Kancelaria Ultimatum opinie i recenzje o firmie

Znajdziemy na stronie przydatne rekomendacje i oceny o firmie windykacyjnej Ultimatum, kt├│ra odzyskuje d┼éugi w mgnieniu oka. Dodawane s─ů wy┼é─ůcznie prawdziwe opinie os├│b z ca┼éego kraju, kt├│re mia┼éy przyjemno┼Ť─ç korzysta─ç z tej┼╝e firmy poniewa┼╝ Kancelaria Ultimatum opinie to nie tylko puste s┼éowa, ale mog─ů by─ç u┼╝yte jako wa┼╝ne wskaz├│wki przy wyborze firmy windykacyjnej.

Cz─Östo oszu┼Ťci windykacyjni uciekaj─ů od odpowiedzialno┼Ťci p┼éacenia za us┼éugi lub towary, dlatego KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE pomo┼╝e upora─ç si─Ö z takim d┼éu┼╝nikiem. W programie telewizyjnym Polsat mo┼╝emy zobaczy─ç jak oszust finansowy pr├│buje manipulowa─ç w programie Interwencja┬áemitowanym 14 maja 2018 roku pod tytu┼éem ÔÇ×Poszkodowani dwa razy. 30 tys. z┼é za niepochlebn─ů opini─Ö w internecieÔÇŁ gdzie d┼éu┼╝nik pr├│buje wm├│wi─ç win─Ö Kancelarii Ultimatum, ale akurat to biuro windykacyjne potrafi sprosta─ç r├│wnie┼╝ takim wyzwaniom i finalnie Kancelaria Ultimatum dalej obs┼éuguje firmy i osoby prywatne, a d┼éu┼╝nik tonie w d┼éugach. Pr├│bowa┼é w telewizji Polsat oczerni─ç firm─Ö Ultimatum mieszcz─ůc─ů si─Ö na ulicy┬áZ┼éota 59, 00-120 Warszawa poniewa┼╝ my┼Ťla┼é, ┼╝e tak ucieknie od d┼éugu.

Zawsze ┼Ťwie┼╝y i aktualny Ranking firm windykacyjnych dost─Öpny na stronie internetowej z licznymi opiniami. Dobra opinia o firmie windykacyjnej takiej jak np. Kancelaria Ultimatum z Warszawy do bardzo dobry punkt zaczepienia, aby dowiedzie─ç si─Ö czego┼Ť wi─Öcej o owej firmie, kt├│ra potrafi ┼Ťci─ůgn─ů─ç ka┼╝dy d┼éug z ka┼╝dego d┼éu┼╝nika. Korzystnym aspektem dla osoby zamawiaj─ůcej us┼éug─Ö windykacyjn─ů Kancelaria Ultimatum opinie daje mo┼╝liwo┼Ť─ç rozpocz─Öcia wsp├│┼épracy bez uiszczania jakichkolwiek op┼éat – dopiero jak b─Ödzie efekt to pobior─ů maksymalnie kilka procent od wygranej kwoty czyli bardzo uczciwy deal. Jak to klienci Kancelarii Ultimatum zwykli m├│wi─ç, ┼╝e maj─ůc tak─ů firm─Ö ku boku nie martwi─ů si─Ö o sw├│j kapita┼é – nawet ten po┼╝yczony komu┼Ť, bo wiadomo, ┼╝e Kancelaria Ultimatum pomo┼╝e opinie pomo┼╝e uzyska─ç ┼Ťrodki finansowe, kt├│re nam si─Ö nale┼╝─ů na pewno bardziej ni┼╝ d┼éu┼╝nikowi.

 

 

 

 

 

Kancelaria Ultimatum opinie┬áma super –┬áto┬ákancelaria odzyskiwania wierzytelno┼Ťci z Warszawy, kt├│ra potrafi odzyskiwa─ç d┼éugi od klient├│w krajowych jak i zagranicznych bez najmniejszego znaczenia na stopie┼ä trudno┼Ťci. Na stronie zobaczy─ç nie tylko wpisy o programie Interwencja emitowanym przez stacj─Ö telewizyjn─ů Polsat, ale tak┼╝e Kancelaria Ultimatum Warszawa pozwoli zrozumie─ç sens istnienia takowych firm ratuj─ůcych uczciwie dzia┼éaj─ůce firmy i osoby indywidualne bez znaczenia na miejsce zamieszkania. Trzeba podkre┼Ťli─ç, ┼╝e filarem ca┼éej Kancelarii Ultimatum jest Pan Rafa┼é Jarocki oraz Marcin Protazi┼äski, kt├│rzy nie znaj─ů rzeczy niemo┼╝liwych. Najlepiej zadzwoni─ç do tego┼╝ biura windykacyjnego i opisa─ç swoj─ů spraw─Ö, a na pewno panowie z Ultimatum sprostaj─ů wymaganiom najbardziej wymagaj─ůcych i wybrednych Klient├│w, a mnogo┼Ť─ç narz─Ödzi jakimi dysponuj─ů zagwarantuje niemal┼╝e 100% skuteczno┼Ťci przy odzyskiwaniu d┼éugu, a ┼╝eby zacz─ů─ç odzyskiwa─ç d┼éug musz─ů wst─Öpnie zweryfikowa─ç.

Polecamy skorzysta─ç z serwisu dla fachowc├│w Kancelaria Ultimatum Oferteo i sprawdzi─ç rekomendacje o Kancelaria Ultimatum opinie ma znakomite, dlatego jest kancelari─ů godn─ů polecenia. Klienci korzystaj─ůcy z us┼éug Kancelarii Ultimatum jednoznacznie stwierdzaj─ů skuteczno┼Ť─ç i profesjonalizm w przeprowadzanych post─Öpowaniach zar├│wno tych przeds─ůdowych jak i s─ůdowych – bez znaczenia, pomagaj─ů w ka┼╝dej chwili. Nie mo┼╝na oceni─ç firmy nie korzystaj─ůc z niej, a klienci w serwisach spo┼éeczno┼Ťciowych i wiedz─ů najlepiej co w trafie piszczy i co z czym si─Ö je. Jednym s┼éowem Kancelaria Ultimatum to strza┼é w dziesi─ůte i nie ma to tamto, bo to najlepsza firma windykacyjna na ┼Ťwiecie.

Kancelaria Ultimatum opinie

Kancelaria Ultimatum Opinie

Opinie Kancelaria Ultimatum ma bardzo dobre poniewa┼╝ s─ů d┼éugo w bran┼╝y windykacyjnej

5,0 rating
22 wrze┼Ťnia 2019

Nie maj─ů sobie r├│wnych w bran┼╝y windykacyjnej. ┼╗adnych wst─Öpnych op┼éat. Wszystko jasno i klarownie przedstawione – w tym tak┼╝e warunki wsp├│┼épracy. Opinia pozytywna.

Benedykta

Nasza opinia na temat firmy Kancelaria Ultimatum jest pozytywna

5,0 rating
21 wrze┼Ťnia 2019

Je┼Ťli zale┼╝y Wam na ┼Ťci─ůgni─Öciu Waszego d┼éugu bez zb─Ödnego marnowania czasu to koniecznie si─Ö z nimi w tej sprawie skontaktujcie – b─Ödziecie zadowoleni.

Firma transportowa

Jestem zadowolony z współpracy z biurem Kancelaria Ultimatum - wielki pozytyw dla nich i jak najbardziej wzorowa opinia

5,0 rating
20 wrze┼Ťnia 2019

Daj─Ö pi─Ö─ç gwiazdek bo nie mam im nic do zarzucenia, a nawet 5 gwiazdek z du┼╝ym plusem za zaanga┼╝owanie. Pracowali wzorowo nad odzyskaniem moich pieni─Ödzy.

Damian

Moja opinia na temat kancelarii Ultimatum jest pozytywna

5,0 rating
19 wrze┼Ťnia 2019

Maj─ů w kancelarii Ultimatum profesjonalne podej┼Ťcie do klient├│w, co dla mnie bardzo si─Ö liczy. Nie wzi─Öli ani 1 z┼éot├│wki za rozpocz─Öcie procedury windykacyjnej.

Aksel

Dobra opinia na temat kancelarii Ultimatum

5,0 rating
18 wrze┼Ťnia 2019

Kiedy zrezygnowana przysz┼éam do kancelarii Ultimatum i poprosi┼éam o odzyskanie moich pieni─Ödzy od pracodawcy czu┼éam, ┼╝e w sumie nie ma szans na powodzenie, a tu mi┼éa niespodzianka poniewa┼╝ odzyskali szybko ca┼é─ů kwot─Ö.

Bogumiła

Pozytywny fina┼é sprawy st─ůd pozytywna opinia o kancelarii Ultimatum

5,0 rating
17 wrze┼Ťnia 2019

Je┼Ťli chodzi o mnie to moja opinia na temat kancelarii Ultimatum jest w 100% pozytywna za wszystko co dla mnie zrobili. Rekomenduj─Ö ich us┼éugi ka┼╝dej osobie lub firmie, kt├│ra chce si─Ö wesprze─ç pomoc─ů takich fachowc├│w.

Aleksy

Nie my┼Ťla┼éem ┼╝e odzyskanie moich pieni─Ödzy mo┼╝e si─Ö okaza─ç takie ┼éatwe

5,0 rating
16 wrze┼Ťnia 2019

Kancelaria Ultimatum opinie ma bardzo dobre zar├│wno w kraju jak i ca┼éej Europie, bo znaj─ů si─Ö na rzeczy i nie marnuj─ů czasu tylko dzia┼éaj─ů szybko i efektywnie.

Bruno

Kancelaria Ultimatum opinie ma dobre poniewa┼╝ to istni specjali┼Ťci windykacyjni na kt├│rych zawsze mo┼╝na liczy─ç

5,0 rating
15 wrze┼Ťnia 2019

W kancelarii Ultimatum odpowiadaj─ů dos┼éownie na wszystkie pytania i maj─ů niezwykle indywidualne podej┼Ťcie do klienta. W moim przypadku zachowali si─Ö bardzo profesjonalnie.

Innocenty

Kancelaria Ultimatum opinia na 5 gwiazdek

5,0 rating
14 wrze┼Ťnia 2019

Bardzo pomocna firma z kancelarii Ultimatum i dzia┼éaj─ů wykorzystuj─ůc szeroko poj─Öt─ů wiedz─ů z zakresu prawa. Wida─ç, ┼╝e dzia┼éaj─ů w swoim zawodzie ponad dekad─Ö.

Malina

Kancelaria Ultimatum pomogła mi już 3 razy z super efektem

5,0 rating
13 wrze┼Ťnia 2019

Mog─Ö da─ç pozytywn─ů opini─Ö i w pe┼éni poleci─ç kancelari─Ö Ultimatum wszystkim osob─ů szukaj─ůcym pomocy w windykacji ┼Ťrodk├│w finansowych.

Rajmund

Niedawno zgłoszony dłużnik a kasa już na konto wróciła

5,0 rating
25 sierpnia 2019

Dzi─Öki kancelarii Ultimatum nie musz─Ö si─Ö martwi─ç o finanse gdy┼╝ wszem i wobec odzyskali ca┼éy d┼éug i to w niespe┼éna 3 tygodnie gdzie inne firmy godo┼éy o 3 miesi─ůcach. MEGGGA JESTEM WDZI─śCZNYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cecyl

Jak dla mnie meeeeega udana firma w kt├│rej pracuj─ů w┼éa┼Ťciwi ludzie stworzeni do us┼éug jakie ┼Ťwiadcz─ů

5,0 rating
25 sierpnia 2019

Trzeba przyzna─ç, ┼╝e KANCELARIA ULTIMATUM opinie ma pozytywne nie dlatego ┼╝e d┼éugo dzia┼éa w bran┼╝y, ale s─ů nadwyraz uczciwi, wydajni, efektywni i maj─ů podej┼Ťcie do ka┼╝dego d┼éu┼╝nika a samego w sobie poszkodowanego klienta potrafi─ů uspokoi─ç i da─ç nadziej─Ö na lepsze jutro. P O L E C A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Celestyn

Parrtnerr biznesowy z kancelariiii Ultimatum jakiego morzna szuka─ç ze swiec─ůa w r─Öku

5,0 rating
24 sierpnia 2019

Duuu┼╝y plus taki ┼╝e nie chcieli zaliczki za rospocz─Öcie pracy, a ┼Ťrednio z kas─ů sta┼éem i to zdecydowa┼éo o dalszejjj wsp├│┼épracy. Rozliczenie odby┼éo si─Ö na koniec ko┼äc├│f jak odebrali ┼Ťrodki finansowe tzn. przem├│wili do rozumu d┼éuznika ┼╝e nie ma szans.

Wisław

Dokłanie 72029 zł odzyskali w niespełna pół roku

5,0 rating
24 sierpnia 2019

Sprawa trafi┼éa do s─ůdu i by┼éo gro┼║nie ale dla kancelarii ULTIMATUM nie stanowi┼éo to ┼╝adnego porblemu. Okie┼éznali d┼éu┼╝nika na dobre i teraz nie wa┼╝ne czy chce czy nie chce tylko s─ůd mu nakaza┼é sp┼éaci─ç……. a jak to zrobi to ju┼╝ nie m├│jjj interesss.

Jagoda

Firma na mega┼Ťnie wysokim poziomie prawnym

5,0 rating
24 sierpnia 2019

Potrafi─ů zdzia┼éa─ç cuda…….. nie mia┼éem praktycznie dokument├│w jedynie punkt zaczepienia, a KANCELARIA ULTIMATUM powiedzia┼éa jasno i wyra┼║nie ┼╝ebym si─Ö niczym nie martwi┼é ­čÖé i tak si─Ö sta┼éooo……. my┼Ťla┼éem ┼╝e dla uspokojenia tak sobie gadali a tu nagle dzwoni─ů ┼╝e d┼éu┼╝nik pyta si─Ö o numer konta do sp┼éaty zad┼éu┼╝enia. Dzi─Ö─Ö─Ö─Ö─Ökuj─Ö!!!!!!!!!!!!

Sławomir

Polecam i daj─Ö panom z biura Kancelaria Ultimatum 5 gwiazdek

5,0 rating
23 sierpnia 2019

Warunki jakie mi zaproponowali w Ultimatum by┼éy lepsze ni┼╝ najlepsze, a na dodatek nie ma u nich op┼éaty wst─Öpnej, zaliczek – jak zwa┼é tak zwa┼é po prostu nie p┼éaci si─Ö na pocz─ůtku nic tylko jak wygraj─ů spraw─Ö, jak nie uda si─Ö to nic nie bior─ů.

Wyzdrowiał

Wyci─ůgn─Öli od d┼éusznika 25 tysiak├│w

5,0 rating
23 sierpnia 2019

┼╗em ja my┼Ťla┼éa ┼╝e po kasie kt├│r─ů po┼╝yczy┼éam znajoemnu dobrze ┼╝e papier mia┼éem na wszystko bo bez tego ani rusz…. Zg┼éosi┼éam spraw─Ö do kancelarii Ultimatum, a oni ju┼╝ dalej poci─ůgn─Öli organizacyjnie te wszystkie prawne kruczki powioduj─ůc ┼╝e d┼éu┼╝nik nie mia┼é szans i odda┼é pieni─ůdze bardzo szybko.

Natalia

Kancelaria Windykacyjna Ultimatum na Wysokim Poziomie ┼Üci─ůga NALE┼╗NO┼ÜCI!!!!!!!!!! Odzyskuj─ů kase niemal┼╝e w u┼éamku sekundy ­čÖé

5,0 rating
23 sierpnia 2019

Miszczowie prawa i windykwowania k─ůbinator├│f kt├│rzy nie chc─ů oddawa─ç pieni─ůdzy kt├│re wcze┼Ťniej porzyczyli. Genialnie patenty na nawet najbardziej przechytrza┼éych cfaniak├│w.

Romeo

Szybko ┼Ťci─ůgaj─ů d┼éugi bez wi─Ökszego zanczzzenia jaka kwota to radz─ů sobie

5,0 rating
22 sierpnia 2019

Naprawd─Ö mia┼éam do czynienia ju┼╝ z nie jedn─ů kancelari─ů windykacyjn─ů i Ultimatum okaza┼éa si─Ö The Best – okie┼éznali d┼éu┼╝nika i w bia┼éych r─Ökawiczkach bez szarpania si─Ö przem├│wli d┼éu┼╝nikowi do rozumu a┼╝ zacz─ů si─Ö prosi─ç sam z w┼éasnej woli o konto m├│wi─ů „pse pani pse pani ja nie chcia┼éem zeby tak wys┼éo” ale ju┼╝ by┼éo za p├│┼║no i opr├│cz d┼éugu musia┼é odsetki zap┼éaci─ç. Odda┼é co do grosza.

Anatola

┼Üci─ůgni─Öte od mojego niedosz┼éego wsp├│lasa przez kancelari─Ö Ultimatum 18 tysiak├│w

5,0 rating
22 sierpnia 2019

Mieli┼Ťmy biznes kr─Öci─ç z ziomeczkiem, wy┼éo┼╝y┼éem kup─Ö kasy a tu nagle zapad┼é si─Ö oszust pod ziemi─Ö, zg┼éosi┼éem to co si─Ö sta┼éo do kancelarii Ultimatum i oni go odnale┼║li i odzyskali dok┼éadnie 18328 z┼éociesze jakie mi by┼é krewny. SUPER

Walenty

Mia┼éam zaszczyt korzysta─ç z us┼éug dobrze znanych rad├│w prawnych kt├│rzy urz─Öduj─ů biurze kt├│re nosi nazw─Ö Kancelaria Ultimatum i powiem szczerze ┼╝e to by┼é szcza┼é w dziesi─ůtk─Ö

5,0 rating
22 sierpnia 2019

Bardzo kulturalna dru┼╝yna windykator├│w kt├│reaa potrafi zdzia┼éa─ç cuda wywalczaj─ůc nale┼╝no┼Ťci swym klient─ů – nie wa┼╝ne czy kto┼Ť wam wisi 3 tys czy 30 tys czy nawet 300 tysiak├│w to zawsze s┼éu┼╝y kancelaria Ultimatum pomocn─ů d┼éoni─ů.

Albina

Szybko sprawdzili bezp┼éatnie maj─ůtek mojego nieszczesnego d┼éu┼╝nika i to nie dos┼éownie jego tylko dr─ů┼╝yli temat szukaj─ůc po rodzinie czy czego┼Ť nie ukry┼é i by┼é to s┼éuszny troppppp

5,0 rating
21 sierpnia 2019

Nieezwykle kompetentni specjali┼Ťci odzyskuj─ůcy d┼éugi w bardzo szybkim temmpie kt├│rzy jak nikt inny w bran┼╝y znaj─ů si─Ö na swoim zawodzie. Skuteczno┼Ť─ç wysoka!!!!!!!!!!!!!!!!

