczek za zweryfikowanie sprawy co jest niezmiernie ważne dla szerokiego grona potencjalnych klientów. Rozumieją potrzeby człowieka, chcą pomóc – POLECAM KANCELARIĘ ULTIMATUM !!!

KSAWIER

Pozytywne zdanie o Kancelarii Ultimatum

20 września 2013

Nasze zdanie odnośnie współpracy z dobrze nam znaną Kancelarią Ultimatum jest pozytywne ponieważ dla naszej firmy uzyskali blisko 300 tysięcy długu z którym nie mogliśmy sobie poradzić można powiedzieć że od kilku lat.

ZIEMOWIT

Opinie o Kancelarii Ultimatum są pozytywnie pozytywne

19 sierpnia 2013

Dla Kancelarii Ultimatum daję ocenę 5/5 dlatego że zaległa kasa została wywalczona od naszego nieszczęsnego dłużnika, co pozwoliło zaoszczędzić nam czas i nerwy.

Firma logistyczna

Pieniądze odzyskane po latach i wielu upomnieniach

18 lipca 2013

Dłużnik z którym męczyłem się 3 lata został poskromiony przez firmę windykacyjną ze stolicy o nazwie Ultimatum.

OLEG

Wszystko ok z tą firmą

17 czerwca 2013

Można śmiało korzystać z usług firmy Ultimatum. Są niedrodzy i skuteczni 🙂

JONASZ

Na próżno było prosić się dłużnika o zapłatę należności finansowych czy też przekonywać - on od początku chciał mnie oszukać

14 maja 2013

Dopiero Kancelaria Ultimatum sfinalizowała długo wyczekiwany finał sprawy z super efektem 🙂

JAROSŁAW

0 zł opłaty za weryfikację sprawy związanej z długiem

12 kwietnia 2013

Opinia pozytywna ląduje na konto Kancelarii windykacyjnej Ultimatum gdyż bez zwłoki czasowej zajęli się profesjonalnie moją sprawą z pozytywnym zakończeniem – pieniądze już zostały oddane, więc dziękujemy.

BOGUSŁAW

Kancelaria Ultimatum recenzja

9 marca 2013

Moja recenzja odnośnie firmy windykacyjnej Ultimatum jest niezmiernie pozytywna za trud jaki włożyli w odzyskanie pieniędzy.

JANUSZ

Liczą się w Ultimatum efekty, bo to nie zawody na obiecywanki

6 lutego 2013

Muszę powiedzieć, że Ja jako prosty facet nie znam się na prawie ani na metodyce jaką posługują się tego typu Kancelarie jak Ultimatum, ale naprawdę są niezwykle efektywni.

LESZEK

Są bardzo skrupulatni w tym co robią

2 stycznia 2013

Znają się ich prawnicy na metodyce działań jak mało kto w tej branży. Można skorzystać z ich usług tylko najpierw trzeba zadzwonić do nich i pogadać.

MIROSŁAW

Nie wzięli ani 1 złotówki za dogłębną analizę sprawy związanej z dłużnikiem

2 grudnia 2012

Zweryfikowali dłużnika, cały dług i moją sytuacje za darmo i zajęli się sprawą kończąc ją w 4 miesiące i parę dni 🙂

SERGIUSZ

Zadowolony klient z Kalisza

3 listopada 2012

Zaryzykowałem korzystając z ich usług tylko dlatego że była to firma z polecenia od znajomego i nie żałuję – cały dług z odsetkami oddany od zadłużonej osoby.

LEOPOLD

Bardzo dobra opinia o Kancelarii Ultimatum z W-wy

8 października 2012

Dziękuję za pomoc w kwestiach windykacyjnych w których sam niestety nie mogłem sobie poradzić. Polecam serdecznie każdej osobie firmę Ultimatum ze stolicy.

WINCENTY

Szybko załatwiają dłużników

9 września 2012

W mgnieniu oka dłużnik dostał wezwanie do zapłaty tak sformułowane prawniczym sloganem, że w ciągu tygodnia zorganizował pieniądze i grzecznie zwrócił na moje konto.