Fortunata

Super ludzie, sprawnie odzyskuj─ů d┼éugi bez szarpania si─Ö z d┼éu┼╝nikeim

5,0 rating
21 sierpnia 2019

Wyci─ůgn─Öli od oszusta finansowego 28028 z┼éotych kt├│rych mi si─Ö nie uda┼éo odzyska─ç w pojedynk─Ö na w┼éasn─ů r─Ök─Ö bez fachowej pomocy takich znawc├│w kt├│rzy maj─ů zaplecze prawnik├│w i windykator├│w z prawdziwego zdarzenia. Jestem bardzo uszczesliwiona ┼╝e ich wybra┼éam.

Amanda

There are no initial fees like others, even after 10,000 PLN for the case of drowning my friend by some company from Wroclaw.

4,0 rating
21 sierpnia 2019

They found the debtor’s data themselves in a peel, because he hid it so that he even changed the addresses. When he received the letter, he was shocked that they tracked him down.

Jonathan

Kancelaria Ultimatum robi wszystko kilkuetapowo aby było jak najszybciej, jak najskuteczniej i rzecz jasna żeby obyło się bez zbędnych nerów

5,0 rating
20 sierpnia 2019

Maj─ů niesamowitych prawnik├│w, a tak┼╝e ich komornik potrafi zdzia┼éa─ç cuda, dlatego kr├│tko zwi─Ö┼║le i na temat powiem, ┼╝e dla kancelarii Ultimatum nie ma rzeczy niemo┼╝liwych!!!!!!!!!!!! S─ů geniuszami ds. odzyskiwania nierozliczonych p┼éatno┼Ťci.

Ludwik

Polecam gdy┼╝ trzeba przyzna─ç ┼╝e odwalaj─ů kawa┼é dobrej roboty wykonuj─ůc szeroki zakres us┼éug

5,0 rating
20 sierpnia 2019

Bez oporu mo┼╝na ich o wszystko pyta─ç, udzielaj─ů r├│wnie┼╝ d┼éugichchh i wyczerpuj─ůcych odpowiedzi na ka┼╝de zadane pytanie od klienta, porad udziel─ů cz─Östo g─Östo bezp┼éatnie ­čÖé

Fabia

Nie by┼éo przy odzyskiwaniu d┼éugu niespodzianek ani przed ani po - przy za┼éatwianiu spraw windykacyjnych wszystko w jak najlepszym porz─ůdeczku odbywa┼éo si─Ö

5,0 rating
20 sierpnia 2019

Kancelaria Ultimatum opnie ma zacne bo wypracowali sobie markę w czasie 20 lat działania na rynku nie tylko warszawszkim czy krajowym ale odzyskiwali kase z praktycznie wszystkich krajów w całej Europie. Mi pomogli szybko i bezproblemowo!!!!!!!!!!

Abigail

KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE W MOIM MNIEMANIU MA WZOROW─ä ZA TO CO DLA MNIE ZROBILI POWINNAM ICH NA R─śKACH NOSI─ć

5,0 rating
19 sierpnia 2019

ODZYSKALI D┼üUG I JESZCZE 50% KOSZT├ôW S─äDOWYCH WYWALCZYLI ZA CO BARDZO DZI─śKUJ─ś I OBIECUJ─ś ┼╗E TYLKO Z ICH US┼üUG B─śD─ś KORZYSTA┼üA, BO S─ä NAJLEPSI I KOMPLEKSOWO WSZYSTKIM ZAJMUJ─ä SI─ś, A NIE ┼╗E W JEDNYM MIEJSCU PRAWNIK, W DRUGIM WINDYKATOR, W TRZECIM KOMORNIK, W CZWARTYM SPRAWDZANIE KSI─äG WIECZYSTYCH. DZIA┼üAJ─ä W CA┼üYM KRAJU BO SAMA JESTEM SPOZA WARSZAWY I NIE BY┼üO PROBLEMU W ZA┼üATWIENIU WSZYSKTIEGO.

Amelia

Co prawda musia┼éam czeka─ç miesi─ůc na odzyskanie d┼éugu, ale by┼éo warto, bo za mnie znale┼║li d┼éu┼╝nika i jeszcze wyegzekwowali odseteczki hahahahha

5,0 rating
19 sierpnia 2019

D┼éu┼╝nik pop┼éaka┼é mi si─Ö jak dzwoni┼é prosz─ůc o numer konta!!!!!!!!! i dobrze draniowi takkkkk!!!!!!!! bo oddaje si─Ö to co si─Ö po┼╝ycza. Dzi─Öki kancelarii Ultimatum wr├│ci┼éam na prost─ů drog─Ö na ┼╝yciowym zakr─Öcie do kt├│rego d┼éu┼╝nik mnie doprowadzi┼é. Dzi─Ökuj─Ö bardzo panom.

Antonia

Odzyskane 10 tysi─Öcy w bardzo kr├│tkim czasie, a dok┼éadnie ┼Ťci─ůgn─Öli d┼éug w 5 tygodni

5,0 rating
19 sierpnia 2019

Skuteczne biuro windykacyjne!!!!!!! Kancelaria Ultimatum je┼║dzi do d┼éu┼╝nika, za┼éatwia wszelakie sprawy w s─ůdzie, kompletuje dokumenty, szuka i co wa┼╝niejsze – znajduje d┼éu┼╝nika jak nale┼╝y do typu tych ukrywaj─ůcych si─Ö tak jak by┼éo u mojego delikwenta, jak nie mog─ů czego┼Ť zweryfikowa─ç u takiego oszusta finansowego to sprawdzaj─ů po KW czy te┼╝ innymi ┼║r├│d┼éami docieraj─ů do prawdy. Fenomenalnie mi si─Ö z nimi wsp├│┼épracowa┼éo.

Dymitriusz

Super wsp├│┼épraca z kancelari─ů Ultimatum przebieg┼éa bez zgrzyt├│w

5,0 rating
30 czerwca 2019

Wspomniana Kancelaria Ultimatum wyci─ůgn─Ö┼éa ca┼éy d┼éug od zad┼éu┼╝onej osoby i nasza firma remontowa zn├│w mo┼╝e si─Ö rozwija─ç bez problem├│w.

Leontyna

The Ultimatum office helps everyone in need

5,0 rating
29 czerwca 2019

I did not have money for a lawyer, and all other debt collection companies wanted a lot to deal with the case and I just could not afford it, but I found a company called Ultimatum, which without the advance dealt with the case and finally pulled the debt from the debtor.

Andrew

W kancelarii Ultimatum dali rad─Ö z naprawd─Ö problematycznym kontrahentem

5,0 rating
29 czerwca 2019

Bez obaw mo┼╝na pisa─ç do kancelarii Ultimatum, nie ma ┼╝adnych dodatkowych op┼éat – zweryfikuj─ů d┼éu┼╝nika i pomog─ů ka┼╝demu w odzyskaniu d┼éugu.

Feliks

Trzeba przyzna─ç, ┼╝e w kancelarii Ultimatum pracuj─ů wy┼é─ůcznie profesjonali┼Ťci

5,0 rating
28 czerwca 2019

Bardzo umiej─Ötnie wykonuj─ů powierzone im zlecenia kancelaria wierzytelno┼Ťci ULTIMATUM i pisze to jako usatysfakcjonowana osoba korzystaj─ůca ju┼╝ kilka razy z us┼éug.

Faustyna

Everything is positive

5,0 rating
28 czerwca 2019

Debt recovered without the slightest problem. A trustworthy company that can understand the other person.

Abigail

The Ultimatum law firm was the only one to cope with the debtor

5,0 rating
27 czerwca 2019

Our company benefited from the services of the Ultimatum Debt Collection Office twice and there were never any problems, just the opposite – they always dealt with all matters in a few weeks.

Brian

Nie ma co my┼Ťle─ç czy warto wsp├│┼épracowa─ç z kancelari─ů Ultimatum tylko najlepiej zadzwoni─ç, a oni indywidualnie podejd─ů do ka┼╝dej osoby

5,0 rating
27 czerwca 2019

W pe┼éni sprawny kontakt i umiej─Ötne dzia┼éanie, a wzorowe kompetencje to tylko nieliczne atuty kancelarii ULTIMATUM, a takim osobom jak ja wi─Öcej do szcz─Ö┼Ťcia nie potrzeba przy wyborze odpowiedniego biura windykacyjnego. POLECAM

Iwa

Efficiency is the domain The Ultimatum law firm has positive on customers from all over the country

5,0 rating
26 czerwca 2019

Extremely effective and professional office recovering debts from companies and individuals. Quick help of a debt collection expert in every area of ÔÇőÔÇődomestic and foreign law. I must admit that the service is helpful and also nice. I highly recommend this office if someone wants to get their money back quickly and confidently.

Brenda

Wywalczony d┼éug tylko i wy┼é─ůcznie dzi─Öki ekspresowym dzia┼éaniom firmy ULTIMATUM z W-wy

5,0 rating
26 czerwca 2019

Tylko i wy┼é─ůcznie dzi─Öki Kancelarii Ultimatum nie by┼éo potrzeby osobistego kontaktowania si─Ö z mym pseudo przyjacielem, kt├│ry ode mnie „gwizdn─ů┼é” ┼Ťrodki finansowe na rzekomy biznes, a jak wysz┼éo mo┼╝na sobie to wyobrazi─ç…

Stanisława

Opinia od wieloletniego klienta

5,0 rating
25 czerwca 2019

Kiedy korzysta┼éem z us┼éug biura windykacyjnego Ultimatum w og├│le nie mia┼éem potrzeby pilotowa─ç sprawy jak─ů im wys┼éa┼éam do przeprowadzenia, kt├│ra by┼éa powi─ůzana z ogromn─ů sum─ů pieni─Ödzy. Kancelaria Ultimatum pomog┼éa bez zb─Ödnego gl─Ödzenia jak to w innych firmach by┼éo. Jestem w 100% usatysfakcjonowany.

Jacek

A very good debt collection office. Ultimatum is the best debt collection company in the capital

5,0 rating
25 czerwca 2019

We have just started cooperation, have been dealing with my debtor for three weeks, they have not received a down payment, they have always been in good contact, both by phone and by e-mail. I recommend and I wish you good luck in getting your money back.

Carla

Dłużnik był w Grecji, ale i tak Kancelaria Ultimatum poradziła sobie z oszustem

4,0 rating
24 czerwca 2019

Zosta┼éa przes┼éana mailowo kolejna sprawa windykacyjna, bo wcze┼Ťniejsze post─Öpowanie zako┼äczy┼éo si─Ö sukcesem. Egzekwuj─ů d┼éugi w b┼éyskawicznym tempie bez patrzenia na stopie┼ä skomplikowania ÔÇô po prostu znaj─ů si─Ö na oferowanych us┼éugach czyli na ┼Ťci─ůganiu d┼éug├│w.

Weronika

Wzorowa obsługa klienta panuje w firmie Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
24 czerwca 2019

Sami znale┼║li d┼éu┼╝nika w nieca┼ée 3 tygodnie, co uwa┼╝am za swoistego rodzaju sukces w mym biznesie st─ůd mam o kancelarii Ultimatum pozytywne zdanie i nie zamierzam go zmienia─ç. Pozdrawiam i jak b─Ödzie potrzeba na pewno zg┼éosz─Ö si─Ö do Was!!!

Gizela

Doskona┼éa wsp├│┼épraca z firm─ů ULTIMATUM obs┼éuguj─ůc─ů potrzebuj─ůce osoby W CA┼üYM KRAJU

5,0 rating
23 czerwca 2019

Jako wierny klient kancelarii Ultimatum od przesz┼éo 10 lat bez ogr├│dek rekomenduj─Ö us┼éugi owej firmy ┼Ťci─ůgaj─ůcej d┼éugi od os├│b z ca┼éej Polski, a nawet i poza kraj─ů Panowie radz─ů sobie ┼Ťwietnie, wi─Öc trzeba powiedzie─ç jednoznacznie, ┼╝e odzyskuj─ů d┼éugi w ekspresowym tempie.

Roman

Sprawdzona firma windykacyjna, kt├│rej wr─Öcz boj─ů si─Ö d┼éu┼╝nicy

5,0 rating
23 czerwca 2019

Pieni─ůdze odzyskane od d┼éu┼╝nika w 45 dni gdzie wcze┼Ťniejsze biuro windykacyjne walczy┼éo z zad┼éu┼╝on─ů osob─ů bez efektu i ju┼╝ nie dawali┼Ťmy rady, r─Öce opada┼éy, a ULTIMATUM potraktowa┼éo nasz─ů spraw─Ö windykacyjn─ů priorytetowo i d┼éug ca┼éy odzyskany wraz z zaleg┼éymi odsetkami w nieca┼ée 50 dni.

Firma budowlana

Profesjonalizm i s┼éowno┼Ť─ç to g┼é├│wne cechy kancelarii Ultimatum

5,0 rating
22 czerwca 2019

W ko┼äcu, dzi─Öki firmie o nazwie KANCELARIA ULTIMATUM pieni─ůdze trafi┼éy do nas na konto ÔÇô ┼Ťci─ůgn─Öli ca┼éy d┼éug w 3 miesi─ůce (to kr├│tko adekwatnie do tego co proponowa┼éy inne firmy) i teraz mo┼╝emy spa─ç spokojnie.

Felicjan

Biuro windykacyjne Ultimatum opinie ma wzorowe u krajowych klient├│w jak i zagranicznych

5,0 rating
21 czerwca 2019

Kancelaria ULTIMATUM nie bierze pieni─Ödzy na pocz─ůtku wsp├│┼épracy ani za weryfikacje sprawy ani za analiz─Ö d┼éugu, mo┼╝na pewnie stwierdzi─ç, ┼╝e s─ů liderami na rynku windykacji.

Konstancja

Usatysfakcjonowana klientka z Norwegii

5,0 rating
20 czerwca 2019

Biuro windykacyjne Ultimatum to partner biznesowy z prawdziwego zdarzenia, zawodowcy na miar─Ö XXI wieku ÔÇô w Kancelarii Ultimatum zawsze prezentuj─ůcy wysoki poziom dzia┼éa┼ä windykacyjnych. Warunki finansowe i organizacyjne na kt├│rych odbywa si─Ö odzyskiwanie d┼éugu s─ů r├│wnie┼╝ satysfakcjonuj─ůce.

Emilia

Biuro windykacyjne KANCELARIA ULTIMATUM wygra┼éa wszystkie sprawy, dzi─Öki partnerskiej wsp├│┼épracy z nasz─ů firm─ů DZI─śKUJEMY

5,0 rating
19 czerwca 2019

Korzystamy z ich us┼éug d┼éu┼╝szy czas i musimy powiedzie─ç, ┼╝e s─ů o niebo lepsi w szukaniu d┼éu┼╝nika oraz ┼Ťci─ůganiu d┼éugu ni┼╝ konkurencja i do tego ich cennik jest najkorzystniejszy w ca┼éym kraju z tego co si─Ö orientowali┼Ťmy.

Dobrocha

Eksperci finansowi w Kancelaria Ultimatum pomog─ů w ka┼╝dym temacie zwi─ůzanym z d┼éugiem jak i samym w sobie d┼éu┼╝nikiem

5,0 rating
19 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum u┼Ťwiadamia poszkodowane osoby (oszukanych przez d┼éu┼╝nik├│w), przedstawia najkorzystniejsze warianty uzyskania zaleg┼éych ┼Ťrodk├│w finansowych (d┼éugu). Dbaj─ů tak samo o starych jak i nowych kontrahent├│w za co ode mnie dostaj─ů 5 gwiazdek i to z plusem.

Otylia

W ekspresowym tempie wyegzekwowanie długu od zadłużonej osoby

5,0 rating
18 czerwca 2019

Bez wp┼éaty startowej zaj─Öli si─Ö moj─ů spraw─ů ÔÇô Kancelaria Ultimatum ma naprawd─Ö wzorow─ů reputacj─Ö o czym ┼Ťwiadcz─ů pozytywne opinie od klient├│w z ca┼éego kraju.

Zbysław

Osobi┼Ťcie musz─Ö powiedzie─ç, ┼╝e u mnie nie by┼éo z nimi problem├│w dos┼éownie ani jednego

5,0 rating
17 czerwca 2019

Par─Ö miesi─Öcy temu potrzebowa┼éam tylko porad─Ö i nie wzi─Öli kompletnie nic, bez problemu powiedzieli jak rozwi─ůza─ç problem i finalnie odzyska┼éam, dzi─Öki nim d┼éug.

┼╗aklina

Oczywi┼Ťcie, ┼╝e korzysta┼éem i to 3 razy i daje kancelarii Ultimatum 5 gwiazdek!!!!!!!!!!!!

4,0 rating
16 czerwca 2019

Pomogli mi w odnalezieniu d┼éu┼╝nika, kt├│ry ukrywa┼é si─Ö w Czechach unikaj─ůc p┼éacenia zobowi─ůza┼ä finansowych. Pieni─ůdze w 5 miesi─Öcy odzyska┼éa kancelaria Ultimatum. Wielkie dzi─Öki Panowie!!!!!!!!!!!

Agenor

Zadowolona z działań jakie przeprowadziła Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
15 czerwca 2019

Konkretnie m─Öczy┼éam si─Ö z d┼éu┼╝nikiem od ponad trzech lat i ju┼╝ nie mia┼éam si┼é, ale przyjaci├│┼éka poleci┼éa mi Kancelari─Ö Ultimatum – zaryzykowa┼éam, skorzysta┼éam i za┼éatwili ca┼é─ů papierologi─Ö z wywalczeniem d┼éugu, wi─Öc ogromny plus dla nich, a w finale pieni─ůdze mia┼éam na koncie po 4 miesi─ůcach.

Gryzelda

Znaj─ů si─Ö na prawie jak ma┼éo kto i to na skal─Ö krajow─ů, a nie m├│wi─Ö tylko o Warszawie

5,0 rating
14 czerwca 2019

W moim przypadku uporali si─Ö z d┼éu┼╝nikiem w niespe┼éna dwa miesi─ůce. Brak op┼éaty w „wpisowej” zach─Öci┼é mnie i by┼éo warto. Polecam!!!!!!!!!!

Faustyna

Polecam w 100% kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
13 czerwca 2019

Wszystko przebieg┼éo zgodnie z planem – pieni─ůdze odzyskane w bardzo szybkim czasie za co jestem bardzo wdzi─Öczna poniewa┼╝ ju┼╝ pogodzi┼éam si─Ö z kl─Ösk─ů. Pozdrawiam i polecam niedowiarkom.

Lucyna

Koniec kłopotów z dłużnikiem dzięki firmie windykacyjnej Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
12 czerwca 2019

Bardzo mi pomogli┼Ťcie za co jestem bardzo wdzi─Öczny. W Kancelarii Ultimatum obowi─ůzuje zasada bezp┼éatnej weryfikacji sprawy. ┼Üwietna windykacja w ca┼éej Polsce jak i na terenie Europy. Polecam w 100% Kancelari─Ö Ultimatum.

Emanuel

Korzystne warunki pod k─ůtem finansowym w Ultimatum

5,0 rating
11 czerwca 2019

Musz─Ö powiedzie─ç jednoznacznie, ┼╝e na tle konkurencji Kancelaria Ultimatum dzia┼éa du┼╝o szybciej i skuteczne te┼╝ st─ůd ma pozytywne opinie, co ┼Ťwiadczy o ich profesjonalizmie. Weryfikuj─ů sprawy za darmo co w efekcie pozwala zaoszcz─Ödzi─ç pieni─ůdze i nie trzeba na start wyk┼éada─ç kasy. Polecam

Hugo

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum - 3 razy korzystałem z ich usług

5,0 rating
10 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum ma bardzo atrakcyjne warunki finansowania. Osobi┼Ťcie stwierdzam, ┼╝e mo┼╝na korzysta─ç ÔÇô sprawdzona i przetestowana na wylot przeze mnie firma dzia┼éaj─ůca na terenie ca┼éego kraju. S─ů naprawd─Ö pomocni w kwestiach d┼éug├│w tych wi─Ökszych jak i mniejszych.

Mirosław

Ciekawe pomys┼éy maj─ů w kancelarii Ultimatum i autorskie rozwi─ůzania przyspieszaj─ůce ┼Ťci─ůganie d┼éug├│w, ale wa┼╝ne ┼╝e skuteczne

5,0 rating
9 czerwca 2019

Osobi┼Ťcie wraz z m─Ö┼╝em jeste┼Ťmy bardzo zadowoleni ze wsp├│┼épracy z kancelari─ů Ultimatum. Sprawa windykacyjna za┼éatwiona w 2,5 miesi─ůca i z tego co pami─Ötam za┼éatwiali za nas wszelakie dokumenty, a na koniec pobrali niewielki procent od (kwoty) wygranej sprawy.

Arabela

W Kancelarii Ultimatum nigdy nie pobieraj─ů zaliczek ani op┼éat wst─Öpnych

5,0 rating
30 marca 2019

Dzi─Öki pomocy kancelarii Ultimatum poradzi┼éam sobie w sprawie ┼Ťci─ůgni─Öcia zobowi─ůza┼ä finansowychu z naszego nieszcz─Ösnego d┼éu┼╝nika. Polecam

Eulalia

Kancelaria Ultimatum działa ze swoimi usługami nie tylko w Warszawie, ale również i na terenie całego kraju

5,0 rating
29 marca 2019

Innowacyjne pomys┼éy z zakresu windykacji i do┼Ťwiadczenie w bran┼╝y mo┼╝e gwarantowa─ç szybkie odzyskanie pieni─Ödzy.

Demetriusz

Osobi┼Ťcie polecam Kancelari─Ö Ultimatum wszystkim osobom i firmom

5,0 rating
28 marca 2019

Potwierdzam, ┼╝e fachowa obs┼éuga prawna w kancelarii Ultimatum sprosta wymaganiom najbardziej wymagaj─ůcych klient├│w bez znaczenia na wielko┼Ť─ç sprawy windykacyjnej. Super dzia┼éaj─ů!

Dominik

Genialne relacje z klientami ma Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
27 marca 2019

Chc─ůc powiedzie─ç zwi─Ö┼║le i na temat to Kancelaria Ultimatum posiada mnogo dobrych opinii gdy┼╝ zawsze wywi─ůzuje si─Ö z powierzonego im zadania, a cz─Östo robi to nawet przed czasem.

Aleksy

Najwybitniejsi agenci windykacyjni w stolicy pracuj─ů w┼éa┼Ťnie w kancelarii Ultimatum

5,0 rating
26 marca 2019

Nasza sp├│┼éka korzysta┼éa z us┼éug prawnych Kancelarii Ultimatum, namierzy┼éa d┼éu┼╝nika, przes┼éali mu pisma i w trzech post─Öpowaniach owe biuro windykacyjne da┼éo rad─Ö egzekwuj─ůc zaleg┼ée pieni─ůdze na moje konto, wi─Öc ogromny plus dla nich.

Nestor

Wszystko ok je┼Ťli chodzi o biuro Ultimatum

5,0 rating
25 marca 2019

Mo┼╝na bez chwili namys┼éu korzysta─ç z us┼éug kancelarii Ultimatum poniewa┼╝ s─ů prawdziwymi specjalistami windykacyjnymi.

Rozalia

Bardzo pozytywna recenzja o Kancelarii Ultimatum z Warszawy ode mnie

5,0 rating
24 marca 2019

Korzysta┼éam 3 razy z ich biura Ultimatum i do kompleksowej oferty us┼éug w tej┼╝e firmie windykacyjnej na pewno musimy zaliczy─ç monitoring nale┼╝no┼Ťci bez kt├│rego by nie mo┼╝na by┼éo tak sprawnie dzia┼éa─ç jak obecnie.

Narcyza

Kancelaria Ultimatum opinie od zagranicznych klient├│w

5,0 rating
23 marca 2019

Wspomniana na tej stronie Kancelaria prawna Ultimatum o profilu windykacyjnym obs┼éuguje firmy i klient├│w indywidualnych na terenie ca┼éego kraju – obs┼éuguj─ů sprawy w r├│┼╝norakich j─Özykach, po prostu s─ů zawodowcami.

Maryna

Powa┼╝na firma windykacyjna maj─ůca ┼Ťwietne opinie i rekomendacje od firm i os├│b prywatnych

5,0 rating
22 marca 2019

Od razi mo┼╝na zauwa┼╝y─ç ┼╝e ka┼╝dy kto pracuje w kancelarii Ultimatum ma studia prawnicze i systematycznie uzupe┼éniaj─ů swoj─ů wiedz─Ö na licznych kursach i szkoleniach zwi─ůzanych z tematyk─ů windykacji, bo by nie mieli takiej wysokiej skuteczno┼Ťci.

Ernestyna

Kancelaria Ultimatum przeprowadza wywiad gospodarczy, wi─Öc to ogromny plus

1,0 rating
21 marca 2019

W kancelarii Ultimatum nie dzia┼éaj─ů w ciemno tylko w pierwszej kolejno┼Ťci przeprowadzaj─ů wywiad gospodarczy po kt├│rym sytuacja materialna danej osoby staje si─Ö bardziej przejrzysta ni┼╝ dotychczas. Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baltazar

Zadowolona firma kosmetyczna

4,0 rating
20 marca 2019

Musz─Ö powiedzie─ç, ┼╝e przeprowadzenie egzekucji komorniczej ku boku kancelarii Ultimatum to zaszczyt sam w sobie i sama przyjemno┼Ť─ç z nimi wsp├│┼épracowa─ç. Polecam ich us┼éugi i bardzo polecam innym.

Filomena

Sprawdzony windykator na miar─Ö XXI wieku - pewna firma windykacyjna z dobrymi opiniami w┼Ťr├│d klient├│w z ca┼éego kraju

5,0 rating
19 marca 2019

Nasza opinia jest oczywi┼Ťcie pozytywna gdy┼╝ pomogli nam w dw├│ch post─Öpowaniach windykacyjnych z kt├│rymi sam sobie nie mog┼éem poradzi─ç, a oni raz dwa namierzyli d┼éu┼╝nika i bez ogr├│dek ┼Ťci─ůgn─Öli z niego d┼éug.

Seweryn

Super firma windykacyjna nie ma to tamto Kancelaria Ultimatum jest bezkonkurencyjna ­čÖé

5,0 rating
18 marca 2019

Kancelaria Ultimatum ma znakomitych negocjator├│w windykacyjnych na kt├│rym mo┼╝na zawsze polega─ç i mie─ç pewno┼Ť─ç, ┼╝e robi─ů wszystko co w ich mocy!

Adelajda

W Kancelarii Ultimatum nigdy nie ma ┼╝adnych problem├│w

5,0 rating
17 marca 2019

Oczywi┼Ťcie, ┼╝e to d┼éu┼╝nik jest w powa┼╝nych tarapatach gdy do gry wchodzi Kancelaria Ultimatum. Polecam ich us┼éugi i mog─Ö potwierdzi─ç skuteczno┼Ť─ç jak─ů si─Ö odznaczaj─ů.

Zdzisława

Znakomicie sobie radzi Kancelaria Ultimatum w kwestiach zwi─ůzanych z ustaleniem maj─ůtku - s─ů niezast─ůpieni w ka┼╝dym calu

5,0 rating
16 marca 2019

Opr├│cz dobrze znanych wszystkim osobom us┼éug windykacyjnych s─ů w stanie ustali─ç maj─ůtek danej firmy w ekspresowym tempie i za to lubi─Ö takie profesjonalne firmy !!!

Dezyderiusz

Polecam w 100% Kancelari─Ö Ultimatum i tylko wy┼é─ůczeni z ich us┼éug powinno si─Ö korzysta─ç jak mamy d┼éug do odebrania

5,0 rating
15 marca 2019

Chcesz ekspresowo odzyska─ç ┼Ťrodki finansowe? Nie posiadasz pieni─Ödzy na wp┼éat─Ö wst─Öpn─ů? Idealnym rozwi─ůzaniem jest w┼éa┼Ťnie Kancelaria Ultimatum poniewa┼╝ jest to firm─ů stworzona dla Ciebie! Szybko i skutecznie, korzystam regularnie z ich us┼éug.

Cieszymir

Kancelaria Ultimatum bierze tak┼╝e starsze sprawy windykacyjne

5,0 rating
14 marca 2019

Bardzo pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum za skomplikowane sprawy zwi─ůzane ze starymi d┼éugami – korzysta┼éem a┼╝ siedem razy z us┼éug tej┼╝e firmy i nigdy nie zawiod┼éem si─Ö.

Czesław

Opinia o kancelarii ULTIMATUM pozytywna !!!!!!!!!!!

5,0 rating
13 marca 2019

Zawsze pomog─ů kiedy sprawa jest przeds─ůdowa, s─ůdowa lub komornicza czy te┼╝ po bezskutecznej egzekucji st─ůd moja rekomendacja – naprawd─Ö warto wybra─ç w┼éa┼Ťnie kancelari─Ö Ultimatum do walki z d┼éu┼╝nikami nawet tymi sprytnymi.

Władysław

Szerze powiem, ┼╝e jest bez znaczenia wiek d┼éugu w kancelarii Ultimatum gdy┼╝ pomagaj─ů wszystkim

5,0 rating
12 marca 2019

Fachowa, rzetelna i jedyna w swoim rodzaju windykacja krajowa, a tak┼╝e zagraniczna ┼Ťwiadczona na ka┼╝dym etapie post─Öpowania windykacyjnego. Sprawdzona firma przez nas i wiele innych firm. Polecamy ­čÖé

Ludwika

Polecam kancelari─Ö Ultimatum za pomoc

5,0 rating
11 marca 2019

Nie pobieraj─ů zaliczek i op┼éat wst─Öpnych. Bardzo pomocni Panowie tam pracuj─ů na kt├│rych mo┼╝na liczy─ç. Super firma!

Olaf

Super podej┼Ťcie do klient├│w ma Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
10 marca 2019

Panowie z Ultimatum wiedz─ů o czym m├│wi─ů, dlatego korzysta┼éam z ich us┼éug ju┼╝ a┼╝ osiem razy i jak b─Ödzie trzeba to i dziewi─ůty raz skorzystam poniewa┼╝ s─ů godnymi partnerami biznesowymi.

Agnieszka

Wy┼é─ůcznie skuteczni profesjonali┼Ťci pracuj─ů w firmie Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
9 marca 2019

┼Üci─ůgn─Öli z mojego d┼éu┼╝nika ju┼╝ przesz┼éo 35 tysi─Öcy z┼éotych czyli ca┼éy d┼éug za co jestem bardzo wdzi─Öczna.

Marzena

Kancelaria Ultimatum zajmuje si─Ö windykacj─ů krajow─ů jak i zagraniczn─ů - bardzo skuteczna firma

5,0 rating
8 marca 2019

Nie ma znaczenia sk─ůd jest zad┼éu┼╝ona osoba – b─ůd┼║my pewnie, ┼╝e Kancelaria Ultimatum zweryfikuje jego zad┼éu┼╝enie i pomo┼╝e w wyegzekwowaniu d┼éugu bez zw┼éoki czasowej.

Stefania

Nie musimy mie─ç pieni─Ödzy na start ┼╝eby i┼Ť─ç Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
7 marca 2019

Kancelaria Ultimatum bezpłatnie analizuje sprawy windykacyjne u klientów z całego kraju, a nawet tych zagranicznym gagatków.

Mirabella

Pozytywna opinia o firmie Ultimatum, d┼éu┼╝nicy od razy uciekaj─ů jak s┼éysz─ů s┼éowo ULTIMATUM

5,0 rating
6 marca 2019

Kancelaria Ultimatum to biuro windykacyjne jedyne w swoim rodzaju – nie pobieraj─ů zaliczek, a efektywno┼Ť─ç w dzia┼éaniach maj─ů niemal┼╝e 100% ­čÖé

Czcisław

Skuteczna KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE najlepsze poniewa┼╝ nie ma drugiej tak skutecznej firmy odzyskuj─ůcej d┼éugi

5,0 rating
5 marca 2019

Znaj─ů si─Ö na windykacji w tej ca┼éej Kancelarii Ultimatum gdy┼╝ w moim przypadku nie zd─ů┼╝y┼éam wszystkich papier├│w zanie┼Ť─ç, a oni mieli ju┼╝ gotowe rozwi─ůzania maj─ůce na celu ┼Ťci─ůgni─Öcie pieni─Ödzy od d┼éu┼╝nika.

Cezaria

W 100% rekomenduję usługi firmy windykacyjnej Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
4 marca 2019

Osobi┼Ťcie jak powierza┼éem spraw─Ö windykacyjn─ů kancelarii Ultimatum ba┼éem si─Ö, ale miejcie pewno┼Ť─ç, ┼╝e i te dzia┼éania doprowadz─ů do pozytywnego zako┼äczenia walki z d┼éu┼╝nikiem. Odzyskali u mnie ponad 25 tys. z┼é. wi─Öc co jak co, ale znaj─ů si─Ö na swym fachu jak ma┼éo kt├│ra firma.

Agenor

Sprawdzona przeze mnie wielokrotnie firma na miar─Ö Europejskiego poziomu

5,0 rating
3 marca 2019

W kancelarii Ultimatum doskonale wiedz─ů co zrobi─ç ┼╝eby przyspieszy─ç ┼Ťci─ůgni─Öcie d┼éugu od zad┼éu┼╝onej firmy, a na dodatek nie pobieraj─ů op┼éat wst─Öpnych przed rozpocz─Öciem dzia┼ä maj─ůcych na celu odzyskanie d┼éugu.

Filip

Obs┼éuguj─ů r├│wnie┼╝ s─ůdowe post─Öpowanie windykacyjne w kancelarii Ultimatum

5,0 rating
2 marca 2019

W kancelarii Ultimatum za darmo doradzili co mam zrobi─ç w sprawie d┼éu┼╝nika, wys┼éa┼éem pisma jak radzili i osoba zad┼éu┼╝ona zosta┼éa tak zmotywowana, ┼╝e sam facet sp┼éaci┼é nierozliczone zobowi─ůzania finansowe. Polecam kancelari─Ö Ultimatum!

Balbin

Je┼Ťli chodzi o firm─Ö Kancelaria Ultimatum to nie ma konieczno┼Ťci wp┼éaca─ç zaliczek

5,0 rating
1 marca 2019

Ca┼ékowicie za darmo analizuj─ů i weryfikuj─ů sprawy windykacyjne bez znaczenia na wielko┼Ť─ç kwoty. SOLIDNA FIRMA i PROFESJONALNI EKSPERCI WINDYKACYJNI PRACUJ─ä W ULTIMATUM.

Dionizy

Jak dla mnie Kancelaria Ultimatum dostaje pi─Ö─ç gwiazdek

3,0 rating
13 stycznia 2019

Rzeczowe i zawsze indywidualne podej┼Ťcie do klienta i sprawy windykacyjnej. Kontakt zawsze szybki i sprawny z Kancelari─ů Ultimatum. Pieni─ůdze zosta┼éy odzyskane prawie w ca┼éo┼Ťci, bo zgodzili┼Ťmy si─Ö roz┼éo┼╝y─ç d┼éu┼╝nikowi na raty d┼éug, prowizja dla kancelarii nie by┼éa wcale du┼╝a. Polecam

Marek

W naszej firmie Kancelaria Ultimatum opinie ma tylko od strony pozytywnej gdy┼╝ nigdy si─Ö na nich nie zawiedli┼Ťmy, a pieni─Ödzy sporo odzyskali i odzyskuj─ů ­čÖé

4,0 rating
12 stycznia 2019

Omawiana na tej stronie Kancelaria jest Kancelari─ů bardzo profesjonaln─ů, szybko ┼Ťwiadcz─ůc─ů us┼éugi i fachowo pomagaj─ů!!! Jestem zadowolona i polecam ich us┼éugi z ca┼éego serca poniewa┼╝ mi pomogli odzyska─ç 15 tys. euro. Znaj─ů si─Ö na „robicie” wida─ç, ┼╝e jest to profesjonalna kancelaria windykacyjna Ultimatum gdzie rzetelna obs┼éuga i indywidualne, zarazem profesjonalne zaj─Öcie si─Ö klientem to standard, kt├│ry i tak ca┼éy czas jest poodnoszony. Pomoc fachowa w ka┼╝dej dziedzinie prawa. Polecam i dzi─Ökuj─Ö

Florentyna

Renomowana Kancelaria Ultimatum opinie ma 5/5 ponieważ wszystko co tylko mogli załatwili w moim imieniu za mnie - konkretna firma windykacyjna XXI wieku z której korzystałem 3 razy

5,0 rating
9 stycznia 2019

Mog─Ö ka┼╝dej osobie poleci─ç firm─Ö Kancelaria Ultimatum opinie maj─ů zacne i pow├│d rekomendacji jest prosty – oni nam pomogli wiele racji ju┼╝ w beznadziejnych sytuacjach gdzie inne firmy m├│wi┼éy, ┼╝e si─Ö nie da, a Kancelaria Ultimatum dawa┼éa zawsze rad─Ö, a korzystamy systematycznie z ich us┼éug od 5 lub 5 lat, wi─Öc wiemy co m├│wimy. Nie trzeba obawia─ç si─Ö o nic znaj─ůc firm─Ö windykacyjn─ů Ultimatum gdy┼╝ oni za┼éatwiaj─ů za nas wszystko tzn. kompletuj─ů papiery i reprezentuj─ů nas przed s─ůd, a tak┼╝e rzecz jasna na pocz─ůtku pr├│buj─ů bez s─ůdu walczy─ç z d┼éu┼╝nikiem, ale ka┼╝dy wie jakie ma my┼Ťlenie firma, kt├│ra robi d┼éug… Bywa i tak, ┼╝e za┼éatwiaj─ů za nas dos┼éowne wszystko tylko trzeba upowa┼╝nienie napisa─ç, sprecyzowa─ç co chcemy upowa┼╝ni─ç, kogo ┼╝eby formalnie by┼éo dopi─Öte na ostatni guzik. Trzeba te┼╝ by─ç ┼Ťwiadomym, ┼╝e firm windykacyjnych jak Kancelaria Ultimatum nie przybywa za to d┼éu┼╝nik├│w robi si─Ö od groma, kt├│rzy s─ů istnymi spo┼éecznymi paso┼╝ytami, kt├│rym nie zawsze pomoc przyniesie zamierzony rezultat. Polecam

Maksymilian

Biuro Kancelaria Ultimatum opinie tylko od prawdziwych osób i firm, które korzystały z usług tegoż biura ds. zadłużonych osób

5,0 rating
18 grudnia 2018

Szybko dzia┼éaj─ů panowie z biura windykacji nale┼╝no┼Ťci, kt├│rzy potrafi─ů bez zaj─ůkni─Öcia si─Ö znale┼║─ç d┼éu┼╝nika i zmotywowa─ç go do op┼éacenia tego co powinien wcze┼Ťniej zap┼éaci─ç doliczaj─ůc takiemu oszustowi dodatkowe odsetki karne na widok kt├│rych najwi─Ökszemu d┼éu┼╝nikowi nie by┼éo by do ┼Ťmiechu. Prezentowana Kancelaria Ultimatum opinie ma zadowalaj─ůce gdy┼╝ potrafi zaj─ů─ç si─Ö interesami klienta, kt├│ry odwdzi─Öczy si─Ö i nie trzeba b─Ödzie na to d┼éugo czeka─ç. Polecam!!!