AMADEUSZ

Wolny od dłużników

12 sierpnia 2012

W końcu zacząłem w normalnie chodzić spać po tym jak ciesząca się świetnymi opiniami Kancelaria Ultimatum zajęła się dłużnikiem i całą sytuacją z zaległymi fakturami.

Przedsiębiorca z Krakowa

Zadowolony klient z Wrocławia

15 lipca 2012

Bardzo dziękuję za pomoc w odzyskaniu pieniędzy od kontrahentów, którzy regularnie nie opłacali faktur za towary – było tego już naprawdę sporo i zjawiliście się w ostatniej chwili.

Bogdan

Pozytywne zdanie o firmie Ultimatum

17 czerwca 2012

Nie pobierają zaliczek, opłat wstępnych/startowych za zweryfikowanie sprawy czyli każdy może się do nich zgłosić jak ma dłużnika, który zalega pieniądze.

KORNELIUSZ

Pozdrowienia z wakcji

20 maja 2012

Pozdrawiam wszystkich innych klientów firmy Ultimatum i polecam całą Kancelarię 🙂 Dzięki waszej pomocy odzyskałam pieniądze za które mogłam sfinansować wycieczkę dla całej rodziny.

Bożena

Opinie o Kancelaria Ultimatum bardzo dobra

22 kwietnia 2012

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Ultimatum ponieważ nie musiałem mieć kasy na start a zajęli się mną jak normalnym klientem.

CZESŁAW

Odnajdują również dłużników

25 marca 2012

Kancelaria Ultimatum ciesząca się pozytywnymi opiniami oprócz windykacji długów również specjalizuje się w tropieniu dłużników, więc to duży atut jak ktoś stracił kontakt z zadłużoną osobą.

BENEDYKT

Polecam wszystkim tą firmę

28 lutego 2012

Jak będzie trzeba ponownie skorzystać z tego typu usług to na pewno wrócę do was 🙂

EMANUEL

Skuteczna firma nie ma to tamto - klientka z mazur

30 stycznia 2012

Potwierdzam wszystkie powyższe opinie – Ultimatum to bardzo skuteczna kancelaria działająca na terenie całego kraju.

BOGUMIŁ

Polecam za profesjonalizm

30 grudnia 2011

Brak w Ultimatum kosztów wstępnych, a swoją niewielką prowizję pobrali dopiero po zakończeniu sprawy, więc firma na każdą kieszeń.

IRENEUSZ

Mają super prawników

29 listopada 2011

Pracują w dużej grupie prawniczej, dlatego wszystkie sprawy przechodzą przez ich biuro z pozytywnym skutkiem.

ELIASZ

Działają w ekspresowym tempie

27 października 2011

Od samego początku wiedziałem, że można im zaufać i nie myliłem się – znaleźli w 3 tygodnie dłużnika i odzyskali w 3 miesiące dług.

ZACHARY

Brak zastrzeżeń

25 września 2011

Wszystko zgodnie z umową przebiegło. Kasa jest od dawna na moim koncie, teraz walczymy o zadośćuczynienie.

Edmund

Opinia pozytywna

23 sierpnia 2011

Spisali się bardzo dobrze i można powiedzieć że ponadprogramowo wywiązali się z zadeklarowanych przez nich obietnic. Duży pozytyw!

MARIAN

Wielgachny pozytyw dla Panów z Ultimatum

22 lipca 2011

Kancelaria Ultimatum załatwiła sprawę jak najporządniej, z niewielką ilością formalności, za co bardzo dziękuję.

ZYGMUNT

Pozytywne odczucia

20 czerwca 2011

Wykonali swoje zadanie lepiej niż najlepiej. Dziękuję i pozdrawiam

Marek

Najlepsze biuro prawnicze w kraju

18 maja 2011

W Ultimatum zajęli się praktycznie wszystkim od A do Z. Finalnie Ultimatum wywalczyło z odsetkami większy zwrot niż pożyczone pieniądze i za to ich cenię. Oby tak dalej Panowie – jesteście mistrzami.