Andrzej

Genialne porady prawne z zakresu windykacji

5,0 rating
6 grudnia 2018

Mo┼╝na zawsze na Was liczy─ç! Nawet nie wiedzia┼éam wcze┼Ťniej, ┼╝e istniej─ů takie firmy jak Kancelaria Ultimatum, kt├│re bezgranicznie chc─ů pom├│c drugiemu cz┼éowiekowi i to jeszcze z mo┼╝liwo┼Ťci─ů bezp┼éatnej weryfikacji sprawy. Pomogli┼Ťcie mi najlepiej jak to by┼éo mo┼╝liwe! Wr├│c─Ö na pewno ­čÖé

Maja90320932

Kancelaria Ultimatum obs┼éuguje firmy, sp├│┼éki, przedsi─Öbiorstwa wi─Ökszego kalibru i tak samo obs┼éuguj─ů osoby prywatne chc─ůce za┼éatwi─ç indywidualn─ů spraw─Ö

5,0 rating
13 listopada 2018

Kiedy┼Ť pozna┼éem Kancelari─Ö Ultimatum jak nie mia┼éem firmy i sprawdzili si─Ö. Stety niestety po 7 czy 8 latach jako ju┼╝ przedsi─Öbiorca spotka┼éem na swojej ┼Ťcie┼╝ce zawodowej oszusta finansowego, kt├│ry dos┼éownie chcia┼é wyssa─ç pieni─ůdze z mojej firmy do zera, ale dobrze, ┼╝e zna┼éem ju┼╝ z wcze┼Ťniejszych lat Ultimatum to zg┼éosi┼éem im takiego Pana, kt├│remu si─Ö nudzi, a oni przet┼éumaczyli mu do rozumu, ┼╝e albo oddaje pieni─ůdze albo sprawa p├│jdzie do s─ůdu i 100% przegra. Odda┼é po tygodniu. Dzi─Ökuj─Ö i polecam!!!

Tymon

Mi─Ödzynarodowa sprawa

5,0 rating
13 listopada 2018

Nasze biuro korzysta z us┼éug firmy Ultimatum od wielu lat i zar├│wno radz─ů sobie ┼Ťwietnie przy krajowych post─Öpowaniach jak i przy zagranicznych delikwentach, kt├│rzy maj─ů milion innych wa┼╝niejszych wydatk├│w ni┼╝ uregulowanie d┼éugu.

Miłosz

Skuteczni

5,0 rating
13 listopada 2018

Skutecznie odzyskali wszystkie nasze nale┼╝no┼Ťci od firm, kt├│rym nie spieszy┼éo si─Ö z uregulowaniem kwestii finansowych. Dotarli do wszystkich i ┼Ťci─ůgn─Öli wszystko!!!!! POLECAM

Harbeo

Najlepsi przy sprawach alimentacyjnych

5,0 rating
13 listopada 2018

┼Üci─ůgn─Öli z ojca dziecka wszystkie pieni─ůdze, a 3 lata ucieka┼é od zap┼éacenia cho─çby 1-ej z┼éot├│wki. Co dziecko winne… Dzi─Ökuj─Ö ULTIMATUM, ┼╝e nie poddali┼Ťcie si─Ö na samym pocz─ůtku jak inni. Jak b─Öd─Ö potrzebowa┼éa jeszcze wsparcia z waszej strony na pewno wr├│c─Ö.

Wiktoria

Bardzo profesjonalne biuro windykacyjne

4,0 rating
13 listopada 2018

Kancelaria Ultimatum opinie ma wybitnie pozytywne gdy┼╝ dzia┼éa w swym fachu od 10 lat i opr├│cz znajomo┼Ťci prawa zna rynek i wiem jak my┼Ťl─ů d┼éu┼╝nicy. Dzia┼éaj─ů idealnie tylko szkoda ┼╝e tylko 1 biura w kraju, ale za to mo┼╝na zdalnie si─Ö komunikowa─ç, co uwa┼╝am za podstaw─Ö w tych czasach.

Maksymilian

KANCELARIA ULTIMATUM

5,0 rating
13 listopada 2018

Daje 5/5 ocen─Ö za pozytywnie zako┼äczone post─Öpowanie w sprawie d┼éu┼╝nika jakiego Wam poda┼éam. Dzi─Ökuj─Ö ­čÖé

Klaudia

Pozytywna opinia

5,0 rating
13 listopada 2018

Spraw─ů zaj─Öli si─Ö w maju 2018, a pieni─ůdze pod koniec sierpnia by┼éy ju┼╝ u mnie w ca┼éo┼Ťci na koncie.

Bartosz

Niezast─ůpieni przy sprawach windykacyjnych

5,0 rating
13 listopada 2018

Niezast─ůpiony partner w biznesie, kt├│ry potrafi efektywnie wp┼éyn─ů─ç na kontrahenta i zmotywowa─ç do regularnego p┼éacenia za towar lub us┼éug─Ö. Oszu┼Ťci nie maj─ů szans z tak─ů kancelari─ů windykacyjn─ů jak Ultimatum. Pozdrowienia dla Pana Marcina i Pana Rafa┼éa.

Nikodem

Sprawdzona kancelaria wierzytelno┼Ťci o dobrych opiniach

5,0 rating
13 listopada 2018

Jestem wdzi─Öczna za to ┼╝e pomagacie online, bo ja z ma┼éej miejscowo┼Ťci nie mia┼éabym szans na odzyskanie d┼éugu. Bardzo mi pomogli┼Ťcie. Dzi─Ökuje to chyba zbyt ma┼éo, ale ja naprawd─Ö jestem wdzi─Öczna za pomoc.

Anita

Cieszę się, że poznałam Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
13 listopada 2018

Kiedy┼Ť wstydzi┼éam si─Ö zwraca─ç z takim problemem do obcych, to kr─Öpuj─ůce by┼éo ale dzi┼Ť ciesz─Ö si─Ö ┼╝e zaufa┼éam, a Wy odzyskali┼Ťcie z wielk─ů klas─ů moje ci─Ö┼╝ko zarobione pieni─ůdze.

Łucja

Kancelaria Ultimatum opinie

5,0 rating
13 listopada 2018

Dzi─Ökuje za pomoc w odzyskaniu d┼éugu mimo ┼╝e na starcie nie mia┼éam kasy na zap┼éacenie dla Was za us┼éug─Ö. Odzyskali┼Ťcie d┼éug i z tej kwoty rozliczy┼éam si─Ö. To wspania┼ée rozwi─ůzanie.

Iza21098

Odzyskali dług, ale trwało to długo

3,0 rating
13 listopada 2018

Mo┼╝e i odzyskanie d┼éugu nie trwa┼éo d┼éugo, ale za to sporo czasu im zaj─Ö┼éo dotarcie do d┼éu┼╝nika, kt├│ry ukrywa┼é si─Ö na innym kontynencie. No ale suma summarum uda┼éo si─Ö wyci─ůgn─ů─ç ca┼é─ů kas─Ö. Dodam tylko, ┼╝e nigdy nie chc─ů ┼╝adnych zadatk├│w na rozpocz─Öcie dzia┼éa┼ä – jak si─Ö uda to dopiero procentowo rozlicza si─Ö z nimi. Teraz ┼╝aden oszust nie ma szans z takimi zawodowcami. Pozdrawiam Pana Marcina Protazi┼äskiego oraz jego biznesowego partnera Pana Rafa┼éa Jarockiego.

Bo┼╝ena

Pomoc przy sprawie rozwodowej

5,0 rating
13 listopada 2018

Uda┼éo si─Ö odzyska─ç pieni─ůdze, kt├│re prawnie by┼éy mi przys─ůdzone, a m─ů┼╝ po z┼éo┼Ťci i z pazerno┼Ťci nie chcia┼é odda─ç pieni─Ödzy. M─Öczy┼éam si─Ö z tym oszustem 3 lata, a┼╝ musia┼éam u┼╝y─ç radykalnych rozwi─ůza┼ä i poprosi┼éam Kancelari─Ö Ultimatum o pomoc. M─ů┼╝ ju┼╝ nie cwaniakowa┼é, pieni─ůdze w ratach odda┼é i odczepi┼é si─Ö na dobre. Panowie dzi─Ökuj─Ö za trud jaki w┼éo┼╝yli┼Ťcie w moj─ů spraw─Ö rozwodow─ů. Pozdrawiam

Halina

S─ů doskonali do ds. op┼éat likwidacyjnych z polisolokat inwestycyjnych i podobnych przedsi─Öwzi─Ö─ç

5,0 rating
13 listopada 2018

Ju┼╝ teraz ┼╝adna sprawa zwi─ůzana z polisolokat─ů nie b─Ödzie mi straszna od kiedy pozna┼éem firm─Ö Ultimatum z Warszawy.

Leon

Wszystko ok

5,0 rating
13 listopada 2018

Mo┼╝na korzysta─ç poniewa┼╝ korzysta┼éem z us┼éug windykacyjnych jakie ┼Ťwiadcz─ů i s─ů naprawd─Ö genialni.

Igor

Wdzi─Öczna klientka

5,0 rating
13 listopada 2018

Chcia┼éabym bardzo mocno podzi─Ökowa─ç za pomoc w odzyskaniu d┼éugu od telefonii kom├│rkowej. Mam 75 lat i na pewno sama z tym nie poradzi┼éabym sobie. Przesz┼éam przez ten proces dzi─Öki Wam bezbole┼Ťnie. Pozdrawiam

Jadwiga

Najlepsze biuro windykacyjne na ┼Ťwiecie

5,0 rating
13 listopada 2018

Nasza firma regularnie korzysta z biura windykacyjnego Ultimatum i nie mamy ┼╝adnych uwag. Polecamy

Zak┼éad ┼Ťlusarski

Polecam Kancelari─Ö Ultimatum do spraw windykacyjnych w kwestiach z wi─ůzanych z zapisami niedozwolonymi

5,0 rating
13 listopada 2018

Bez zaliczki z du┼╝ym zaufaniem do klienta podchodzi owa kancelaria wierzytelno┼Ťci, co mia┼éo na pewno du┼╝y wp┼éyw przy wyborze w┼éa┼Ťnie tego a nie innego biura windykacyjnego. ┼Üwietne relacje z klientem i profesjonalna obs┼éuga o ka┼╝dej porze.

Wiktor

Usługi na wysokim poziomie tylko nie ma gdzie zaparkować

4,0 rating
13 listopada 2018

Jestem zadowolony z us┼éug jakie ┼Ťwiadczy ta kancelaria tylko brakowa┼éo wolnych miejsc na parkingu. Teraz wszystko za┼éatwiam mailowo i nie musz─Ö szuka─ç miejsca do zaparkowania. Super szybko dzia┼éaj─ů.

Stanisław

Pozdrawiam

5,0 rating
13 listopada 2018

Dzi─Ökuj─Ö za pomoc za odzyskanie d┼éugu od bliskiej mi osoby. Dla mnie to by┼éa bardzo trudna sytuacja, a Wy zrobili┼Ťcie to dla mnie bezbole┼Ťnie i profesjonalnie.

R├│┼╝a87912

Sprawa przedawniona

5,0 rating
13 listopada 2018

Wykonali sumiennie us┼éug─Ö maj─ůc─ů na celu windykowanie nale┼╝no┼Ťci za spraw─Ö przedawnion─ů o kt├│rej ju┼╝ ma┼éo kto pami─Öta┼é, ale liczy si─Ö ┼╝e by┼éy dokumenty i pieni─ůdze uda┼éo si─Ö wyegzekwowa─ç. Mo┼╝na im dokumenty na maila wys┼éa─ç do weryfikacji.

Marcel

Polecam Ultimatum - korzystałem 3 razy

5,0 rating
13 listopada 2018

Zleci┼éem im sprawy pokomornicze i nie do┼Ť─ç ┼╝e nie chcieli nic kasy na start to za┼éatwili ca┼é─ů kas─Ö z odsetkami. Dobrze, ┼╝e jeszcze istniej─ů takie firmy bo najpierw robi─ů, a potem dopiero jak dobrze wykona┼éy us┼éug─Ö to dopiero rozlicza si─Ö, a nie na starcie wzi─ů─ç pieni─ůdze i potem ┼Ťciemnia─ç ┼╝e czekamy na decyzje przez rok. ┼Üwietnie si─Ö spisali si─Ö za ka┼╝dym razem!!! oby tak dalej ­čÖé

Michał

Bezproblemowe biuro ┼Ťci─ůgania nalezno┼Ťci

5,0 rating
13 listopada 2018

Kancelaria ┼Ťci─ůgaj─ůca d┼éugi pomaga nawet w beznadziejnych sytuacjach. Inni m├│wili jakie┼Ť chore sumy lub ┼╝e si─Ö nie da, a Ultimatum bez marnowania czasu postanowi┼éo spr├│bowa─ç si┼é przy mojej sprawie i z wielkim sukcesem uda┼éo si─Ö wyci─ůgn─ů─ç 100% d┼éugu. Polecam

Adam

Szybko i fachowo

5,0 rating
13 listopada 2018

U mnie za┼éatwili ┼Ťci─ůgni─Öcie d┼éugu w miesi─ůc czasu. Kancelaria nie pobiera op┼éat wst─Öpnych. Dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam

Kacper

Profesjonalne biuro windykacji nale┼╝no┼Ťci

5,0 rating
13 listopada 2018

Kancelaria windykacyjna Ultimatum to porz─ůdna firma ┼Ťwiadcz─ůca us┼éugi nie tylko w Warszawie, ale tak┼╝e w ca┼éym kraju.

Wojciech

Zadowolona firma

5,0 rating
11 listopada 2018

Wys┼éa┼éem do Ultimatum maila i po tygodniu zleci┼éem im odzyskanie wierzytelno┼Ť─ç od felernego d┼éu┼╝nika. Od razu firma podj─Ö┼éa dzia┼éania i pieni─ůdze zacz─Ö┼éy sp┼éywa─ç ju┼╝ pod 2 tygodniach.

Robatoek

U mnie zawsze KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE będzie miała znakomite za to co dla mnie uczynili

5,0 rating
11 listopada 2018

Zaj─Öli si─Ö spraw─ů jak nikt inny, zupe┼énie bez z┼éot├│wki zaliczek. Uczciwi i bardzo skuteczni potrafi─ů poda─ç pomocn─ů d┼éo┼ä ka┼╝demu cz┼éowiekowi, kt├│ry jest w potrzebie. Cud malina firma jakich nie ma wi─Öcej w kraju. SSSSSSSSuuuuuuuppppeer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tomasz

Znakomite relacje mi─Ödzy naszymi firmami s─ů od ponad 7 lat

5,0 rating
11 listopada 2018

Z Kancelari─ů wierzytelno┼Ťci Ultimatum nasza firma wsp├│┼éprace nawi─ůza┼éa za po┼Ťrednictwem Windykacja-Polska.pl – by┼é to idealny wyznacznik jako┼Ťci. Przes┼éana zosta┼éa sprawa na d┼éu┼╝nika, kt├│ry nie chcia┼é regularnie sp┼éaca─ç zobowi─ůza┼ä finansowych. W toku windykacji Kancelaria Ultimatum bardzo szybko odzyska┼éa dla mnie wszystkie pieni─ůdze, kt├│re ten oszust mi „wisia┼é” za co jestem wdzi─Öczny i w pe┼éni rekomenduj─Ö t─ů firm─Ö za profesjonalizm i fachowe podej┼Ťcie do tematu windykacji.

Helena z Ryk├│w

Co┼Ť dla alimenciarzy

5,0 rating
11 listopada 2018

Najgorsze s─ů d┼éugi od alimenciarzy ale Wy i z takim problemem poradzili┼Ťcie sobie i co najwa┼╝niejsze za us┼éug─Ö zap┼éaci┼éam po ┼Ťwietnie wykonanej pracy, dzi─Ökuje za wszystko ­čÖé

Teresa49812

Kole┼╝anka od siedmiu bole┼Ťci

4,0 rating
11 listopada 2018

Po┼╝yczy┼éam kole┼╝ance 10 000 z┼é niby na leczenie, mia┼éa odda─ç za miesi─ůc ale wyjecha┼éa za granice, a z ni─ů moje pieni─ůdze. Wasi profesjonali┼Ťci i z takim problemem poradzili sobie szybko i sprawnie ,brawo ,brawo ,brawo !!!

Jadzia2139

W oczekiwaniu na pieni─ůdze

5,0 rating
11 listopada 2018

Na szcz─Ö┼Ťcie ju┼╝ wp┼éaci┼éem pieni─ůdze i pozosta┼éo mi tylko czeka─ç na owocny fina┼é sprawy. Czy da si─Ö przyspieszy─ç dzia┼éania tej kancelarii windykacyjnej? np. m├│g┼ébym skompletowa─ç w mi─Ödzyczasie dokumentacje, orientuje si─Ö kto┼Ť?????????????????

Radek

Ju┼╝ nigdy nie wezm─Ö telefonu na abonament

4,0 rating
11 listopada 2018

D┼éug telefonii kom├│rkowej za nieprawid┼éowo naliczony rachunek m─Öczy┼é mnie d┼éugo, zaufa┼éam Wam ale nie ukrywam ze byli┼Ťcie ostatni─ů desk─ů ratunku. Moje zaskoczenie by┼éo ogromne gdy okaza┼éo si─Ö ze szybko odzyskali┼Ťcie d┼éug. Precz z oszustami telekomunikacyjnymi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leonora

Zadowolona w 101%

3,0 rating
11 listopada 2018

Zawsze by┼éam uparta i my┼Ťla┼éam ze wyegzekwowanie d┼éugu od by┼éego m─Ö┼╝a, kt├│ry okaza┼é si─Ö oszustem to pryszcz i nic trudnego. Boryka┼éam si─Ö sama 5 lat i przez przypadek trafi┼éam na Kancelari─Ö Ultimatum. Pomogli┼Ťcie i co najwa┼╝niejsze szybko i sprawnie. Jeste┼Ťcie profesjonalistami z krwi i ko┼Ťci. Rekomenduj─Ö Wasze dzia┼éania wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilona

Chętnie przetestuje ich usługi

2,0 rating
11 listopada 2018

Co musz─Ö mie─ç ┼╝eby zg┼éosi─ç si─Ö do nich tzn. jakie dokumenty? Zadowoleni jeste┼Ťcie z us┼éug jakie ┼Ťwiadcz─ů na terenie mazowieckim?

Norbert

Firma?

5,0 rating
11 listopada 2018

Przecie┼╝ to nie zwyk┼éa firma tylko Kancelaria pomagaj─ůca osobom, kt├│re zosta┼éy pokrzywdzone i oszukane przez oszust├│w i kr─Ötaczy, kt├│rzy umiej─ů tylko bra─ç a oddawa─ç ju┼╝ nie. Trafi┼éem na t─ů firm─Ö przez przypadek, a mo┼╝e bardziej z przymusu i nie ┼╝a┼éuje sekundy jak─ů po┼Ťwieci┼éem na rozmowy z Panem Marcinem i Rafa┼éem o metodach w jaki spos├│b mo┼╝na odzyska─ç m├│j d┼éug nie szarpi─ůc nerw├│w i nie naci─ůgaj─ůc bud┼╝etu. Ultimatum rz─ůdzi w Polsce!!!!!!!!!!

Robest

Jak można się do nich zgłosić?

3,0 rating
11 listopada 2018

Pracuj─ů oni jutro????????? Dzwoni┼éem dzisiaj mo┼╝e przez to ┼╝e ┼Ťwi─Öto ale nie odbierali. Kiedy pracuj─ů? tzn. od kiedy? od poniedzia┼éku czy od wtorku?

Jurek

S─ů spoko i dzia┼éaj─ů zawsze zgodnie z literatur─ů prawa

5,0 rating
11 listopada 2018

W naszym przypadku wsp├│┼éprac─Ö w kwestii odzyskiwania nale┼╝no┼Ťci z Kancelari─ů Ultimatum nawi─ůza┼éem za po┼Ťrednictwem strony windykacja-polska.pl na kt├│rej znale┼║─ç mo┼╝na opinie o firmach windykacyjnych. Ca┼éo┼Ť─ç d┼éugu w 100% odzyskali i zako┼äczone post─Öpowanie pozytywnie. W 100% zadowolony z us┼éugi i mog─Ö z r─Ök─ů na sercu poleci─ç firm─Ö ULTIMATUM. Tyle w temacie. Pozdro mordeczki!!!!!!!!!!!!!!!

Waldemar

Piszcie go┼é─ůczbeczki na mejla

2,0 rating
11 listopada 2018

Prosz─Ö tych kt├│rzy z nimi wsp├│┼épracowali proszeni s─ů o maila na adres [email protected] bo chcia┼éabym wsi─Ö czego┼Ť wi─Öc─Ö o nich dowiedzi─Ö─ç. Dzi─Öki wielkie moje robaczki kochane.

Mariola

Współpraca na wysokim poziomie

5,0 rating
11 listopada 2018

Witam wszystkich. Te┼╝ nale┼╝─Ö do zadowolonych Klient├│w, zg┼éosi┼éam si─Ö do nich to Pan z Ultimatum poinformowa┼é mnie ┼╝e wystawi mi faktur─Ö ale nie przed pozytywnym fina┼éem sprawy – nie chcia┼é ani z┼éot├│wki zaliczki. Z ch─Öci─ů skorzystam jeszcze raz z takowych us┼éug windykacyjnych jakie prowadzi ta kancelaria wierzytelno┼Ťci.

Krystyna

Kancelaria Ultimatum opinie ma zacne ja przysta┼éo na profesjonalist├│w - odzyskuj─ů d┼éugi w mgnieniu oka

5,0 rating
11 listopada 2018

Sprawa trafi┼éa do S─ůdu i w niespe┼éna 3 miesi─ůce pieni─ů┼╝ki trafi┼éy z powrotem do mnie na konto bankowe. Z ca┼éego serca dzi─Ökuj─Ö.

Basia

Szybko reaguj─ů na pisma

5,0 rating
11 listopada 2018

A ja s┼éysza┼éam o nich du┼╝o dobrego i do nich wczoraj wys┼éa┼éam dokumenty, bo chcia┼éam odzyska─ç swoje pieni─ůdze od d┼éu┼╝nika ile mam czeka─ç na odpowied┼║? Wydaj─ů si─Ö by─ç najsensowniejszym rozwi─ůzaniem na rynku windykacji.

Marianna

Wszystko w porz─ůdeczku z nimi mo┼╝na korzysta─ç i ich us┼éug

5,0 rating
11 listopada 2018

W kwietniu 2016 roku wp┼éaci┼éam na 3 rozprawy, prosi┼éam o podanie sygnatury akt za┼éatwili wszystko od r─Öki i jestem naprawd─Ö super uszcz─Ö┼Ťliwiona. Znaj─ů si─Ö na S─ůdzie i post─Öpowaniach jakie tam maj─ů miejsce. U nas p├│┼é roku odzyskiwali 200 000 z┼é, ale dali rad─Ö.

Zakład kamieniarski

Polecam firm─Ö Ultimatum

5,0 rating
11 listopada 2018

Dzi─Öki odzyskanej przez was ca┼éo┼Ťci kwoty mog┼éam zainwestowa─ç w leczenie dziecka, jeste┼Ťcie bardzo pomocni za co jestem bardzo wdzi─Öczna. ┼╗aden oszust teraz nie stanie mi na drodze jak znam Was, dlatego jak b─Öd─Ö potrzebowa┼éa waszej pomocy b─Öd─Ö dzwoni┼éa.

Bo┼╝ena

Uwolnieni od problem├│w finansowych

5,0 rating
11 listopada 2018

Walczy┼éam z d┼éu┼╝nikiem 10 lat, a wy po 7 miesi─ůcach odzyskali┼Ťcie pieni─ůdze i to z odsetkami, dzi─Ökuje ja i m├│j syn. Gdyby nie Kancelaria Ultimatum nigdy by┼Ťmy sobie nie poradzili z problemem odzyskania d┼éugu od oszusta. Jestem bardzo zadowolona z Waszych us┼éug i mog─Ö ┼Ťmia┼éo poleci─ç Wasz─ů firm─Ö ka┼╝dej osobie bez znaczenia na zasobno┼Ť─ç portfela.

Zosia

Odzyskanie pieniędzy trwało 1,5 tygodnia dłużej niż zadeklarowali

1,0 rating
11 listopada 2018

Sp├│┼║nili si─Ö – zamiast 3 tygodni odzyskiwali d┼éug miesi─ůc czasu tj. 4,5 tygodnia przez to nie pojecha┼éam na wycieczk─Ö. W rekompensacie podarowali mi koszty prowadzenia post─Öpowania, ale dla mnie i tak to nie ma znaczenia jak przepad┼é mi taki wyjazd egzotyczny ­čÖü Co ja biedna mog┼éam zrobi─ç jak nie mia┼éam nawet z┼éot├│wki to jak ja bym tam na wyje┼║dzie ┼╝y┼éa……. no normalnie tragedia i rozpacz…… dobrze ┼╝e chocia┼╝ odzyskali d┼éug w ca┼éo┼Ťci ­čÖé

Lukrecja

Jestem szcz─Ö┼Ťliwa, dzi─Öki firmie Ultimatum

5,0 rating
11 listopada 2018

Pomogli┼Ťcie kiedy ju┼╝ straci┼éam nadzieje, dzi─Ökuje! Oszust popami─Öta Was na d┼éugo. Gdyby nie Kancelaria Ultimatum pieni─ůdze nigdy by do mnie nie wr├│ci┼éy. Wiem, ┼╝e nie nale┼╝a┼éa ta sprawa do najprostszych, ale wsp├│lnymi si┼éami, du┼╝─ů dawk─ů determinacji poradzili┼Ťmy sobie z wszystkimi formalno┼Ťciami. Pozdrawiam i jak b─Ödzie (oby nie) taka potrzeba na pewno wr├│c─Ö do Was, gdy┼╝ jestem pewna ┼╝e nikt tak nie za┼éatwi oszust├│w jak Kancelaria Ultimatum !!!!!

Klaudia

Opinie klient├│w o Kancelaria Wierzytelno┼Ťci Ultimatum Warszawa

4,0 rating
11 listopada 2018

Kontakt do Kancelarii Ultimatum dosta┼éam od znajomego, kt├│ry z nimi wsp├│┼épracuje od d┼éu┼╝szego czasu i ma o nich ┼Ťwietne zdanie. Mia┼éam problem z nieterminowymi firmami. Na 5 przekazanych spraw 4 zosta┼éy w ca┼éo┼Ťci odzyskane, a jedna jest w trakcie, ale jest to bardzo trudny d┼éu┼╝nik z komornikami na czele. W pe┼éni jestem usatysfakcjonowana z efekt├│w pracy i polecam za skuteczno┼Ť─ç, mogliby mie─ç wi─Öcej biur w kraju, ale mo┼╝na mailowo wszystko za┼éatwi─ç jak kto┼Ť nie potrzebuje porozmawia─ç w cztery oczy.

Sandra

Złota 59, 00-120 Warszawa

5,0 rating
11 listopada 2018

Dosta┼éam wasz─ů wizyt├│wk─Ö od kole┼╝anki i by┼é to najlepszy prezent od ┼╝ycia, dzi─Ökuje bardzo. Swoj─ů drog─ů ┼éadnie za┼éatwili┼Ťcie tego oszusta, kt├│ry udawa┼é ┼╝e nie wie czy musia┼é oddawa─ç pieni─ůdze… Elegancko i brawurowo mnie obs┼éu┼╝yli┼Ťcie.

Ewelina

Zadowolona

5,0 rating
11 listopada 2018

Szkoda ┼╝e tak ma┼éo ludzi wie o WAS, bo wasz─ů wizyt├│wk─Ö powinien ka┼╝dy cz┼éowiek dosta─ç na 18 urodziny ­čÖé Pozdrawiam i ┼╝ycz─Ö kolejnych sukces├│w!

Jola

Oszu┼Ťci nie maj─ů z t─ů kancelari─ů wierzytelno┼Ťci najmniejszych szans

5,0 rating
11 listopada 2018

W Niemczech mam sp├│┼ék─Ö zajmuj─ůc─ů si─Ö sprz─ůtaniem, dzi─Öki tej stronie nawi─ůza┼éam wsp├│┼éprac─Ö z Kancelari─ů Ultimatum. Mia┼éem problem ze sp├│┼ékami, kt├│re nie uregulowa┼éy kwestii finansowych za nasze us┼éugi. Po przekazaniu dokument├│w do tego biura windykacyjnego odzyskali moje pieni─ůdze, za co dzi─Ökuj─Ö firmie ULTIMATUM. Dzi─Ökuj─Ö i jeste┼Ťmy jak by co w kontakcie.

Adrian

Wszystko przebieg┼éo pomy┼Ťlnie

5,0 rating
11 listopada 2018

┼╗ycie mo┼╝na zacz─ů─ç od pocz─ůtku po tym jak odzyskali┼Ťcie moje pieni─ůdze od by┼éego m─Ö┼╝a, a wiem ┼╝e nie by┼éo to ┼éatwe. Dzi─Ökuj─Ö za trud jaki w┼éo┼╝yli┼Ťcie, aby uwolni─ç mnie od tego oszusta i pomy┼Ťle─ç, ┼╝e zrobili┼Ťcie to bez konieczno┼Ťci p┼éacenia na starcie za cokolwiek.

Kaja

Kancelaria wierzytelno┼Ťci - odd┼éu┼╝anie kompleksowe

5,0 rating
11 listopada 2018

Jestem bardzo mile zaskoczona szybko┼Ťci─ů z jak─ů dzia┼éacie, a by┼éo to ekspresowe dzia┼éanie. Kancelaria Ultimatum opinie ode mnie ma wzorow─ů poniewa┼╝ wywi─ůzali si─Ö z powierzonego im zadania szybciej ni┼╝ zadeklarowali na pocz─ůtku. Pieni─ůdze wr├│ci┼éy.

Jagoda

Super współpraca

5,0 rating
11 listopada 2018

Dzi─Ökuj─Ö to za ma┼éo ,pomogli┼Ťcie odzyska─ç moje pieni─ůdze kt├│re ┼║le zainwestowa┼éam bo w biznes z by┼é─ů przyjaci├│┼ék─ů a ta po prostu chcia┼éa zaw┼éadn─ů─ç moje pieni─ůdze.

Biznesmenka

Pomagaj─ů bez zaliczek

1,0 rating
11 listopada 2018

Korzysta┼éem i musz─Ö si─Ö podzieli─ç z Wami tym, ┼╝e jest to chyba jedyna taka Kancelaria wierzytelno┼Ťci, co nie bierze kasy za zaj─Öcie si─Ö spraw─ů. U mnie by┼éo tak, ┼╝e poszed┼éem powiedzia┼éem jak wygl─ůda sprawa i oni zaproponowali mi ┼╝e bez ┼╝adnej zaliczki spr├│buj─ů si─Ö spraw─ů zaj─ů─ç. Da┼éem pe┼énomocnictwa, nic nie p┼éaci┼éem i my┼Ťla┼éem ┼╝e nic z tego nie b─Ödzie, ale nie mia┼éem nic do stracenia i zaryzykowa┼éem. Dzisiaj jestem happy poniewa┼╝ odzyskali ca┼ée zad┼éu┼╝enie wraz z odsetkami. Polecam wszystkim niezdecydowanym – s─ů idealnym batem na oszust├│w!!!

Marek

Szkoda ┼╝e nie maj─ů biura Ko┼éobrzegu, ale mailowo i korespondencyjnie mo┼╝na si─Ö komunikowa─ç - tak u mnie odzyskali pieni─ůdze!

4,0 rating
11 listopada 2018

Jeste┼Ťcie profesjonalistami i znacie si─Ö na windykacji d┼éug├│w jak ma┼éo kto, ogromnie dzi─Ökuje za pomoc w odzyskaniu d┼éugu od pracodawcy za granic─ů. Wiem, ┼╝e nie by┼éo ┼éatwo, ale dali┼Ťcie rad─Ö za co ogromnie wam dzi─Ökuj─Ö i oczywi┼Ťcie opinie Kancelaria Ultimatum dla mnie ma jak najlepsz─ů.

Wandexo

Kancelaria Ultimatum idealn─ů firm─ů na oszust├│w finansowych

5,0 rating
11 listopada 2018

Dzi─Ökuje za to ze pomogli┼Ťcie mi odzyska─ç d┼éug od nieuczciwego Biura Podr├│┼╝y. Po 5 latach samotnej walki podda┼éam si─Ö ale przez przypadek trafi┼éam na Was i po 3 miesi─ůcach kasa z odsetkami by┼éa na moim koncie.

Maja

Chwalę ich za to co dla mnie zrobiła Kancelaria Ultimatim

5,0 rating
11 listopada 2018

Rekomenduj─Ö us┼éugi firmy Ultimatum reprezentowan─ů przez Pana Rafa┼éa Jarockiego i Pana Marcina Protazi┼äskiego. Kancelaria jest rzetelna i skuteczna w odzyskiwaniu nale┼╝no┼Ťci od nieuczciwych kontrahent├│w. Mojej firmie pomog┼éa odzyska─ç zaleg┼ée nale┼╝no┼Ťci i nadal korzystam z ich us┼éug. Pozdrawiam Ultimatum o moich by┼éych oszust├│w, kt├│rzy szybciutko sp┼éacili d┼éugi za swe b┼é─Ödy ­čÖé

Piotrek

Znam i mog─Ö ┼Ťmia┼éo poleci─ç

5,0 rating
11 listopada 2018

Kancelaria Ultimatum opinie ma nie najgorsze gdy┼╝ rzeczywi┼Ťcie i sumiennie pomaga osobom prywatnym i firmom w uporaniu si─Ö z oszustami, kt├│rzy zwlekaj─ů z uregulowaniem op┼éat za podstawowe us┼éugi czy produkty jak np. op┼éaty abonamentowe, nieterminowe sp┼éaty po┼╝yczek bankowych i milion innych rzeczy, kt├│re s─ů zawsze na drugim miejscu do op┼éacenia.

Monika

Rekomenduj─Ö to biuro windykacyjne aczkolwiek mogliby szybciej dzia┼éa─ç bo u mnie ponad miesi─ůc ┼Ťci─ůgali d┼éug

4,0 rating
11 listopada 2018

W moim przypadku sam chcia┼éem na w┼éasn─ů r─Ök─Ö odzyska─ç d┼éug i ci─ůgn─Ö┼éo si─Ö to 2 lata bez wi─Ökszego skutku. Znalaz┼éem w internecie wizyt├│wk─Ö firmy o nazwie Kancelaria Ultimatum, kt├│ra swoj─ů kreatywno┼Ťci─ů obdarzy┼éa moj─ů spraw─Ö i nie mog─Ö narzeka─ç na ich dzia┼éania z tym ┼╝e zaj─Ö┼éo im to 5 tygodni, m├│wili ┼╝e 3 tygodnie szukanie d┼éu┼╝nika zaj─Ö┼éo, wiec dostaj─ů ode mnie 4 gwiazdki dla motywacji.

Klemens

Polecam za odzyskanie pieni─Ödzy od oszusta, kt├│ry nie chcia┼é odda─ç ┼Ťrodk├│w finansowych za utarg z biznesu

1,0 rating
11 listopada 2018

Historia zacz─Ö┼éa si─Ö niewinnie tzn. ju┼╝ w 2000 roku pozna┼éem ┼üukasza z kt├│rym wpadli┼Ťmy na pomys┼é wsp├│lnego otworzenia zajazdu. Na pocz─ůtku by┼éo dobrze, a nawet bardzo dobrze bo pieni─ůdze by┼éy z racji tego, ┼╝e by┼é to zajad umiejscowiony przy ruchliwej drodze no, ale nic nie trwa wiecznie. ┼üukasz ┼╝y┼é na coraz wy┼╝szym poziomie, a┼╝ zacz─ů┼é oszukiwa─ç mnie z utargiem, ale by┼éo wszystko w dokumentach ok tylko przelewy za ma┼ée robi┼é, a┼╝ si─Ö ulotni┼é. Zg┼éosi┼éem si─Ö do przyjaciela, kt├│ry bez namys┼éu powiedzia┼é, ┼╝e Kancelaria Ultimatum ┼Ťciga w┼éa┼Ťnie takich to gagat├│w i rzeczywi┼Ťcie Pan Rafa┼é Jarocki namierzy┼é mojego wsp├│lnika i odzyskali d┼éug w ca┼éo┼Ťci, kt├│ry wr├│ci┼é do mnie na konto. Dzi─Ökuj─Ö bardzo!!!

Michał

Kancelaria Ultimatum Polsat

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Us┼éysza┼éam o tej firmie z telewizji Polsat, ale te┼╝ znajomy korzysta┼é i m├│wi┼é, ┼╝e s─ů bardzo solidni i skuteczni, wi─Öc nie mia┼éem nic do stracenia bo oni nie pobieraj─ů zaliczek i uda┼éem si─Ö do ich biura windykacyjnego. Og├│lna ocena 5/5 poniewa┼╝ maj─ů atrakcyjn─ů cenowo ofert─Ö i szybko odzyskuj─ů d┼éugi od oszust├│w.