GNIEWOSZ

Zadowolona firma ze Szczecin

14 kwietnia 2011

Spisaliście się super odzyskują zaległy dług 🙂 Dziękuję i pozdrawiam

WINCENT

Alimentami zajmują się najlepiej w kraju

10 marca 2011

Bardzo chciałam podziękować za przeprowadzenie sprawnie sprawy sądowej i odzyskanie alimentów oraz zmotywowanie ojca dziecka do regularnego płacenia.

Marianna

Profesjonalizm to ich domena

3 lutego 2011

Potrafią w przeciągu miesiąca namierzyć dłużnika i odzyskać pieniądze tak jak było to w moim przypadku.

BRONISŁAW

Skuteczne biuro windykacyjne z Warszawy

1 stycznia 2011

KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE naszej firmy są jak najbardziej pozytywne.

Firma ogrodnicza

Pozytywna opinia o Kancelaria Ultimatum

30 grudnia 2010

Potwierdzam wszystkie powyższe opinie, bardzo skuteczna firma z tej całej Kancelarii Ultimatum. Potrafi odzyskać każdy dług. Bezpłatna weryfikacja to dodatkowy atut.

ERWIN

Opinia na maxa pozytywna

29 listopada 2010

W Ultimatum obowiązuje całkowity brak kosztów wstępnych, swoją prowizję pobrali dopiero po zakończeniu sprawy, więc nie trzeba kasy żeby iść do nich tylko musimy mieć dłużnika 🙂

ANTONIO

Bezkonfliktowe biuro windykacji

27 października 2010

Znaleźli szybciej dłużnika niż 5 innych firm 🙂

OLEK

Moja opinia o Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna

24 września 2010

Niesamowita pomoc Panów z biura windykacji Ultimatum.

Magda z Poznania

Super firma windykacyjna

20 sierpnia 2010

Korzystałem z usług kilku innych firm windykacyjnych i mam porównanie… muszę przyznać, że Ultimatum ma super opinie klientów z całego kraju i ja dołączyłem pewien czas temu do tego grona.

RADZIMIR

Bez jakichkolwiek zastrzeżeń

19 lipca 2010

Współpraca przebiegła naprawdę miło i co ważniejsze skutecznie.

CYRYL

Odzyskany dług przez Ultimatum

18 czerwca 2010

Po 30 dniach wszystko odzyskane, dlatego opinia pozytywna i daje 5 gwiazdek 🙂

FELIX

Skuteczni i pomocni

16 maja 2010

Opinie o kancelarii ULTIMATUM są jak najbardziej zasłużone ponieważ naprawdę wkładają Panowie z tej firmy dużo pracy żeby cokolwiek zaskoczyło, a jak wszyscy wiedzą branża nie należy do najłatwiejszych.

XAWERY

Super zadowolony klient

12 kwietnia 2010

Bardzo, ale to bardzo dziękuję za ściagnięcie należności finansowych z mojego nieszczęsnego kontrahenta. Cieszę się, że w końcu się udało 🙂

BARTEK

Lepiej by tego nikt nie załatwił niż Ultimatum

9 marca 2010

Sprawa windykacyjna jak i całe postępowanie ciągnęło się ponad 2 lata, ale nie musiałem na całe szczęście widzieć się z dłużnikiem ponieważ Ultimatum załatwiło wszystko jak trzeba bez mojej pomocy.

Ewelina

Pozytywnie zaskoczony szybkim finałem postępowania

6 lutego 2010

Niespodziewanie patrzę na list, a tam potwierdzenie wpłaty od dłużnika. W końcu zrozumiał swoje położenie. Dziękuję!

FRANEK

Nie pobierają opłat wstępnych

2 stycznia 2010

Są naprawdę szybcy w działaniach i nie chcą zaliczek.

GERARD

Podsumowanie

55 z 5 ocen (na podstawie 121 ocen)
Znakomite opinie100%
Bardzo dobre0%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe0%