Paweł

Opinia Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Dzi─Ökuje, dzi─Ökuje i raz jeszcze dzi─Ökuje, jeste┼Ťcie wielcy, beznadziejna spraw─Ö za┼éatwili┼Ťcie naprawd─Ö w expresowym tempie. Wida─ç, ┼╝e znacie si─Ö na swym fachu ­čÖé

Klientka prywatna

Bat na dłużników

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

M├│wi─ů ze pieni─ůdze szcz─Ö┼Ťcia nie daj─ů, mi da┼éy poniewa┼╝ opr├│cz moich pieni─Ödzy firma ta pomog┼éa mi odzyska─ç wiar─Ö w sprawiedliwo┼Ť─ç. Ultimatum to bat na oszust├│w jakich ma┼éo – super organizacja.

Poldek

Kancelaria Ultimatum Opinie

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

To nie tylko pomoc w odzyskaniu ci─Ö┼╝ko zarobionej kasy ale i ogromna pomoc psychologiczna.

Weronika

Zadowolona Klienta z Warszawy

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Odzyska┼éam pieni─ůdze, a ju┼╝ nie wierzy┼éam w to, warto zaufa─ç Kancelarii Ultimatum, warto poprosi─ç, dzi─Ökuj─Ö za wszystko!

Uszcz─Ö┼Ťliwiona klientka

Odzyskane pieni─ůdze od wsp├│lniczki

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Wsp├│lniczka biznesowa odchodz─ůc od sp├│┼éki zostawi┼éa mnie z ogromnym d┼éugiem, bo zamiast op┼éat robi┼éa wp┼éaty na prywatne konto. My┼Ťla┼éam ┼╝e to beznadziejny przypadek, ale ta wyj─ůtkowa firma poradzi┼éa sobie z tym. Wsp├│┼épraca na 6 z + ­čÖé

Wanda

Odzyskane pieni─ůdze od by┼éej przyjaci├│┼éki

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Polecam ta wyj─ůtkow─ů firm─Ö kt├│ra pomog┼éa mi w odzyskaniu pieni─Ödzy od by┼éej przyjaci├│┼éki .Gdy spisali┼Ťmy umow─Ö po┼╝yczaj─ůc jej na auto 10 000 z┼é czu┼éam si─Ö bezpieczna. Ale ona wyjecha┼éa zagranice i nie mia┼éa ochoty na zwrot. Jednak pokona┼éam wstyd i zg┼éosi┼éam si─Ö do tej genialnej firmy. Na zwrot czeka┼éam rok, ale wyp┼éacono mi i ┼╝yje spokojnie.

Olga

Wszystko załatwione na perfekt

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Moja historia pewnie nie jest wyj─ůtkowa, niby niedu┼╝a kwota, ale zad┼éu┼╝enie firmy u kt├│rej wykupi┼éam abonament, a po paru miesi─ůcach ÔÇ×zwin─Öli si─ÖÔÇŁ bardzo mnie m─Öczy┼éa. Dzi┼Ť jestem szcz─Ö┼Ťliwa, bo nie wolno oszukiwa─ç nikogo, rozwijajcie si─Ö i pomagajcie potrzebuj─ůcym. Super sprawna komunikacja.

Kasia

Dług za wycieczkę

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Szybko┼Ť─ç i profesjonalno┼Ť─ç jest genialna. Odzyska┼éam pieni─ůdze, kt├│re wp┼éaci┼éam na wycieczk─Ö, a nigdy do niej nie dosz┼éo. Stokrotnie dzi─Ökuje, pomagajcie dalej ludziom bo warto. Polecam

Turystka

Allegrowy oszust

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Dzi─Ökuj─Ö za pomoc w odzyskaniu pieni─Ödzy od nieuczciwego allegrowicza. Odes┼éa┼éam uszkodzony produkt, a Pan nawet nie mia┼é ochoty odda─ç mi r├│wnowarto┼Ťci produktu. Ja ci─Ö┼╝ko pracowa┼éam, aby zarobi─ç na ten aparat fotograficzny, a Pan chcia┼é mnie oszuka─ç, niestety nie uda┼éo mu si─Ö. Dzi─Ökuj─Ö Ultimatum

Klient prywatny

Wszystko pozytywnie

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Ostatnio przes┼éana oferta Kancelarii Ultimatum jest bardzo interesuj─ůca. Korzysta┼éam 3 razy i musz─Ö powiedzie─ç, ┼╝e je┼╝eli chodzi o podej┼Ťcie do sprawy windykacyjnej oraz sposobu jej rozwi─ůzania, a tak┼╝e koszta z tym zwi─ůzane s─ů nie do zast─ůpienia.

Lukrecja

T─Öpi─ů oszust├│w finansowych

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Pracownik├│w firmy Ultimatum mog─Ö poleci─ç za szybkie za┼éatwienie sprawy i fachowe podej┼Ťcie do klienta, a tak┼╝e obszern─ů wiedz─Ö z zakresu oferowanych us┼éug jak np. prawo, windykacja. Moj─ů spraw─Ö bardzo ┼éadnie za┼éatwili.

Krzysiu

Świetna współpraca od 5 lat

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Nasze firmy wsp├│┼épracuj─ů mi─Ödzy sob─ů od ponad 5 lat i jeste┼Ťmy zadowoleni ze wsp├│┼épracy. Nie mamy zaleg┼éych nieop┼éaconych fv, a p┼éatno┼Ťci odbywaj─ů si─Ö na bie┼╝─ůco.

Karol

Naprawd─Ö dobre biuro odzyskuj─ůce pieni─ůdze

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

W moim przypadku od samego pocz─ůtku rozmowy przebieg┼éy w bardzo mi┼éej atmosferze. Z konsultacji prawnych przeprowadzonych z firm─ů ULTIMATUM wywnioskowa┼éem, ┼╝e maj─ů bardzo fachowe podej┼Ťcie do klienta i znaj─ů si─Ö na swojej profesji za co otrzymuj─ů ode mnie 5 gwiazdek.

Hurtownia zoologiczna

Pozytywna opinia od wiernego klienta

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Moja sprawa windykacyjna jest na bardzo dobrej drodze. Firma Ultimatum bardzo profesjonalnie podesz┼éa do zaoferowanego jej zlecenia za co bardzo dzi─Ökuj─Ö. D┼éu┼╝nik ju┼╝ si─Ö kontaktowa┼é i chce sam odda─ç pieni─ůdze.

Zygmunt

KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Niezwykle przyjemnie i przejrzy┼Ťcie przedstawiono post─Öpowanie sprawy i harmonogram prac. A polecam za zorganizowany tryb pracy i za to, ┼╝e POTRAFI─ä odzyska─ç pieni─ůdze, a nie marnuj─ů tylko czas jak inne konkurencyjne firmy..

Janek

Dzi─Ökuj─Ö Panowie!

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Pomys┼éowe dochodzenie praw poszkodowanych os├│b, a w dodatku kreatywnie i odpowiednio zadawane pytania, kt├│re nie zosta┼éy bez odpowiedzi za co du┼╝y plus i ┼Ťwiadczy to o tym, ┼╝e znaj─ů si─Ö na swojej pracy – sprawa wygrana, wi─Öc polecam ich na maxa.

Dagmara

Wsp├│┼épraca z Kancelari─ů Ultimatum odby┼éa si─Ö profesjonalnie

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Osobi┼Ťcie bardzo polecam za profesjonalizm, efektywno┼Ť─ç, szybko┼Ť─ç dzia┼éania, przejrzysto┼Ť─ç oferty, koszty us┼éug no i przede wszystkim to ┼╝e „nie owijanie w bawe┼én─Ö”. D┼éu┼╝nicy z tym biurem windykacyjnym wiedz─ů doskonale, ┼╝e nie maj─ů ┼╝adnych szans.

Heniek

Usługi na wysokim poziomie

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Jestem zadowolony z us┼éug jakie ┼Ťwiadczy Kancelaria Ultimatum. Na pewno skorzystam drugi raz o ile b─Ödzie taka potrzeba.

Radca prawny

Kancelaria Ultimatum Opinie

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Firma ULTIMATUM to solidna i fachowa kancelaria windykacyjna, konkretna – osobi┼Ťci uwa┼╝am, ┼╝e super przedstawiaj─ůca swoja ofert─Ö z co otrzymuj─ů ode mnie kolejnego plusa.

Hubert

Można korzystać i usług firmy Ultimatum

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Wszystko w jak najlepszym porz─ůdku, d┼éug zosta┼é odzyskany w p├│┼é roku, ale w 100%. Nie p┼éaci┼éam ┼╝adnych zaliczek czy innych pocz─ůtkowych op┼éat. Polecam

Monika

100% satysfakcji z usług

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Oszu┼Ťci nie maj─ů z Ultimatum ┼╝adnych szans. S─ů naprawd─Ö The Best w tym co robi─ů i nie ma drugiej takiej firmy w ca┼éym kraju.

Gabi

Jak najbardziej POLECAM KANCELARI─ś ULTIMATUM

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

… za szybkie i profesjonalne dzia┼éania windykacyjne oraz za fachowe za┼éatwienie sprawy z d┼éu┼╝nikiem, kt├│ry finalnie okaza┼é si─Ö znanym policji oszustem.

Martyna

Rozmowa między naszymi firmami zawsze odbywa się bez zastrzeżeń. Szybki i rzeczowy kontakt.

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Jak dzwoni┼éam do biura Ultimatum to rozmowa by┼éa telefoniczna, wi─Öc nie by┼éo konieczno┼Ťci wychodzenia z domu. Us┼éysza┼éam od tego biura windykacyjnego ofert─Ö, opisa┼éam sytuacj─Ö i zada┼éam du┼╝o pyta┼ä, na kt├│re na ca┼ée szcz─Ö┼Ťcie otrzyma┼éam konkretne odpowiedzi..

Zadowolona klientka

B─Öd─ůc w biurze Ultimatum rozmowa przebiega┼éa w przyjaznej i komfortowej dla mnie atmosferze

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Jak chcia┼éam si─Ö dowiedzie─ç czego┼Ť wi─Öcej to oferta zosta┼éa mi przedstawiona telefonicznie co spowodowa┼éo zainteresowanie z mojej strony, wys┼éa┼éam dokumenty (bez zaliczki czy te┼╝ op┼éat wst─Öpnych) i odzyskali ca┼é─ů kwot─Ö, co prawda by┼éo to oko┼éo 3 miesi─ůce, ale dali w pe┼éni rad─Ö.

Piotrek

Widzia┼éam ich w telewizji Polsat i po przetestowaniu ich na w┼éasnej sk├│rze musz─Ö przyzna─ç, ┼╝e s─ů bardzo skuteczni

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Idealna firma windykacyjna do t─Öpienia oszust├│w finansowych, kt├│rzy maj─ů d┼éugi u os├│b prywatnych i biznesowych. Kancelaria Ultimatum jest ok.

Zykfryd

Kancelaria Ultimatum OPINIE

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

Niezwykle rzeczowo i szybko, bez zb─Ödnego gadania, w moim przypadku mia┼éem urlop, a nie uprzedzi┼éem i firma odezwa┼éa si─Ö ponownie po jakim┼Ť czasie i poprosi┼éa o przes┼éanie dokument├│w. Ciesz─Ö si─Ö ┼╝e nie zapomnieli o mnie gdy┼╝ dalej bym mia┼é nie odzyskany d┼éug, a tak pieni─ůdze od tego oszusta trafi┼éy do mnie na konto.

Tomek

Kancelaria Ultimatum oszu┼Ťci finansowi

5,0 rating
21 pa┼║dziernika 2018

S─ůdz─Ö, ┼╝e szybko┼Ť─ç dzia┼éania, a tak┼╝e fachowe przej─Öcie sprawy by┼éo decyduj─ůce przy wyborze firmy Ultimatum, kt├│ra perfekcyjnie t─Öpi oszust├│w finansowych. Polecam to biuro windykacyjne ­čÖé

Maja

Firma windykacyjna, kt├│ra przede wszystkim pomaga potrzebuj─ůcym

5,0 rating
17 pa┼║dziernika 2018

Znana i lubiana Kancelaria windykacyjna Ultimatum cieszy si─Ö ┼Ťwietn─ů renom─ů w┼Ťr├│d klient├│w biznesowych i prywatnym, kt├│rym pomogli odzyska─ç ┼é─ůcznie ponad kilka milion├│w z┼éotych na prze┼éomie 15 lat. Nie wiem czy uda┼éo si─Ö Wam zobaczy─ç program w polsacie na kt├│rym jednoznacznie mo┼╝emy dostrzec i jednoznacznie potwierdzi─ç ┼╝e nikomu nie podaruj─ů. Konkretny pozytyw!

Leopold

Partner biznesowy niezb─Ödny przy operacjach windykacyjnych

5,0 rating
16 pa┼║dziernika 2018

Mieli┼Ťmy jednego takiego kontrahenta (o kt├│rym d┼éugo nie zapomnimy), kt├│ry „zapomina┼é” p┼éaci─ç za towar, p┼éaci┼é w ratach, op├│┼║nienia by┼éy i na sam koniec nabra┼é na mas─Ö towaru i znikn─ů┼é. Dobrze, ┼╝e Kancelaria Ultimatum ┼Ťci─ůgn─Ö┼éa z niego ca┼éy d┼éug co do z┼éot├│wki i teraz nasz firmowy oszust i naci─ůgacz ten znany wszystkim d┼éu┼╝nik zosta┼é puszczony w skarpetkach i ju┼╝ na pewno nigdy nikogo nie okantuje.

Bolesław

Warto mie─ç tak─ů firm─Ö windykacyjn─ů po swojej stronie

5,0 rating
15 pa┼║dziernika 2018

S─ů najlepsi do ┼Ťcigania ka┼╝dego oszusta bez znaczenia gdzie si─Ö ukrywa to Kancelaria Ultimatum wytropi jego osob─Ö i ┼Ťci─ůgnie z niego wszystkie zaleg┼ée pieni─ůdze. U nas w firmie pilnuj─ů wszystkich przeterminowanych p┼éatno┼Ťci i nie mo┼╝emy narzeka─ç.

Mirexoon

Windykacja najlepsza w kraju

5,0 rating
14 pa┼║dziernika 2018

Pomagaj─ů ka┼╝dej osobie w potrzebie i na dodatek nie pobieraj─ů zaliczek za zaj─Öcie si─Ö nasz─ů spraw─ů. Wszystko maj─ů zorganizowane i ca┼éy proces odzyskiwania d┼éugu przebiega w przyspieszonym tempie. Polecam wszystkim

Heniek

Powr├│t do normalno┼Ťci

5,0 rating
13 pa┼║dziernika 2018

D┼éugi z zaleg┼éych pobor├│w od by┼éych pracodawc├│w nie dawa┼éy mi wr├│ci─ç do normalno┼Ťci. Zwr├│ci┼éam si─Ö do firmy Ultimatum i odzyskali ca┼éo┼Ť─ç bez mojego udzia┼éu, a ja ju┼╝ nie chcia┼éam patrze─ç na ludzi kt├│rzy zniszczyli moje ┼╝ycie. Polecam z pe┼én─ů odpowiedzialno┼Ťci─ů. Trzeba zdawa─ç sobie spraw─Ö, ┼╝e oszu┼Ťci nie maj─ů szans z tymi specjalistami windykacyjnymi.

Zofia

Pomoc bez wstępnej wpłaty

5,0 rating
13 pa┼║dziernika 2018

Mia┼éem problem z odzyskaniem pieni─Ödzy od by┼éej ┼╝ony. Wzi─Öli┼Ťmy razem kredyt, ale po rozwodzie nie chcia┼éa sp┼éaca─ç swojej po┼éowy. Z pomoc─ů przysz┼éa Kancelaria Ultimatum, teraz mog─Ö ju┼╝ spa─ç spokojnie. Pe┼éen profesjonalizm.

Zenon

Odzyskanie długu od osoby prywatnej

5,0 rating
13 pa┼║dziernika 2018

Nie wierzy┼éam, ┼╝e kiedykolwiek odzyskam pieni─ůdze po┼╝yczone przyjacielowi, bo ten wyjecha┼é i ┼Ťlad po nim zagin─ů┼é. Nadszed┼é czas kiedy bardzo potrzebowa┼éam tej kasy na leczenie c├│rki. Zwr├│ci┼éam si─Ö do ULTIMATUM i kasa by┼éa na moim koncie w ci─ůgu 4 miesi─Öcy, godni polecenia.

Wdzieczna

Ocena pomocy w odzyskaniu pieni─Ödzy od ojca dziecka

5,0 rating
12 pa┼║dziernika 2018

Dzi─Öki tej firmie odzyska┼éam zaleg┼ée alimenty od ojca dziecka, kt├│ry ich praktycznie nie p┼éaci┼é, a mia┼éam z tym problem od 5 lat i gdyby nie Kancelaria Ultimatum by┼éabym w fatalnej sytuacji finansowej. Mo┼╝na powiedzie─ç, ┼╝e m├│j by┼éy m─ů┼╝ oszuka┼é mnie, a Ultimatum to w┼éa┼Ťnie taki swoistego rodzaju bat na d┼éu┼╝nik├│w, kt├│rego boj─ů si─Ö jak diabe┼é wody ┼Ťwi─Öconej.

Grazi

Odzyskane pieni─ůdze

5,0 rating
12 pa┼║dziernika 2018

Wpad┼éem w tarapaty finansowe poniewa┼╝ sp├│┼éka z kt├│r─ů wsp├│┼épracowa┼éa nasza firma zbankrutowa┼éa i zostali┼Ťmy na lodzie, ale z pomocn─ů d┼éoni─ů wysz┼éa do nasz Kancelaria Ultimatum i pomog┼éa nam wyj┼Ť─ç z problem├│w. Polecam!

Stanisław

Bardzo dobrzy specjali┼Ťci windykacyjni

5,0 rating
11 pa┼║dziernika 2018

Wida─ç ju┼╝ po ich pierwszych ruchach, ┼╝e znaj─ů si─Ö na rzeczy. U nas np. odzyskanie ca┼éego d┼éugu przez Kancelari─Ö Ultimatum trwa┼éo 5 miesi─Öcy, ale s┼éysza┼éem ┼╝e czasami sprawy s─ů zamykane w 3 miesi─ůce je┼Ťli mowa o post─Öpowaniach na drodze s─ůdowej. Polecam i pozdrawiam ­čÖé

Andrzej

┼Üwietna agencja windykacyjna, kt├│ra odzyska┼éa moje pieni─ůdze

5,0 rating
10 pa┼║dziernika 2018

Kompleksowo obs┼éuguj─ů firmy i osoby prywatne st─ůd maj─ů du┼╝e do┼Ťwiadczenie w odzyskiwaniu d┼éug├│w od os├│b indywidualnych b─ůd┼║ kontrahent├│w w rozmaitych przedsi─Öbiorstwach. Boryka┼éem si─Ö z p├│j┼Ťciem do ich biura, wi─Öc wys┼éa┼éem wszystkie dokumenty na ul. Z┼éota 59, 00-120 Warszawa po czym przeanalizowali moj─ů sytuacj─Ö i dosta┼éem odpowied┼║ oznajmiaj─ůc─ů o pozytywnym rozpatrzeniu post─Öpowania. Bezp┼éatnie wszystko oczywi┼Ťcie. Polecam

Elektryk

Polecam

5,0 rating
17 sierpnia 2018

Firma godna zaufania.

Robert

Pozytywna opinia

5,0 rating
13 sierpnia 2018

Oferuj─ů w Ultimatum pomoc na jasnych zasadach dzia┼éania o czym ┼Ťwiadcz─ů bardzo dobre opinie klient├│w z ca┼éego kraju.

HENRYK

Szybko i skutecznie

5,0 rating
14 lipca 2018

Bez ukrytych koszt├│w i zaliczki. Polecam

NATANIEL

Za┼éatwiaj─ů w 100% wszystko za klienta

5,0 rating
26 czerwca 2018

U mnie by┼éo tak ┼╝e by┼éem ze swoja sprawa u innej firmy windykacyjnej, wiec mam por├│wnanie i Kancelaria Ultimatum naprawd─Ö ma du┼╝─ů przewag─Ö.

MAREK

Opinia o Ultimatum jak najbardziej pozytywna

5,0 rating
18 maja 2018

Du┼╝ym ich plusem jest Przede wszystkim to ┼╝e nie pobieraj─ů ┼╝adnych op┼éat wst─Öpnych za zaj─Öcie si─Ö d┼éu┼╝nikiem.

STEFAN

Unikalny tok my┼Ťlenia pozwala osi─ůgn─ů─ç wi─Öcej

5,0 rating
9 maja 2018

Po dw├│ch tygodniach sprawa ju┼╝ by┼éa w s─ůdzie, a po 3 miesi─ůcach pieni─ůdze by┼éy w ca┼éo┼Ťci zwr├│cone na moje konto.

ALEX

Maj─ů wgl─ůd w wiele miejsc gdzie ja nie mia┼éem

5,0 rating
14 kwietnia 2018

Firma Ultimatum sprawdzi┼éa maj─ůtek d┼éu┼╝nika i okaza┼éo si─Ö ┼╝e znale┼║li dzia┼ék─Ö, kt├│r─ů przepisa┼é d┼éu┼╝nik na ┼╝on─Ö. Polecam

JÓZEF

Załatwili nakaz na dłużnika w szybkim czasie

5,0 rating
4 kwietnia 2018

Dobrze ┼╝e na nich trafi┼éem bo m─Öczy┼éem si─Ö z d┼éu┼╝nikiem a jak wkroczy┼éo do dzia┼éania Ultimatum to po miesi─ůcu mia┼éem nakaz na d┼éu┼╝nika i p├│┼║niej ju┼╝ posz┼éo z g├│rki. Pozdrawiam ca┼ée biuro ­čÖé

KAZIMIERZ

Zabezpieczenie maj─ůtku niemal┼╝e natychmiast

5,0 rating
29 marca 2018

W Ultimatum zabezpieczaj─ů maj─ůtek d┼éu┼╝nika od razu jak uzyskaj─ů stosowne dokumenty.

GUSTAW

Polecam firm─Ö Ultimatum

5,0 rating
11 marca 2018

Znakomite wyczucie rynku windykacyjnego i znajomo┼Ť─ç prawa na wysokim poziomie.

GRACJAN

Wszystkie ich usługi wypróbowałem i do żadnej nie mam zastrzeżeń

5,0 rating
23 lutego 2018

Ultimatum ┼Ťwiadczy kompleksowe us┼éugi z zakresu windykacji, kt├│rych jest naprawd─Ö sporo.

RYSZARD

Elegancka firma na wysokim poziomie

5,0 rating
11 lutego 2018

Wszystko zaj─Ö┼éo mo┼╝e jakie┼Ť 4 miesi─ůce ale d┼éug w ca┼éo┼Ťci sp┼éacony.

KONSTANTY

Opinia Klienta Kancelaria Ultimatum zajmuj─ůcej si─Ö windykacj─ů d┼éug├│w

5,0 rating
22 stycznia 2018

D┼éu┼╝nik rozliczony co do z┼éot├│wki i to mi si─Ö podoba, ┼╝e dzia┼éaj─ů a nie tylko graj─ů na czas jak inne firmy.

ANDRZEJ

Polecam w 100% usługi Kancelarii Ultimatum z Warszawy

5,0 rating
2 stycznia 2018

Nie mam żadnych zastrzeżeń do firmy Ultimatum.

ALEKS

Szybko za┼éatwiaj─ů d┼éu┼╝nik├│w w Ultimatum

5,0 rating
2 grudnia 2017

Dzi─Ökuj─Ö Wam za pomoc przy d┼éugu z obligacji, kt├│ry odzyskali┼Ťcie raptem w 20 dni – sam w og├│le nie dawa┼éem rady ogarn─ů─ç tematu.

ARKADIUSZ

Kancelaria Ultimatum pozytywna opinia

5,0 rating
3 listopada 2017

Zosta┼éem oszukany przez znajomego na sprzeda┼╝y dzia┼éki, po prostu po┼╝yczy┼é pieni─ůdze i ┼Ťlad po nim zagin─ů┼é, ale Ultimatum ju┼╝ w 2 tygodnie go namierzy┼éo, a potem nie by┼éo najmniejszych problem├│w z odzyskaniem nale┼╝no┼Ťci finansowych.

DORIAN

Zosta┼éem oszukany przez znajom─ů

5,0 rating
6 pa┼║dziernika 2017

Mimo tego ┼╝e nie mam pieni─Ödzy to po┼╝yczy┼éem znajomej 1000 z┼é, podpisa┼éa si─Ö na „umowie” i w og├│le nie chcia┼éa ani jednej z┼éot├│wki odda─ç, Ultimatum przem├│wi┼éo jej do rozumu i kobieta nie do┼Ť─ç ┼╝e odda┼éa tego tysiaka to jeszcze odsetki musia┼éa zap┼éaci─ç.

LEONARD

Pomagaj─ů a nie tylko gadaj─ů

5,0 rating
8 wrze┼Ťnia 2017

Byłam u 3 prawników, nie miałam umowy, każdy rozkładał ręce, a Kancelaria Ultimatum zgodziła się pomóc mi i to na bardzo korzystnych warunkach finansowych.

BRAJAN

Kancelaria Ultimatum opinie o ich działaniach windykacyjnych

5,0 rating
11 sierpnia 2017

W firmie windykacyjnej Ultimatum przyj─Öli t─ů wed┼éug prawnika beznadziejn─ů spraw─Ö i przeprowadzili ca┼éy proces jako umow─Ö ustn─ů bez ┼╝adnych dowod├│w gdzie inni nawet nie dawali szansy na wygran─ů to oni wygrali bez zaj─ůkni─Öcia si─Ö.

TEODOR

Polecam Pan├│w z firmy Ultimatum

5,0 rating
13 lipca 2017

Znaj─ů si─Ö na windykacji i nie ma to tamto, po prostu weryfikuj─ů spraw─Ö, przedstawiaj─ů najkorzystniejsze wyj┼Ťcie z sytuacji i d─ů┼╝─ů do celu. Polecam

ALEXANDER

Polecam firm─Ö windykacyjn─ů Ultimatum

5,0 rating
18 czerwca 2017

Wszystko z nimi jak najbardziej okej.

JULIUSZ

Ultimatum to najlepsza firma windykacyjna

5,0 rating
18 maja 2017

M├│j d┼éu┼╝nik odwo┼éa┼é si─Ö po moich pismach ale dzi─Öki Ultimatum w s─ůdzie nie wiem jak ale przegra┼é i musia┼é mi odda─ç pieni─ůdze.

JACEK

Opinia pozytywna

5,0 rating
21 kwietnia 2017

Spisali si─Ö na 5 gwiazdek z du┼╝ym plusem. Dzi─Ökuj─Ö za zrozumienie i wytrwa┼éo┼Ť─ç przy mojej sprawie – wiem ┼╝e nie by┼éo lekko, ale dali┼Ťcie rad─Ö!

JEREMI

Polecam, osobi┼Ťcie korzysta┼éem

5,0 rating
26 marca 2017

Bez zaliczki sprawdzili czy jest sens walczy─ç z d┼éu┼╝nikiem, okaza┼éo si─Ö ┼╝e d┼éug do odzyskania to z┼éo┼╝yli w moim imieniu multum dokument├│w do s─ůdu i przynios┼éo to super efekt. Polecam

J─śDRZEJ

Polecam Kancelarię Ultimatum - odzyskany dług

5,0 rating
28 lutego 2017

W tym tygodniu licytuj─ů dom d┼éu┼╝nikowi, sprawiedliwo┼Ťci sta┼éo si─Ö zado┼Ť─ç.

REMIGIUSZ

Świetna firma windykacyjna

5,0 rating
30 stycznia 2017

Ci─ůgnie si─Ö to ju┼╝ 4 miesi─ůce, ale pragn─Ö podzi─Ökowa─ç Kancelarii Ultimatum za pomoc jak─ů mnie obdarowa┼éa.

FELIKS

Opinia pozytywna o Ultimatum

5,0 rating
1 grudnia 2016

Moja opinia o Kancelarii Ultimatum pozytywna w 100% ­čÖé

ALBERT

Wszystko załatwione przez Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
4 listopada 2016

Opinia o Kancelarii Ultimatum pozytywna ponieważ sami skompletowali wszystkie dokumenty i wysłali w moim imieniu tam gdzie trzeba co przyspieszyło działania windykacyjne.

NORBERT

Prawnicy na wysokim poziomie

5,0 rating
7 pa┼║dziernika 2016

Sp┼éaci┼éam po┼╝yczk─Ö za s─ůsiada i mnie ola┼é przy sp┼éacie nie oddaj─ůc ani z┼éot├│wki, ale Ultimatum zaj─Ö┼éa si─Ö spraw─ů niezw┼éocznie bez op┼éat przy weryfikacji sprawy.

KORDIAN

Fachowcy windykacyjni

5,0 rating
9 wrze┼Ťnia 2016

Prawnicy z Kancelarii Ultimatum przyj─Öli spraw─Ö windykacyjn─ů bez op┼éat wst─Öpnych i doprowadzili do fina┼éu (pieni─ůdze ju┼╝ wr├│ci┼éy na konto), dlatego moja opinia o tej firmie jest bardzo pozytywna ­čÖé

SEWERYN

Pozytywna

5,0 rating
11 sierpnia 2016

Dzi─Öki Wam moja trzecia sprawa zako┼äczy┼éa si─Ö sukcesem – moja opinia jak najbardziej pozytywna o Ultimatum.

SAMUEL

Polecam

5,0 rating
14 lipca 2016

Dzi─Ökuj─Ö WAM z ca┼éego serca Kancelario Ultimatum za po┼Ťwi─Öcenie przy mojej sprawie, dlatego otrzymujecie ocen─Ö 5 gwazdek.

OLIVER

Firma z polecenia

5,0 rating
18 czerwca 2016

Ponad 5 lat stara┼ä i problem├│w zwi─ůzanych z odzyskaniem d┼éugu ci─ůgn─Ö┼éo si─Ö w niesko┼äczono┼Ť─ç, ale natrafi┼éem na Kancelari─Ö Ultimatum, kt├│ra zniwelowa┼éa moje problemy finansowe niemal┼╝e do zera.

LUDWIK

Bez zaliczki i opłat wstępnych.

5,0 rating
21 maja 2016

Bezp┼éatnie analizuj─ů spraw─Ö windykacyjn─ů i je┼╝eli s─ů wszystkie dokumenty to za┼éatwi─ů najszybciej na rynku windykacyjnym wszystkie post─Öpowania.

FLORIAN

Polecam serdecznie firm─Ö Ultimatum

5,0 rating
22 kwietnia 2016

Dzia┼éaj─ů na terenie ca┼éego kraju, wi─Öc du┼╝y atut w stosunku do konkurencyjnych firm. Polecam ich!

CYPRIAN

Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest szczerze pozytywna

5,0 rating
25 marca 2016

Ku mojemu zaskoczeniu Panowie z Kancelarii Ultimatum doprowadzili moj─ů spraw─Ö do satysfakcjonuj─ůcego fina┼éu w bardzo kr├│tkim czasie, dlatego opinia jak najbardziej na plus.

WŁADYSŁAW

Super firma, super ludzie tam pracuj─ů

5,0 rating
29 lutego 2016

Wszystko za┼éatwili za mnie w┼é─ůcznie z d┼éu┼╝nikiem, kt├│ry musi teraz sp┼éaca─ç w ratach zobowi─ůzania finansowe.

DARIUSZ

S─ů naprawd─Ö skuteczni

5,0 rating
3 stycznia 2016

Nie maj─ů sobie r├│wnych w ca┼éym kraju. Polecam i pozdrawiam

JEREMIASZ

Perfekcyjnie załatwiony dłużnik

5,0 rating
29 grudnia 2015

Osoba nie specjalnie pal─ůca si─Ö do oddania mi pieni─Ödzy dzi─Öki interwencji biura windykacyjnego ULTIMATUM zacz─ů┼é szybciutko regulowa─ç nale┼╝no┼Ťci finansowe.

W┼éa┼Ťciciel firmy

Zadowolony klient z Olsztyna

5,0 rating
26 listopada 2015

Mia┼éem problem z d┼éu┼╝nikami do momentu kiedy pozna┼éem firm─Ö Ultimatum, kt├│ra wyprostowa┼éa moj─ů sytuacj─Ö finansow─ů. Dzi─Ökuj─Ö

LUCJAN

Polecam Kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
22 pa┼║dziernika 2015

Zaj─Öli si─Ö moj─ů spraw─ů w tym samym dniu kiedy zg┼éosi┼éem si─Ö do ich biura i musz─Ö powiedzie─ç ┼╝e s─ů bardzo zorganizowani – nic nie wzi─Öli ode mnie za analiz─Ö sprawy.

MAXIMILIAN

Dzi─Ökuj─Ö! Naprawd─Ö polecam kancelari─Ö Ultimatum ­čÖé

5,0 rating
19 wrze┼Ťnia 2015

Pomogli mi przy dw├│ch sprawach za co bardzo dzi─Ökuj─Ö!

MARIUSZ

Polecam firm─Ö Ultimatum

5,0 rating
17 sierpnia 2015

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna za to że nie wzięli zaliczki (za darmo zabrali się do pracy), a dług odzyskali jak bym im nie wiadomo ile na starcie zapłacił, po wszystkim wzięli znikomy % od sprawy.

MAURYCY

Pozytywna opinia i firmie Ultimatum od klienta z Torunia

5,0 rating
14 lipca 2015

Dzi─Ökuj─Ö bardzo za wygran─ů spraw─Ö w tak szybkim czasie. Jestem pe┼éen podziwu dla Was!

BENIAMIN

Sprawa windykacyjna przeciwko mojej byłej żonie

5,0 rating
13 czerwca 2015

Ze sprawami rodzinnymi je┼Ťli chodzi o windykacj─Ö radz─ů sobie lepiej ni┼╝ komornicy czy inni pseudo profesjonali┼Ťci.

SZCZEPAN

S─ů nie do zast─ůpienia

5,0 rating
11 maja 2015

Pozytywne opinie o Kancelarii Ultimatum ┼Ťwiadcz─ů nie tylko o ich skuteczno┼Ťci, ale r├│wnie┼╝ o zaufaniu szerokiego grona os├│b.

ALEKSY

S─ů bardzo przyjacielscy w stosunku do klienta

5,0 rating
10 kwietnia 2015

Potrafi─ů w Ultimatum zrozumie─ç niemal┼╝e ka┼╝dy problem ich klient├│w, a to co┼Ť wi─Öcej ni┼╝ zwyk┼éa us┼éuga.

FRYDERYK

Sprawa stety niestety rozwodowa

5,0 rating
6 marca 2015

Kancelaria Ultimatum dostaje ode mnie opinie pozytywn─ů z 5 gwiazdkami za to ┼╝e pomog┼éa mi upora─ç si─Ö ze spraw─ů rozwodow─ů i maj─ůtkiem z ni─ů zwi─ůzanym.

ARON

Rozumiej─ů prawo jak ma┼éo kto

5,0 rating
4 lutego 2015

Prawnicy w Kancelarii Ultimatum to gracze naprawd─Ö z wy┼╝szej p├│┼éki, ale maj─ů atrakcyjne warunki finansowania wi─Öc s─ů to tacy profesjonali┼Ťci na ka┼╝d─ů kiesze┼ä.

TYTUS

Polecam

5,0 rating
2 stycznia 2015

Odzyskali d┼éug w niespe┼éna 4 tygodnie ­čÖé

Hurtownia

Nie miałem z nimi problemów

5,0 rating
31 grudnia 2014

Załatwiali za mnie wszystko i nawet dług odzyskany z odsetkami, więc moja opinia o firmie Ultimatum z warszawy pozytywna.

Firma ubezpieczeniowa

Zgłosiłem w Ultimatum problem i załatwili go niemalże od ręki

5,0 rating
30 listopada 2014

Chodziło spłatę kredytów przez wspólnika, ale unikał mnie, zero kontaktu aż musiałem zgłosić to do firmy windykacyjnej.

OLGIERD

S─ů fachowcami jakich ma┼éo, dlatego opinia pozytywna

5,0 rating
29 pa┼║dziernika 2014

Dos┼éownie wszystko odzyskane st─ůd moja opinia o kancelarii Ultimatum jak najbardziej pozytywna ­čÖé

MAKS

Znaj─ů si─Ö na prawie lepiej ni┼╝ najlepiej

5,0 rating
28 wrze┼Ťnia 2014

Osobi┼Ťcie jestem zadowolonym klientem firmy Ultimatum od ponad 2 lat, prowadz─ů mi sprawy przeciwko 3-em d┼éu┼╝nikom prywatnym i jednej sp. z o.o. jak dot─ůd nie mam zastrze┼╝e┼ä.

ROMAN

Opinia o firmie windykacyjnej pozytywna w 100%

5,0 rating
25 sierpnia 2014

Znam t─ů firm─Ö od przesz┼éo 5 czy 6 lat, odzyskali du┼╝o pieni─Ödzy, s─ů sprawdzeni.

Zakład produkcyjny

Szybko ogarniaj─ů temat windykacyjny

5,0 rating
22 lipca 2014

Co prawda min─Ö┼éo dopiero 7 tygodni od rozpocz─Öcia wsp├│┼épracy z Ultimatum, ale jak do tej pory odzyskali 70% nale┼╝no┼Ťci finansowych.

EDWARD

Moja opinia o Ultimatum jest bardzo pozytywna

5,0 rating
18 czerwca 2014

Dzi─Ökuj─Ö za ┼Ťci─ůgni─Öcie z d┼éu┼╝nika moich pieni─Ödzy, sama nie mog┼éam sobie poradzi─ç przez p├│┼é roku, a Wy mi ogarn─Öli┼Ťcie temat w 2 miesi─ůce.

Paulina

Sprawa w toku

5,0 rating
8 maja 2014

Ultimatum ju┼╝ dzia┼éa i zacz─Ö┼éy jakie┼Ť pierwsze nale┼╝no┼Ťci wp┼éywa─ç, wi─Öc z g├│rki ju┼╝ b─Ödzie.

ZBIGNIEW

Końcówka postępowania

5,0 rating
2 kwietnia 2014

U mnie sprawa jest na etapie egzekucji komorniczej, jest dobrze ­čÖé

SŁAWOMIR

Zajmuj─ů si─Ö w Ultimatum kompleksowo dlatego maj─ů du┼╝o dobrych opinii

5,0 rating
15 marca 2014

Ca┼éy maj─ůtek d┼éu┼╝nik├│w poszukali bezp┼éatnie bez ┼╝adnej zaliczki, a to ju┼╝ o nich dobrze ┼Ťwiadczy.

SYLWESTER

Bezproblemowi

5,0 rating
13 lutego 2014

Ogarn─Öli temat windykacji w naszej firmy i ca┼éy czas czuwaj─ů nad obecnymi transakcjami z naszymi kontrahentami.

OKTAWIAN

W Ultimatum maj─ů sprawdzonych komornik├│w - sprawdzone info na w┼éasnej sk├│rze ­čÖé

5,0 rating
11 stycznia 2014

Pomogli mi w ┼Ťci─ůgni─Öciu d┼éugu z kilku firm i jednej osoby i musz─Ö przyzna─ç, ┼╝e znaj─ů si─Ö na rzeczy.

OLIWER

Opinie o Kancelarii Ultimatum z Warszawy

5,0 rating
27 grudnia 2013

Korzysta┼éem 5 razy i wszystkie opinie o ka┼╝dej sprawi─Ö mog─Ö napisa─ç pozytywne poniewa┼╝ ka┼╝d─ů wygrali z bardzo dobrym skutkiem.

MAX

Wiedz─ů co w trawie piszczy ju┼╝ od pierwszego zobaczenia dokumentacji

5,0 rating
25 listopada 2013

Osobi┼Ťcie bior─ůc pod uwag─Ö dotychczasowe moje do┼Ťwiadczenia z konkurencyjnymi firmami windykacyjnymi to powiem, i┼╝ jest Kancelaria Ultimatum naprawd─Ö dobrze podchodzi do tematu windykowania.

KASJAN

Profesjonalna Kancelaria Windykacyjna Ultimatum

5,0 rating
22 pa┼║dziernika 2013

Nie pobieraj─ů zaliczek za zweryfikowanie sprawy co jest niezmiernie wa┼╝ne dla szerokiego grona potencjalnych klient├│w. Rozumiej─ů potrzeby cz┼éowieka, chc─ů pom├│c – POLECAM KANCELARI─ś ULTIMATUM !!!

KSAWIER

Pozytywne zdanie o Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
20 wrze┼Ťnia 2013

Nasze zdanie odno┼Ťnie wsp├│┼épracy z dobrze nam znan─ů Kancelari─ů Ultimatum jest pozytywne poniewa┼╝ dla naszej firmy uzyskali blisko 300 tysi─Öcy d┼éugu z kt├│rym nie mogli┼Ťmy sobie poradzi─ç mo┼╝na powiedzie─ç ┼╝e od kilku lat.

ZIEMOWIT

Opinie o Kancelarii Ultimatum s─ů pozytywnie pozytywne

5,0 rating
19 sierpnia 2013

Dla Kancelarii Ultimatum daję ocenę 5/5 dlatego że zaległa kasa została wywalczona od naszego nieszczęsnego dłużnika, co pozwoliło zaoszczędzić nam czas i nerwy.

Firma logistyczna

Pieni─ůdze odzyskane po latach i wielu upomnieniach

5,0 rating
18 lipca 2013

D┼éu┼╝nik z kt├│rym m─Öczy┼éem si─Ö 3 lata zosta┼é poskromiony przez firm─Ö windykacyjn─ů ze stolicy o nazwie Ultimatum.

OLEG

Wszystko ok z t─ů firm─ů

5,0 rating
17 czerwca 2013

Mo┼╝na ┼Ťmia┼éo korzysta─ç z us┼éug firmy Ultimatum. S─ů niedrodzy i skuteczni ­čÖé

JONASZ

Na pr├│┼╝no by┼éo prosi─ç si─Ö d┼éu┼╝nika o zap┼éat─Ö nale┼╝no┼Ťci finansowych czy te┼╝ przekonywa─ç - on od pocz─ůtku chcia┼é mnie oszuka─ç

5,0 rating
14 maja 2013

Dopiero Kancelaria Ultimatum sfinalizowa┼éa d┼éugo wyczekiwany fina┼é sprawy z super efektem ­čÖé

JAROSŁAW

0 z┼é op┼éaty za weryfikacj─Ö sprawy zwi─ůzanej z d┼éugiem

5,0 rating
12 kwietnia 2013

Opinia pozytywna l─ůduje na konto Kancelarii windykacyjnej Ultimatum gdy┼╝ bez zw┼éoki czasowej zaj─Öli si─Ö profesjonalnie moj─ů spraw─ů z pozytywnym zako┼äczeniem – pieni─ůdze ju┼╝ zosta┼éy oddane, wi─Öc dzi─Ökujemy.

BOGUSŁAW

Kancelaria Ultimatum recenzja

5,0 rating
9 marca 2013

Moja recenzja odno┼Ťnie firmy windykacyjnej Ultimatum jest niezmiernie pozytywna za trud jaki w┼éo┼╝yli w odzyskanie pieni─Ödzy.

JANUSZ

Licz─ů si─Ö w Ultimatum efekty, bo to nie zawody na obiecywanki

5,0 rating
6 lutego 2013

Musz─Ö powiedzie─ç, ┼╝e Ja jako prosty facet nie znam si─Ö na prawie ani na metodyce jak─ů pos┼éuguj─ů si─Ö tego typu Kancelarie jak Ultimatum, ale naprawd─Ö s─ů niezwykle efektywni.

LESZEK

S─ů bardzo skrupulatni w tym co robi─ů

5,0 rating
2 stycznia 2013

Znaj─ů si─Ö ich prawnicy na metodyce dzia┼éa┼ä jak ma┼éo kto w tej bran┼╝y. Mo┼╝na skorzysta─ç z ich us┼éug tylko najpierw trzeba zadzwoni─ç do nich i pogada─ç.

MIROSŁAW

Nie wzi─Öli ani 1 z┼éot├│wki za dog┼é─Öbn─ů analiz─Ö sprawy zwi─ůzanej z d┼éu┼╝nikiem

5,0 rating
2 grudnia 2012

Zweryfikowali d┼éu┼╝nika, ca┼éy d┼éug i moj─ů sytuacje za darmo i zaj─Öli si─Ö spraw─ů ko┼äcz─ůc j─ů w 4 miesi─ůce i par─Ö dni ­čÖé

SERGIUSZ

Zadowolony klient z Kalisza

5,0 rating
3 listopada 2012

Zaryzykowa┼éem korzystaj─ůc z ich us┼éug tylko dlatego ┼╝e by┼éa to firma z polecenia od znajomego i nie ┼╝a┼éuj─Ö – ca┼éy d┼éug z odsetkami oddany od zad┼éu┼╝onej osoby.

LEOPOLD

Bardzo dobra opinia o Kancelarii Ultimatum z W-wy

5,0 rating
8 pa┼║dziernika 2012

Dziękuję za pomoc w kwestiach windykacyjnych w których sam niestety nie mogłem sobie poradzić. Polecam serdecznie każdej osobie firmę Ultimatum ze stolicy.

WINCENTY

Szybko za┼éatwiaj─ů d┼éu┼╝nik├│w

5,0 rating
9 wrze┼Ťnia 2012

W mgnieniu oka d┼éu┼╝nik dosta┼é wezwanie do zap┼éaty tak sformu┼éowane prawniczym sloganem, ┼╝e w ci─ůgu tygodnia zorganizowa┼é pieni─ůdze i grzecznie zwr├│ci┼é na moje konto.

AMADEUSZ

Wolny od dłużników

5,0 rating
12 sierpnia 2012

W ko┼äcu zacz─ů┼éem w normalnie chodzi─ç spa─ç po tym jak ciesz─ůca si─Ö ┼Ťwietnymi opiniami Kancelaria Ultimatum zaj─Ö┼éa si─Ö d┼éu┼╝nikiem i ca┼é─ů sytuacj─ů z zaleg┼éymi fakturami.

Przedsi─Öbiorca z Krakowa

Zadowolony klient z Wrocławia

5,0 rating
15 lipca 2012

Bardzo dzi─Ökuj─Ö za pomoc w odzyskaniu pieni─Ödzy od kontrahent├│w, kt├│rzy regularnie nie op┼éacali faktur za towary – by┼éo tego ju┼╝ naprawd─Ö sporo i zjawili┼Ťcie si─Ö w ostatniej chwili.

Bogdan

Pozytywne zdanie o firmie Ultimatum

5,0 rating
17 czerwca 2012

Nie pobieraj─ů zaliczek, op┼éat wst─Öpnych/startowych za zweryfikowanie sprawy czyli ka┼╝dy mo┼╝e si─Ö do nich zg┼éosi─ç jak ma d┼éu┼╝nika, kt├│ry zalega pieni─ůdze.

KORNELIUSZ

Pozdrowienia z wakcji

5,0 rating
20 maja 2012

Pozdrawiam wszystkich innych klient├│w firmy Ultimatum i polecam ca┼é─ů Kancelari─Ö ­čÖé Dzi─Öki waszej pomocy odzyska┼éam pieni─ůdze za kt├│re mog┼éam sfinansowa─ç wycieczk─Ö dla ca┼éej rodziny.

Bo┼╝ena

Opinie o Kancelaria Ultimatum bardzo dobra

5,0 rating
22 kwietnia 2012

Jestem bardzo zadowolony ze wsp├│┼épracy z Ultimatum poniewa┼╝ nie musia┼éem mie─ç kasy na start a zaj─Öli si─Ö mn─ů jak normalnym klientem.

CZESŁAW

Odnajduj─ů r├│wnie┼╝ d┼éu┼╝nik├│w

5,0 rating
25 marca 2012

Kancelaria Ultimatum ciesz─ůca si─Ö pozytywnymi opiniami opr├│cz windykacji d┼éug├│w r├│wnie┼╝ specjalizuje si─Ö w tropieniu d┼éu┼╝nik├│w, wi─Öc to du┼╝y atut jak kto┼Ť straci┼é kontakt z zad┼éu┼╝on─ů osob─ů.

BENEDYKT

Polecam wszystkim t─ů firm─Ö

5,0 rating
28 lutego 2012

Jak b─Ödzie trzeba ponownie skorzysta─ç z tego typu us┼éug to na pewno wr├│c─Ö do was ­čÖé

EMANUEL

Skuteczna firma nie ma to tamto - klientka z mazur

5,0 rating
30 stycznia 2012

Potwierdzam wszystkie powy┼╝sze opinie – Ultimatum to bardzo skuteczna kancelaria dzia┼éaj─ůca na terenie ca┼éego kraju.

BOGUMIŁ

Polecam za profesjonalizm

5,0 rating
30 grudnia 2011

Brak w Ultimatum koszt├│w wst─Öpnych, a swoj─ů niewielk─ů prowizj─Ö pobrali dopiero po zako┼äczeniu sprawy, wi─Öc firma na ka┼╝d─ů kiesze┼ä.

IRENEUSZ

Maj─ů super prawnik├│w

5,0 rating
29 listopada 2011

Pracuj─ů w du┼╝ej grupie prawniczej, dlatego wszystkie sprawy przechodz─ů przez ich biuro z pozytywnym skutkiem.

ELIASZ

Dzia┼éaj─ů w ekspresowym tempie

5,0 rating
27 pa┼║dziernika 2011

Od samego pocz─ůtku wiedzia┼éem, ┼╝e mo┼╝na im zaufa─ç i nie myli┼éem si─Ö – znale┼║li w 3 tygodnie d┼éu┼╝nika i odzyskali w 3 miesi─ůce d┼éug.

ZACHARY

Brak zastrzeżeń

5,0 rating
25 wrze┼Ťnia 2011

Wszystko zgodnie z umow─ů przebieg┼éo. Kasa jest od dawna na moim koncie, teraz walczymy o zado┼Ť─çuczynienie.

Edmund

Opinia pozytywna

5,0 rating
23 sierpnia 2011

Spisali si─Ö bardzo dobrze i mo┼╝na powiedzie─ç ┼╝e ponadprogramowo wywi─ůzali si─Ö z zadeklarowanych przez nich obietnic. Du┼╝y pozytyw!

MARIAN

Wielgachny pozytyw dla Pan├│w z Ultimatum

5,0 rating
22 lipca 2011

Kancelaria Ultimatum za┼éatwi┼éa spraw─Ö jak najporz─ůdniej, z niewielk─ů ilo┼Ťci─ů formalno┼Ťci, za co bardzo dzi─Ökuj─Ö.

ZYGMUNT

Pozytywne odczucia

5,0 rating
20 czerwca 2011

Wykonali swoje zadanie lepiej ni┼╝ najlepiej. Dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam

Marek

Najlepsze biuro prawnicze w kraju

5,0 rating
18 maja 2011

W Ultimatum zaj─Öli si─Ö praktycznie wszystkim od A do Z. Finalnie Ultimatum wywalczy┼éo z odsetkami wi─Ökszy zwrot ni┼╝ po┼╝yczone pieni─ůdze i za to ich ceni─Ö. Oby tak dalej Panowie – jeste┼Ťcie mistrzami.

GNIEWOSZ

Zadowolona firma ze Szczecin

5,0 rating
14 kwietnia 2011

Spisali┼Ťcie si─Ö super odzyskuj─ů zaleg┼éy d┼éug ­čÖé Dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam

WINCENT

Alimentami zajmuj─ů si─Ö najlepiej w kraju

5,0 rating
10 marca 2011

Bardzo chcia┼éam podzi─Ökowa─ç za przeprowadzenie sprawnie sprawy s─ůdowej i odzyskanie aliment├│w oraz zmotywowanie ojca dziecka do regularnego p┼éacenia.

Marianna

Profesjonalizm to ich domena

5,0 rating
3 lutego 2011

Potrafi─ů w przeci─ůgu miesi─ůca namierzy─ç d┼éu┼╝nika i odzyska─ç pieni─ůdze tak jak by┼éo to w moim przypadku.

BRONISŁAW

Skuteczne biuro windykacyjne z Warszawy

5,0 rating
1 stycznia 2011

KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE naszej firmy s─ů jak najbardziej pozytywne.

Firma ogrodnicza

Pozytywna opinia o Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
30 grudnia 2010

Potwierdzam wszystkie powyższe opinie, bardzo skuteczna firma z tej całej Kancelarii Ultimatum. Potrafi odzyskać każdy dług. Bezpłatna weryfikacja to dodatkowy atut.

ERWIN

Opinia na maxa pozytywna

5,0 rating
29 listopada 2010

W Ultimatum obowi─ůzuje ca┼ékowity brak koszt├│w wst─Öpnych, swoj─ů prowizj─Ö pobrali dopiero po zako┼äczeniu sprawy, wi─Öc nie trzeba kasy ┼╝eby i┼Ť─ç do nich tylko musimy mie─ç d┼éu┼╝nika ­čÖé

ANTONIO

Bezkonfliktowe biuro windykacji

5,0 rating
27 pa┼║dziernika 2010

Znale┼║li szybciej d┼éu┼╝nika ni┼╝ 5 innych firm ­čÖé

OLEK

Moja opinia o Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna

5,0 rating
24 wrze┼Ťnia 2010

Niesamowita pomoc Pan├│w z biura windykacji Ultimatum.

Magda z Poznania

Super firma windykacyjna

5,0 rating
20 sierpnia 2010

Korzysta┼éem z us┼éug kilku innych firm windykacyjnych i mam por├│wnanie… musz─Ö przyzna─ç, ┼╝e Ultimatum ma super opinie klient├│w z ca┼éego kraju i ja do┼é─ůczy┼éem pewien czas temu do tego grona.

RADZIMIR

Bez jakichkolwiek zastrzeżeń

5,0 rating
19 lipca 2010

Współpraca przebiegła naprawdę miło i co ważniejsze skutecznie.

CYRYL

Odzyskany dług przez Ultimatum

5,0 rating
18 czerwca 2010

Po 30 dniach wszystko odzyskane, dlatego opinia pozytywna i daje 5 gwiazdek ­čÖé

FELIX

Skuteczni i pomocni

5,0 rating
16 maja 2010

Opinie o kancelarii ULTIMATUM s─ů jak najbardziej zas┼éu┼╝one poniewa┼╝ naprawd─Ö wk┼éadaj─ů Panowie z tej firmy du┼╝o pracy ┼╝eby cokolwiek zaskoczy┼éo, a jak wszyscy wiedz─ů bran┼╝a nie nale┼╝y do naj┼éatwiejszych.

XAWERY

Super zadowolony klient

5,0 rating
12 kwietnia 2010

Bardzo, ale to bardzo dzi─Ökuj─Ö za ┼Ťciagni─Öcie nale┼╝no┼Ťci finansowych z mojego nieszcz─Ösnego kontrahenta. Ciesz─Ö si─Ö, ┼╝e w ko┼äcu si─Ö uda┼éo ­čÖé

BARTEK

Lepiej by tego nikt nie załatwił niż Ultimatum

5,0 rating
9 marca 2010

Sprawa windykacyjna jak i ca┼ée post─Öpowanie ci─ůgn─Ö┼éo si─Ö ponad 2 lata, ale nie musia┼éem na ca┼ée szcz─Ö┼Ťcie widzie─ç si─Ö z d┼éu┼╝nikiem poniewa┼╝ Ultimatum za┼éatwi┼éo wszystko jak trzeba bez mojej pomocy.

Ewelina

Pozytywnie zaskoczony szybkim finałem postępowania

5,0 rating
6 lutego 2010

Niespodziewanie patrzę na list, a tam potwierdzenie wpłaty od dłużnika. W końcu zrozumiał swoje położenie. Dziękuję!

FRANEK

Nie pobieraj─ů op┼éat wst─Öpnych

5,0 rating
2 stycznia 2010

S─ů naprawd─Ö szybcy w dzia┼éaniach i nie chc─ů zaliczek.

GERARD

Podsumowanie

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 304 reviews)
Znakomite opinie93%
Bardzo dobre4%
Zadowalaj─ůce1%
Mizerne1%
Słabe1%

Kategoria: Windykacja
Adres: Warszawa

Dział obsługi Klienta
605 448 944

Godziny otwarcia:
Poniedziałek: 0:00-0:00
Wtorek: 0:00-0:00
Środa: 0:00-0:00
Czwartek: 0:00-0:00
Pi─ůtek: 0:00-0:00
Sobota: 0:00-0:00
Niedziela: Zamkni─Öte

605 448 944 Sektor szybkiej pomocy windykacyjnej Kancelaria Ultimatum opinie